Черешката на тортата - сезон 8

  • 96 237
  • 974
  •   1
Отговори
# 105
  • София
  • Мнения: 26 051
Още един ще готви тази седмица в ресторант, но не разбрах кой. Ако всички са с 40 т, Манчев ли ще реши на кой да даде плакета?

# 106
  • Мнения: 327
На никой ли не му направи впечатление културата на хранене на Килата? Погледът ми беше вперен през цялото време в него. С едната ръка ядеше салата, с другата държеше пурата. Топеше с пръсти хляба в соса на скаридите. Облиза си всички пръсти на ръката. Говореше и се хилеше с пълна уста. Пушеше през цялото време. Потресена съм!!!!!

# 107
  • Бургас
  • Мнения: 4 669
Пурата на масата и яденето с пръсти ми направиха много лошо впечатление. Изобщо културата на този човек, според моите стандарти, направо липсва.
Ако трябва да съм искрена, аз обичам да си топя хляба в соса. Ама не бих го правила по този начи дори в къщи. Камо ли по телевзията  ooooh!

# 108
  • Мнения: 411
Нещо тази седмица ми се струват странна компания. Прави ми впечатление, че първите комбинации за сезона са винаги от такива свръх позитивни и приятелски настроени хора, които си дават максимални оценки...
Това с готвенето с помощници и в ресторанти и на мен не ми харесва - губя интерес.
Интересно дали и този сезон ще има епизод с манекенка на която ще ѝ изгасне тока и ще ѝ помагат двама гея Grinning
Иначе до тук все пак ми е интересно - Евелина ми е любимка, въпреки странния ѝ имидж на лелка. Мислех, че е по-добра домакиня. Надето се изсили с конското, чак такива напъни за оригиналност не са нужни.

# 109
  • Мнения: 8 879
И на мен не ми харесва посрещането на гости в ресторант, както и присъствието на готвач. Нали уж нечии кулинарни умения трябва да бъдат оценени. Ми то, все едно да ми дадат на изпит задача за решаване и аз да си викна най-добрия математик в града. Егати.
Изобщо, много се изкилифирчи това предаване, но то не е единственото опорочено на наш екран.
И валят десетки на поразия, айде нема нужда.  Stop
Гледам го, за да убия час време вечер, но не ме кефи.

# 110
  • Мнения: 9 650
Това, че са в ресторант наистина не е много уютно, но да речем, че нещо може и да ги възпрепятства да ги посрещнат в дома си. Обаче, това че готвят с готвачи не го разбирам изобщо, освен ако не е пак някаква платена реклама на определени заведения. Whistling

# 111
  • Sofia
  • Мнения: 29 218
Дадоха ли как приготви тиквения десерт?

# 112
  • Мнения: 16 164
Дадоха ли как приготви тиквения десерт?

Дадоха - само пасира варена тиква и отгоре сложи смесено с кондензирано мляко маскарпоне. Май бяха 1:1 - 1 кутия маскарпоне и 1 кутия кондензирано мялко.

# 113
  • Мнения: 8 879
Дадоха ли как приготви тиквения десерт?


Доколкото видях, свари тиквата/но какви посправки и овкусители и сложи, не се разбра/ след което забърка маскарпонето с кондензирано мляко и с помощта на ринг оформи десертът.
И понеже съм фен на немското издание, което върви по VOX всяка вечер - в нашето предаване изобщо не се отделя време за декорация на масата, а немците са царе на декорациите. Страхотни идеи съм си вземала от тях.

# 114
  • Мнения: 2 369
Ако трябва да съм искрена, аз обичам да си топя хляба в соса.
Ама не бих го правила по този начи дори в къщи. Камо ли по телевзията  ooooh!

Извинявай, но не се сдържах/не се заяждам/ но кога го правиш щом наистина ти харесва?

100 кила поне не се прави на родЕн на жълтите павета.
Да, простее, но се преживява, на фона на досегашните 2 "изтънчени" участнички.

Предаването се обърна в нещо като "кой и къде ще ми дойде на гости, а кой ще ме гледа"

# 115
  • Мнения: 2 742
На никой ли не му направи впечатление културата на хранене на Килата? Погледът ми беше вперен през цялото време в него. С едната ръка ядеше салата, с другата държеше пурата. Топеше с пръсти хляба в соса на скаридите. Облиза си всички пръсти на ръката. Говореше и се хилеше с пълна уста. Пушеше през цялото време. Потресена съм!!!!!

Килата ми е толкова антипатичен, че от началото на седмицата се чудя, кой велик мозък го е поканил в подобно предаване??? Неговият таргет са основно тийновете и не вярвам много от тях да гледат Черешката. Честно казано, когато започна да разказва за коня, който убили и т.н. натиснах мутето. Всичките му лигавщини на маса и в национален ефир са ми в повече. Всъщност май това, че го дават по ТВ е най-малкият проблем. Той няма никакво отношение нито към събеседниците си, нито към храната.  Не ми се мисли в петък какво ще е, когато готви.  newsm11

# 116
  • Мнения: 1 880
Пурата на масата и яденето с пръсти ми направиха много лошо впечатление. Изобщо културата на този човек, според моите стандарти, направо липсва.
Ако трябва да съм искрена, аз обичам да си топя хляба в соса. Ама не бих го правила по този начи дори в къщи. Камо ли по телевзията  ooooh!

То ако не го правиш това в къщи, къде другаде го правиш?  newsm78 newsm78

Иначе какво се учудвате от 100 кила, той сам си каза "Моята вечеря е закуска!". Надявам се, че не сте очаквали някаква култура от него.  Peace Peace

# 117
  • София
  • Мнения: 15 842
Какви подробности забелязвате само.Аз нищо не съм видяла, защото рядко поглеждам, а в същото време си гледам и сериал на компютъра.

# 118
  • София
  • Мнения: 8 525
Аз пък се надявам да видя идеи. То как точно се осъществяват после е друг въпрос. Обърнете внимание, че рецепти дават тези, които могат да готвят (това според мен), другите само демонстрират. Ей го снощи например, мога да се закълна, че във фурната бяха поставени точно две парчета (две порции) конско месо в една метална чиния. После се поднесоха пет порции. Ето момента, когато месото отива във фурната:

# 119
  • Мнения: 16 164
Да, скаридите също бяха една порция. Тя направи по една порция от всичко, другото е имало помощ от приятел.

Общи условия

Активация на акаунт