Черешката на тортата - сезон 8

• 96 227
  • 974
  •   1
Отговори
# 90
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Пак блях някъде и не разбрах, кое направи муса от тиква мус...  newsm78
Доколкото видях, в ринга сложи тиква и отгоре маскарпоне... сигурно е имало и друго, за да го нарече мус !?  newsm78

Маскарпонето го разбърка с кондензирано мляко , това видях...ама дали имаше и още нещо  newsm78

"История Славяноболгарская'', която описва победите на народа ни, докато е бил ''на кон'', ''кореспондира'' с основното меню... ooooh!
А цигането как се радваше...Ама то при тях....Имат кон дето им вади хляба цял живот, а като остарее вземат, че го изядат....Да се затвори цикълът..... Sick Да не са капо...
Отврат!

# 91
Не беше добър домакин Надя, може би защото беше много притеснена.

# 92
Аз вървя един ден назад с епизодите, така че ще коментирам Евелина. Хареса ми менюто като концепция. Но е недопустимо да се дават 10т , когато вечерята е в ресторант и с асистент професионален готвач! Дори трябва в правилника да го включат - автоматично губиш 2т примерно.Иначе самата Евелина мен ме кефи.
Надя...еее тая жена ми става все по-противна. Да си беше мирно стояла...
100 кила е простак, но пък лесно се преглъща.
Тити...всичко сме му свикнали.
Тереза...за една вечер наблюдения ми хареса.

# 93
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Не беше добър домакин Надя, може би защото беше много притеснена.

Притеснението ѝ идваше от това, че не може да готви. Naughty
Хора-телевизионери, какво има да се притесняват от едно ДОБРОНАМЕРЕНО телевизионно предаване Thinking

# 94
Аз вървя един ден назад с епизодите, така че ще коментирам Евелина. Хареса ми менюто като концепция. Но е недопустимо да се дават 10т , когато вечерята е в ресторант и с асистент професионален готвач! Дори трябва в правилника да го включат - автоматично губиш 2т примерно.Иначе самата Евелина мен ме кефи.
Надя...еее тая жена ми става все по-противна. Да си беше мирно стояла...
100 кила е простак, но пък лесно се преглъща.
Тити...всичко сме му свикнали.
Тереза...за една вечер наблюдения ми хареса.

+1  Peace
Много съм съгласна с това.
Според мен от Черешката не могат да си намерят участници и допускат компромиси с това да готвят в ресторант и с проф.готвачи.

# 95
Ми не изкефи готвенето на Надя. После цялата атмосфера на масата е готина, приятелска, положителна. Това готвене с готвач в ресторант не мога да го приема.

# 96
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aма те ако забранят посрещането в ресторант и готвенето с асистент про готвач,75% от "вип"-овете няма да приемат да участват. Joy

Предпочитам да гледам как готвят пържени картофи,но сами,отколкото засукани ястия на шефове.

# 97
И аз предпочитам пържени яйца/картофи, но приготвени вкъщи без шеф готвач. Надя не можеше да каже дори имената на ястията, които приготвяше. За какво е тоя напън?!

# 98
 chef
За да видим как се яде конче.....

# 99
И ся к'вооо? Shocked  Оценяването и десетките ще ги пропускаме ли newsm78 ...  показаха ни първите и трябва да сме научили кое как.  Laughing Рекламното време - скъпо и не върви да се реже  Wink

# 100
  • Бургас
Надя не ми хареса изобщо. Абсолютно несръчна в пазаруването, в ,,готвенето,,. Дори идеята за ястието не беше нейна.
И аз предпочитам кюфтета, яйца и картофи да гледам, но да го правят собственоръчно.
Килата с неговите идиотизми за кончето ми дойде в повече. Отщя ми се да гледам даже.

# 101
Концепцията на предаването беше добра, преди да започнат да готвят в ресторанти.
Мечтая си за епизод с участници ала Катето Евро, Левонт, Флорин, Воче

# 102
Селфито на края с "кажете конче" беше отвратително. Sick

Повечето бяха уж шокирани от коня, но си ометоха чиниите. Лицемерие. Не вярвам да са умрели от глад. Можеха да опитат от уважение и до там.
От промото за тази вечер Тереза ще готви в дома си. И без помощ, мисля.

# 103
Концепцията на предаването беше добра, преди да започнат да готвят в ресторанти.

Абсолютно! И ако може без помагачи, както беше в самото начало.

Не ми харесват и участниците тази седмица, но пък ви чета с интерес.

# 104
Аз също съм ЗА да отнемат точки, ако не готвят вкъщи и ако имат помощници! И ако може да дават процеса на самото приготвяне на ястията.

Общи условия

Активация на акаунт