Екзотични почивки /Тема 2/

• 72 593
  • 574
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Щом детето е казало Мексико, Мексико! Че не се знае, докога ще ни се връзват на акъла и ще искат да пътуват с нас.
НаЩо каза, че не му се ходи на Малдиви и сега се чудя с какво да го прикоткам пролетната ваканция Simple Smile

# 436
  • Бургас
И нашата отсече същото! Било й тъпо там. А синът ми ме разби с изказването: в някакви колиби с външна тоалетна и буболечки....
Та или Мексико или нищо!
Определено мисля, че ще ни е последното пътуване заедно. тя ще ни скъса нервите, ние нейните...

# 437
Тъй като има постове за Френска Полинезия, сега видях на сайта на Луксотур интересен материал какво може да се прави там, т.е. инфо за различни острови. Нямаше дати или програма и не съм сигурна дали те ще организират нещо, може за в бъдеще. Но е интересно да се прочете и за индивидуална организация.

https://luxutour.com/posts/257/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0 … 1Go&gr_x=a62b

# 438
Изобщо, има ли агенция ш която организира за Френска Полинезия? Simple Smile

# 439
И още едно "изобщо" - Изобщо, струва ли си разликата в усилията, цената, времето за достъп спрямо Малдивите наприер?

Въпросът ми не е критикуващ, а реален.

# 440
То ако има въобще агенция, ще е индивидуална оферта с някакви диви надценки. Да не говорим, че се губи половината удоволствие да си нагласиш пътуването сам

# 441
И нашата отсече същото! Било й тъпо там. А синът ми ме разби с изказването: в някакви колиби с външна тоалетна и буболечки....
Та или Мексико или нищо!
Определено мисля, че ще ни е последното пътуване заедно. тя ще ни скъса нервите, ние нейните...

Смятам , че Мексико попълва всички изисквания и на 2 те деца, номера е да не букваш Канкун !!
Има страхотни курорти с колиби с външни тоалетни и са в Мексико 🤣🤣

# 442
И още едно "изобщо" - Изобщо, струва ли си разликата в усилията, цената, времето за достъп спрямо Малдивите наприер?

Въпросът ми не е критикуващ, а реален.

И аз си задавам същият въпрос , защото пътя до там е доста часове , по - скъпо е и т.н.

# 443
  • Sofia
Моите планове за Френска полинезия не включваха само нея. Имахме резервиран круиз, извадихме визи за Австралия (с повече зор, от тези за САЩ), мулти стоп полети през Сингапур до Австралия и Нова зеландия, оттам Френска полинезия и т.н. Но дойде , знаете кое и всичко пропадна.
 Иначе не съм сигурна дали за една седмица там, бих била толкова път.

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 20:51 от Shantal

# 444
  • Бургас

Има страхотни курорти с колиби с външни тоалетни и са в Мексико 🤣🤣
ако дадеш жокер, ще съм много, много благодарна.

Аз наистина се затруднявам да намеря хубав хотел с  HV. Не искам мастодонти по 10 етажа.

Вчера докъсно гледах хотела към Xcaret. Мисля и за него. Но няма плаж сякаш.

# 445
  • Wonderland
Аз се надявам да се доредим и ние за Мексико следващите месеци, много ме е страх, обаче, да запазвам и капарирам организирани екскурзии, а там не бих отишла сама - нито имам времето, нито нервите да се занимавам с планирането.

# 446
Аз се чудя за нещо, предлагащо уединението и лукса на Малдиви, което да не е Малдиви и (в момента) да не е Френска полинезия. Ако имате някаква идея, моля споделете, че априлската ваканция ей сега ще дойде Simple Smile
Мавриций?

# 447
Мнение за Варадеро-Куба.С коя дестинация бихте оприличили, хотели?

# 448
Аз се чудя за нещо, предлагащо уединението и лукса на Малдиви, което да не е Малдиви и (в момента) да не е Френска полинезия. Ако имате някаква идея, моля споделете, че априлската ваканция ей сега ще дойде Simple Smile
Мавриций?

Мавриций и Малдиви имат само еднаква първа буква.  Уединението и лукса на Малдиви няма начин да се намерят на Мавриций. Но пък там има съвсем различни неща за изживяване и виждане.

# 449
Мнение за Варадеро-Куба.С коя дестинация бихте оприличили, хотели?

Слънчев бряг

Общи условия

Активация на акаунт