Тумбакът тежи, мама пуфти, АПРИЛче на топло танцува и спи - тема 11

• 41 128
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Добре де ,тези гащички като са излишни,защо ни ги предлагат? newsm78 То е ясно,че ще е с памперс,но аз си мислех,че те се обличат върху него. Rolling Eyes

# 91
Нямам идея за какво ги предлагат Simple Smile Ти ако искаш може да ги сложиш върху памперса, но смисъл няма никакъв.

# 92
Ние взехме видео бебефон от Амазон, че лятото не се спираме на едно място, постоянно пътуваме с шумни компании и ще ни е по-спокойно бебето да си спи на тихо в стаята, докато ние сме на масата с шумни приятели да си го наблюдаваме дали всичко е наред  Wink Че тия само с звук - я го чуя, я не...
Комплектчетата за изписване са много сладки наистина, но и аз мисля сама да си окомплектовам - боди, гащеризонче, чорапки, шапка и и ръкавички мисля, че са достатъчни  bowuu

# 93
Според мен, в тези комплекти за изписване предлагат много ненужни за изписването неща, но го правят, за да раздуят цената - рално едни гащи, потник, лигавник.....и тем подобни сигурно ще купиш за 5 лева всичко, но без тях, комплекта става много постен и няма как да ти вземат едни 40-50 лева  Mr. Green

# 94
Избягвам такива коментари, но като чуя за/видя бебе с ръкавици с топло време (каквото всички се надяваме, че ще е. а и да не е, това са макс 100 метра до колата) и се изривам. Знам, че се води да не се дере уж, но те лудите и без друго ги опаковат в родилния дом като пашкули, та за пипане на лице и дума не може да става. А иначе съм на принципа, че ако никога не си пипа лицето и виси само с ръкавици бая ще се забави с установяването на това за какво са му тия израстъци и как да ги ползва за да си направи добро, а не лошо. Пробвайте да изкарате два часа с готварски ръкавици на ръцете и вижте как е.  Wink Laughing Пак казвам, мое мнение е това.  Peace

# 95
  • Sofia
Добре де ,тези гащички като са излишни,защо ни ги предлагат? newsm78

Сигурно, за да вдигнат цените.
Аз разгледах сайта и харесах този комплект https://babysun.bg/komplekti-za-izpisvane/219-komplekt-za-izpisv … ne-10-chasti.html но за какво трябва да има кърпичка например?!? Чудят се как да направят повече бройки, за да напишат "комплект от 10 части" и да сложат по-висока цена.

# 96
Между другото и аз не схващам идеята на ръкавиците "против драскане". Никога не съм слагала на моя, просто му режех ноктите. А за обличането още повече, но там избягвам да се изказвам, че знам как всички се притесняват да не простудят бебето, особено ако е първо и още повече ако са намесени баби Simple Smile Но ми става жал като видя дете с яке и шапка, а майката по блуза.
Пък за гащите и потниците наистина не разбирам. Аз такива неща започнах да слагам като махнах памперса, т.е. след 2 години. На новороденото потника под или над бодито се облича?  Joy

# 97
Ами на мен ми казаха, че до 40-тия ден не е хубаво да се режат ноктите на бебето, затова си мислех, че е добре да е с ръкавички първите дни да не се дере  newsm78

# 98
Съвети всякакви. Аз си му ги режех от началото. Те са супер меки, дори може да ги обелиш леко с твоя нокът.

# 99
Аз на третия ден отрязах ноктите на каката. Днес ще поръчам първите неща за бебето от Next.
2 бр.  комплекта бодита- потник да се закопчават отпред. 2 бр. комплекта цели гащиризони, пак да се закопчават отпред и спално чувалче. Много ми е вълнуващо  Grinning

# 100
И аз се оглеждам за спални чувалчета  Peace Има ли намаление в Next?
То от основните неща ми остана да търся - одеяло/ пелени, спални комплекти(ще си ги ушия сама) и спален чувал. Другото съм го скалъпила горе-долу, поне на първо време. Остава да си харесам покупките, като пристигнат  Flutter

# 101
  • София
Ех, този 40-ти ден Grinning Някакъв магичен ще да е, понеже едва след това може бебето да се извежда, да идват гости при него, а ето сега научих, че и да му се режат ноктите! Не се връзвайте на щуротии Sunglasses

Поспах един час следобед, чувствам се много по-добре. Иде ми да пратя на зъболекарката ми цветя и бонбони, спаси ми живота това момиче Heart Eyes

# 102
Не, няма намаления, но има много хубави неща.
http://www.nextdirect.com/bg/en/girls/newborn-girls

# 103
  • Бургас
Тези гащи избиха рибата. В комплектите за момиченца да няма прашки  Laughing
Аз реших да заложа на някакъв единичен тоалет за изписването.
Дребния напоследък много се дразни ако си сложа телефона или нещо друго върху корема. Веднага започва да буйства  Grinning

# 104
  • Варна
Ох, мен нещо ме заболя корема от 2-3 часа насам, ниско долу, много неприятно  Sad Като притисна леко с ръка минава. Малкия пак ме рита твърде ниско, че и силно ... да не се е оплел пак в тая пъпна връв...
Днес се обади.. свекървата, и ми каза че имала одеалца и някакви още неща дето пазела ... незнам си колко години ако се появи бебе ... Ех, как да не ти стане мило на душата не знам  Heart Eyes Като сме ходели на гости следващия път да сме ги огледали и което си искаме да вземем, ако искаме и всичко ...Така ме радва тази женичка все е гледала да помага с каквото може, като баба ми е  Simple Smile ... за разлика от реалната ми баба и ... въобще моята рода  ooooh!
И аз съм напълнила една кошница в асда... за около 200 лв. и като гледам не съм взела кой знае какво ... Така нормално ли е? Защото като гледам, ако искам да купя всичко което мисля че ще ми е нужно не знам каква сметка ще направя  newsm78 Вие за колко горе долу поръчвате ако не е тайна ?
То като гледам изгодни бебешки дрешки няма из магазините и в същност тези от американските сайтове излизат най евтини, а и качествени...  Или пък аз не съм попаднала на хубави магазини във Варна Thinking

Общи условия

Активация на акаунт