ЮЛЧЕ я се покажи, момче ли си или момиче ти!

• 41 456
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Оеси, благодаря за отговора. Това, че е куку е така Simple Smile Груб е на моменти, но не ми е приятел и не ме интересува как се отнася, а дали ми следи изрядно бременността. Затова и толкова разпитвах, да разбера чисто медицинсси ли се е изложил.
Снеж, извини ме ако си казвала, не помня, какво не ти беше добре в първия БХС?

# 61
  • София
И аз съм чувала ужасни неща за Сигридов. Преди няколко седмица позната отиде на ФМ в 20 г.с при него, въпреки, че беше споделяла вече, че не го харесва заради отношението му към пациентите. Каза, че е наговорил ужасни неща и ги наплашил, че бебето има доста сериозни проблеми. Нищо от това, което казал не било записано в документацията обаче. Пратил ги в конкретна лаборатория да пуснат изследвания (за около 300лв.). Каза, че там видяла и други наплашени момичета, с които са чакали пред кабинета. Изрази мнение, че вероятно има някакъв договор с лабораторията и затова праща много от пациентките си там. В крайна сметка отиде за второ мнение на ФМ във Фемина ако не се лъжа и там са я успокоили, че всичко с бебето е наред.
Чувала съм че се държи още по-зле с пациентки, които се следят в Надежда. Имал някаква вражда с тях и отричал доста от практиките там, макар че самия той ги прилагал преди няколко години.
Иначе ми прави впечатление че поне 80% от бременните ходят при него.

# 62
Здр мамчета днеска ми правиха изследването за даун екографа ми е ок така каза доктора и е момиченце направо ми падна камак от сърцето сега си чакам кръвните успех на всички

# 63
А какво я е наплашил за бебето? И какви изследвания й е изписал? С мен само първия път се държа грубо е то защото ми се караше, че пия нош па в големи количества. После не се е държал грубо, но аз съм всеки месец при него, знам ли, може и това да има значение. Иначе не мисля, че е от лекарите, който си измислят нещо, но това е лично мнение. Знам ли, има много доволни и благодарни, има и такива, който са се разочаровали от него. За мен е важно да ми добута бременността до край и с бебчо всичко е наред.

# 64
И аз да се включа, нямам опит с този лекар, но пред кабинета му винаги са тълпи чакащи, знам, че се чака много. Аз последния път чух, че в 17:00 влиза момиче с час за 13:15  ooooh!
Явно все пак много жени разчитат на неговото мнение.

# 65
Адвенчър, при кой лекар ражда в Селена  Hug Те всички са добри, при който и да попаднеш.

# 66
На втората ФМ се оглеждат органите на бебето. За мен тя е едно от най-важните изследвания.

# 67
  • София
madlen4etooo не мога да кажа с големи подробности, понеже момичето не пожела да повтори ужасиите които й е наговорил. Каза само, че мозъка на бебето изглеждал по-малък от това, което трябва за седмицата според него. Притеснителното е, че това което е казал и съмненията за разни страшни заболявания, които е изразил не са описани в документацията. Според листа, който се дава след прегледа всичко си било ок. За изследванията знам, че бяха доста и на някакви витамини, но ще те излъжа. Мисля че резултатите бяха добри, а и както казах тя отиде за второ мнение и отхвърлиха притесненията.
Нормално е за ''светилата'' да има много противоречиви мнения. Аз само споделям какво съм дочула. Въпреки това, и въпреки грубото му отношение, за което всички казват пред кабинета му продължават да се вият опашки така че всеки сам избира.

# 68
  • Варна
madlen4etooo риска за Даун беше 1:540. Отделно два от изследваните хормони са малко извън границите.

# 69
Черито, да така е. Витамин Б12 и Б6 сигурно са били, той държи да се изследват и ако има дефицит да се пият те, вместо лекарства. Благодаря за отговорите Simple Smile
Снеж, не е ли проблем ако е по-голям от 1:200?

# 70
Даже и тогава не е проблем. Даже може да не е проблем ако е по-голям от 1:100. Проблем е ако необходимите мерки от УЗ са извън граници. Но нека Снеж да си го направи БХС, щом така я съветват докторите.

# 71
Аз пък съм супер доволна от Сигридов,беше толкова човечен и мил!Обясни ми всичко,през цялото време беше с обърнат монитор към мен!Той е представител на пренатест и взема добри пари от всеки направен тест,въпреки това ми каза,да не си давам парите,че не вижда проблем,или поне генетично изменение!Пред кабинета му беше пълно с момичета,които му носеха цветя и подаръци!Да ....странен е по негов си начин,наричат го доктор Хаус ,заради стила му на работа,който не е стандартен!Наистина всеки си преценява,но досега не бях чувала лошо за него!

# 72
  • Варна
madlen4etooo при такива резултати се препоръчва втория БХС, не че има проблем.

celika хич не исках да го правя, ама всички като са единодушни, то няма за какво да се хвана  Simple Smile някакси не ми е комфортно да взема решение, различно от лекарите, на които вярвам. Знам, че всичко е наред и не го мисля.

# 73
madlen4etooo , хубаво е да се следят Б6 и Б12.
Според Сигридов недостигът може да доведе до аутизъм, за това ги изследва и предписва.
Не съм сигурна обаче, че дава да се бият.
Приятелка беше с генетично доказан дефицит, първоначално Б 12 беше ок.
Но после с напредване на бременността, падна много.
Сигридов не й даде да пие добавки с Б 12, а беше на инжекции цианокобаламин  Peace
Сега пък кърми и пак се изследва за Б 12, защото ако тя има недостиг по рождение, значи не го дава и на бебчето с кърмата, което пак е проблем .....
Ама сложни са нещата ....
Не се пият на своя глава подобни медикаменти по време на бременност, казвам го на всички !

# 74
 Снеж, ясно. Върви щом докторите настояват.
Бебка, да и аз така знам. Дава да се пият, ако дефиците им не е голям, ако е нещо сериозно изписва инжекции. Ами и на мен ми предстои да ги изследвам, дано са ок.

Общи условия

Активация на акаунт