"До живот" - нов сериал по ATV с Фахрие Евджен и Енгин Акюрек - тема 3

• 83 203
  • 732
  •   1
Отговори
# 540

Момичета,аз ги гледам от кръста нагоре и не ме дразнят клинчетата rotfImbo rotfImbo
Лав Hugда минава бързо лошото ,защото ми липсваш в темата newsm51

# 541

A ,aз както си се зная  от първи раз пропускам или  обърквам нещо та и сега се "постарах" да не направя изключение.
Бари Wink си пише и мисли за тесните клин-панталини на Енгин , а аз защото гледам да не направят за смях Фахрие с тези клинове си пиша за нея hahaha hahaha hahaha

A , ти Доче Hug Wink изобщо не си права Naughty hahaha hahaha hahaha

Как ще гледаш само от кръста нагоре , ами и  надолу има интересни работи Rolling Eyesдадени от майката Природа Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 542

A ,aз както си се зная  от първи раз пропускам или  обърквам нещо та и сега се "постарах" да не направя изключение.
Бари Wink си пише и мисли за тесните клин-панталини на Енгин , а аз защото гледам да не направят за смях Фахрие с тези клинове си пиша за нея hahaha hahaha hahaha

A , ти Доче Hug Wink изобщо не си права Naughty hahaha hahaha hahaha

Как ще гледаш само от кръста нагоре , ами и  надолу има интересни работи Rolling Eyesдадени от майката Природа Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Себи Hugмомичето е толкова хубаво ,че всичко му отива bouquet
Аз изобщо не харесвам клин-панталони ,но кой ли ме пита мен Peace

# 543
Аз пък ги харесвам, ама зависи кой ги е облякъл ))))))))) Във всеки случай, на Силвето добре си и стоят ))) А "лайт" панталоните на Данчо... сори, Барисеа, ама те са в тренда Wink )))))) АрЕсват ти, не аресват, масово се носят поради липса на алтернативи на пазара )))))))) Ти да благодариш на художника по костюмите, че не е решил да го обува в другите, дето сега са на мода - с увисналото дънце ))))))))))
Скрит текст:
или
че тогава ще има да плюваш, да плюваш... ))))

# 544
Аз пък ги харесвам, ама зависи кой ги е облякъл ))))))))) Във всеки случай, на Силвето добре си и стоят ))) А "лайт" панталоните на Данчо... сори, Барисеа, ама те са в тренда Wink )))))) АрЕсват ти, не аресват, масово се носят поради липса на алтернативи на пазара )))))))) Ти да благодариш на художника по костюмите, че не е решил да го обува в другите, дето сега са на мода - с увисналото дънце ))))))))))
Скрит текст:
или
че тогава ще има да плюваш, да плюваш... ))))
Това дънце не само е увиснало,ами имам чувството,че е пълно rotfImao rotfImbo

# 545

Мариц от 10 мин. се хиля като си представя Енгин с такова дънце забързан нанякъде:hahaha: hahaha hahaha

Абе , ако имаш какво да покажеш защо не и клин , но с мярка Laughing

А Енгин от кръста нагоре е просто прекрасен.

Току що предадоха финала на Супербоула в USA i Лейди Гага в бляскаво шоу беше с тоалет с повдигнати  рамене както беше при  винения тоалет на Селви.
Следят се модните тенденции Laughing

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 22:29 от sebilMM

# 546

Това дънце не само е увиснало,ами имам чувството,че е пълно rotfImao rotfImbo

Не ща да ти показвам изотзад като как изглежда...  hahaha Joy Joy Joy Виждала съм ги п улиците и винаги съм се чудела как може да ти харесат дотолкова, че да си ги сложиш на д-то ))))) Ама си ги носят разни...  newsm78 Мъже, жени - кефят им се )))

# 547
Колкото и модерно да е нещо ,ако не ми харесва или не ми стои добре е абсурд да го облека Peace
За мен на първо място е важно дрехата да е съобразена с фигурата ,оттам нататък вече се напасва и с модата Peace

# 548
Снимките/Заснемането щяло да продължи до утре сутринта.

Вероятно и затова още няма фрагман.

Аз мнението за предишните епизоди и фрага ще си замълча. ;; д

# 549
 wavey wavey wavey
Скрит текст:
Добро утро от морския бряг! Слънчев и позитивен да е и денят Ви!
https://www.facebook.com/483363951741361/videos/vb.4833639517413 … ype=2&theater

newsm51
Момичета, благодаря ви за всичко, което помествате.
Скрит текст:
Болести и тревоги, работа и ангажименти ме притискат. Надявам се да не е все така, че и аз да се включвам по-често…
Чета ви, гледам, радвам се на Енгин, че случи с такава партньорка, получават им се нещата…Физика, химия не ами направо СИНЕРГИЯ /1+1 = 3, това е синергията/Това е вече моят Енгин, нашият Енгин...Така е, за танго трябват двама души...Няма по-щастлив човек от мен, че с предишната много се измъчих...Гледам, че сега други се мъчат с нея, но аз опрах голям пешкир...[/color]

Барисеа, баща ми ми е разказвал, че навремето във вестник „Народно
земеделско знаме” е имало рубрика „Ситни дребни като камилчета”. Явно много ми е харесало това заглавие и го помня и до днес. И ето, че ми влезе в работа – точно така мога да окачествя твоите "чаршафи". Ситниш ги и ти толкова сладкодумно… че чак изпадам в умиление…Благодаря за удоволствието...

Любов Hug bouquet  На 100%  - съгласна и аз съм така....Ама верно ли - къде се мъчат??? Аз даже и не я следя..... newsm51
Барисея Hug bouquet Благодаря за преводите и ...естествено за чаршафите.... newsm51
Момичета Hug Hug bouquet bouquet Благодаря Ви, че поддържате тази прекрасна тема... newsm51 newsm51

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 06:26 от Goni

# 550

Добро утро Heart Eyes Hug Heart Eyes

Да започнем деня с един много приятен клип с двамата ни любимци.

Дори мисля , че песента е изпълнена от Фахрие newsm78

И още нещо да се припомним.

Приятен ден и дано още информация за 5-та серия Hug

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 08:45 от sebilMM

# 551
Здравейте )

Вчера Рагъп(така ли беше правилното четене?), поствайки тази снимка

с дома на Селви, е написал, че в 2006-а той самият е стоял пред този дом с букет в ръце.

Рускините веднага са издирили кадър от този момент и си го тълкуват като намек, че и нашите герои ги чакат такива преживявания. ))) Ха да видим! То не остана много време за чакане - още 2 дни и ще знаем )))

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 10:35 от marytza

# 552
Ето го и екшън трейлъра.

# 553

newsm09 newsm09 newsm09

Ама каква става тя  Shocked Shocked Shocked

Бари Hug newsm51
Ето го и екшън трейлъра.

И всички  се бият кой как свари newsm78
Най зле обаче изглежда Йелмаз, ако няма и някой убит де #Crazy #Crazy #Crazy

# 554
   Лелеееее! Как ме ядоса тоя Ендер! smile3511 newsm61 Banghead Гнида лигава! Носорог въшлив! Хиена проскубана! Орангутан недодран! Да си бие неговата сьомга вкъщи, бе! Белки ѝ потече малко кръв вместо фреон за хладилници във вените!
   Много правилно хвана брадвето нашето момче. smile3508 Ама като му знам размерите на оня, най-много някой нокът да му откърти.

Общи условия

Активация на акаунт