Черешката на тортата - сезон 8

• 96 260
  • 974
  •   1
Отговори
# 930
  • Mediterraneo
Домът е показван многократно по множество телевизионни предавания. Не ми харесва никак, прекалено натрупано, тъмно и неуютно за моя вкус.
Мариана не съм я виждала да се опитва да блесне досега и не ми е понятно участието й в предаването, но се оказа, че не е лоша жена( вероятно  Wink)- обрана, възпитана, дори твърде мълчалива. Снощи се отпусна на своя територия.
Храната ми хареса, с изключение на тортата, да. И оправдавам Деси за отнетата точка по този параграф. О, филийките бяха фиаско.

# 931
Разядката със сьомга е супер,и аз правя такава само че добавям и крема сирене.

Таз седмичната група смятам, че не беше подбрана правилно.

# 932
  • София
Много се смея с коментарите ви. Но имам въпрос:
Пушена сьомга, майонеза, чесън, лук и какво още  newsm78 за разядката

Аз пък да питам за разядката на Кънчев? Какво сложи в нея?

Снощи ми хареса Цонева, добре се представи, но победата на Тачо си беше абсолютно заслужена.

1-ва разядка: печени чушки, малко сирене, цедено мляко, майонеза и копър
(С малко чесън, ще е по-апетитно)

2-ра: праз, цедено мляко, майонеза, сирене

http://videobg.novatv.bg/novatv/2017/cherry/cherry-2017-02-02_m.mp4

# 933
Първата разядка на Ники Кънчев си я правя често, но вместо майонеза слагам варени яйца.

# 934
  • Пловдив
Др.седмица ще има ли?Кои са участниците?

# 935
  • Berlin
Никак не ми звучат вкусни тия разядки на Кънчев, по-скоро комбинацията от сирене, майонеза и цедено кисело мляко. Бих пробвала, но без една от тези съставки.

# 936

Др.седмица ще има ли?Кои са участниците?

Следващата седмица са Драго Чая, Светлана Василева, Виолета Марковска, Галин и кой?
Христо Запрянов (редактор на сп.Плейбой) или съм се припознала?

# 937
  • София
На мен друго ми е любопитно - как успя да направи толкова твърди препечени филийки Мариана. Много ме впечатлиха.

Може би защото хлябът беше от лимец.  Thinking

# 938
Не би трябвало това да повлияе.

# 939
Не би трябвало това да повлияе.
Според мен са били от готовите и ако е направила грешката да ги претопли без да да ги увие в нещо - камъчетата са налице.

Обаче точно с тях си пролича кой е с "пластмасови" зъби.  Mr. Green

# 940
На Марияна тортата би станала добре, ако се намали маслото, а се сложи нещо, което да олекоти сместа.
Иначе косата и много ме дразнеше - провиснала над храната през цялото време, как веднъж не я отметна да и стои на гърба.

# 941
Много се смея с коментарите ви. Но имам въпрос:
Пушена сьомга, майонеза, чесън, лук и какво още  newsm78 за разядката

Аз пък да питам за разядката на Кънчев? Какво сложи в нея?

Снощи ми хареса Цонева, добре се представи, но победата на Тачо си беше абсолютно заслужена.

1-ва разядка: печени чушки, малко сирене, цедено мляко, майонеза и копър
(С малко чесън, ще е по-апетитно)

2-ра: праз, цедено мляко, майонеза, сирене

http://videobg.novatv.bg/novatv/2017/cherry/cherry-2017-02-02_m.mp4

Благодаря ти!  bouquet

# 942
Една преса да беше ударила на косата , по подредена и не отблъскваща щеше да е.
А така изглеждаше чорлава  и заплетена.

# 943
Цитат
Обаче точно с тях си пролича кой е с "пластмасови" зъби. Mr. Green
кой?

Малко противоречиви са ми впечатленията от последната вечеря. Не мога да разбера харесвам ли всъщност домакинята, менюто и къщата или не Tired Спокойна вечер им даде, хапнаха обилно, макар и нищо интересно, в дома си ги покани... И все пак нещо не ми достига. А и това непрекъснато говорене "Митко, та Митко" ме натовари, предполагам и гостите също, макар че не го казаха или показаха хората. Но сякаш бяха на помен за Митко! Разбирам я домакинята, повечето от живота й е минал с него, лошото дойде бързо и неокачвано, мъката още е голяма, спомените живи и болезнени и все пак можеше и трябваше да поограничи споменаването му.
Не успях да видя много от къщата по време на предаването, затова сега потърсих в нета. Интересно, оказва се, че тя има съществен принос за купуването и двете им жилища. Мислех, че апартаментът срещу руската църква е от Коста Цонев и Анахид. Освен това тя е и основният двигател в ремонта и обзавеждането. Явно жената има склонност към тъмните цветове, кожи и дървении.

Косата й беше неподредена, да.  И непрекъснато висеше в манджите.
Аз поначало не харесвам жени на възраст с дълги, че и пуснати, коси. За дамите важи правилото с възрастта косата да се скъсява, а полата удължава! В това отношение вчерашната дама се разминава малко с правилата за дами Grinning

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 14:32 от птица

# 944
Другата седмица се очертава да е по-зле и от тази, предвид участниците

Общи условия

Активация на акаунт