Момичета,аз ги гледам от кръста нагоре и не ме дразнят клинчетата

Лав
да минава бързо лошото ,защото ми липсваш в темата
си пише и мисли за тесните клин-панталини на Енгин , а аз защото гледам да не направят за смях Фахрие с тези клинове си пиша за нея

изобщо не си права

си пише и мисли за тесните клин-панталини на Енгин , а аз защото гледам да не направят за смях Фахрие с тези клинове си пиша за нея

изобщо не си права

момичето е толкова хубаво ,че всичко му отива 
)))))) АрЕсват ти, не аресват, масово се носят поради липса на алтернативи на пазара )))))))) Ти да благодариш на художника по костюмите, че не е решил да го обува в другите, дето сега са на мода - с увисналото дънце ))))))))))
)))))) АрЕсват ти, не аресват, масово се носят поради липса на алтернативи на пазара )))))))) Ти да благодариш на художника по костюмите, че не е решил да го обува в другите, дето сега са на мода - с увисналото дънце ))))))))))

Виждала съм ги п улиците и винаги съм се чудела как може да ти харесат дотолкова, че да си ги сложиш на д-то ))))) Ама си ги носят разни...
Мъже, жени - кефят им се )))

На 100% - съгласна и аз съм така....Ама верно ли - къде се мъчат??? Аз даже и не я следя..... 
Благодаря за преводите и ...естествено за чаршафите.... 
Благодаря Ви, че поддържате тази прекрасна тема...

Гнида лигава! Носорог въшлив! Хиена проскубана! Орангутан недодран! Да си бие неговата сьомга вкъщи, бе! Белки ѝ потече малко кръв вместо фреон за хладилници във вените!
Ама като му знам размерите на оня, най-много някой нокът да му откърти.