Лидл - 98 Гащи има за всички

• 72 646
  • 777
  •   1
Отговори
# 435
♥ HAPPY ♥ , много, много благодаря за изчерпателното описание! Hug
+1

# 436
И аз така с тая глупава кълцалка, но ММ например много го харесва, както и половината форум...
Joy Joy Joy

# 437
Имате ли мнение за контактния грил, който ще е следващата седмица на промоция?

# 438
Момичета, благодаря, след мненията ви ще го пропусна този чопър.

# 439
Момичета, благодаря, след мненията ви ще го пропусна този чопър.
С чиста съвест го пропусни!Миналата година свеки ми даде нейния-с такъв точно нож-американски...не и вършел работа хич и си взе от другия с врътката като манивела дето е-ами той е по-добър.Сега побелях,щото реших да му дам шанс на американския-мъчих се 10мин с две глави лук и накрая намачкани само...отива директно в коша...ама е измит... Whistling

# 440
И аз така с тая глупава кълцалка, но ММ например много го харесва, както и половината форум...

Всъщност аз харесвам една "въртялка" /май пак се води "ръчен чопър"/, която ми е незаменима именно за лук. Но тя е по-малка и се врътка наляво и надясно и ако не внимаваш, покрай лука може и някоя лична мръвка да замине - толкова са остри ножовете.

# 441
  • София
И моят е от "въртялката - наляво-надясно".  Peace Супер е!

# 442
Бях сигурна, че искам черния сутиен, сега ме разколебахте. То едва ли вече има де. Ако уцеля евентуално белия- отговарят ли си номерата? Има ли подплънка?

# 443
  • Beyond the stars
Абсолютно нищо не купих от това, което си бях набелязала.
Дрехите не ми харесват. Peace
Взех един бял сутиен, който между другото ми харесва как ми седи и утре, ако има останали номера ще си взема още един.

На панталоните какво им беше ?  Sad Да знам дали да се разхождам изобщо  Peace

# 444
Къси и лигави

# 445
  • София
Панталоните нямат гайки на колана, нали?  Thinking

# 446
Похвалавам машинката за дрехи много много съм доволна.Препоръчвам я в комплекта има и батерии който се самопрезареждат.

# 447
Заразихте ме с тази мания по Лидъл гащите - купих на моя проятел едни боксерки. Чувала съм че са много хубави та решихме да пробваме. Иначе женските не ми харесаха  - имам от предишен път като са пускали , но тези ми се видяха много тънки .
Клинчетата от днес ми харесаха но устоях! Пълна съм с клинове особено от Лидъл така че стига толкова! Туниките много ми харесаха но ми се струват тънки - както и жилетките и блузките. Полите изобщо не съм ги гледала.

# 448
  • Sofia
Имате ли мнение за контактния грил, който ще е следващата седмица на промоция?
Аз имам две такива в къщи. Едно старо безмарково и едно на тефал, което си купих, защото има плочи за гофрети. Аз му викам сандвич-преса на това. За сандвичи и екстра. Но за грил не става. На моето на тефал пише, че може да печеш риба и месо, обаче е много слабо за това. Веднъж пробвах, ужасно бавно става. На грил тиган става по-бързо и е по-лесно за миене. Та ако ще го ползваш за сандвичи да, но за друго не разчитай много.

# 449
Панталоните са без гайки, а само с ластик. Материята е разтеглива, не много лигава, това се отнася за сините и черните. Пепитените са от по дебела материя и не толкова ластични.

Общи условия

Активация на акаунт