Лидл - 98 Гащи има за всички

• 72 664
  • 777
  •   1
Отговори
# 420
Аз така и не се преборих с това дребното - адски съм кьопава. добре, че са изобретили електричеството.
Все едно аз го писах  Grinning

# 421
Добре, Лидъл да ни разори ли иска? Каква е тая спортна седмица отново? Харесах всичко - и клин, и сутиен, е тениска, че и колана за отслабване ще го взема. Даже неделя вечерта ще ходя.

Добавки не бих взела. Първо, че са скъпи, второ - неизвестни марки.

# 422
И аз се бях наточила за дрехите, но не взех нищо. Забърсах едно намалено пиле Дюк, стелки взех, течен шоколад Мистър Чок 750 гр  Mr. Green и бадемовата торта. Заглеждам я вече няколко пъти, но не ми се даваха 7 лв. Е, днес ангелът ми беше по-слаб Mr. Green

# 423
  • Бургас
Какви са добрички от Лидл! Ето, от 02.02 пак ще има гащи! Който не се е обул ще може да си купи, че зимата още не е свършила. Или както е озаглавена темата - Гащи има за всички!
За добавките, чакам сина да се събуди и да му ги покажа, но ще трябва на място да се види съдържанието.

# 424
Взех си черната пола, плетена е, като пуловерите, състав 42 % вискоза, 40 полиакрил и 18 полиамид
Другата е подобна материя, така че е сходна. , Пуловерите и т.н. също, заради което не ми допаднаха( бяха нещо от сорта 30 % памук, 30 акрил и 30 полиамид или вискоза, примерно)
Само блузите с дълъг ръкав ми се видяха много хубави, ноооо не обича много тънки блузи с дълъг ръкав и не взех
Черната пола е като стегнат пуловер и е еластична, а другата може би една идея по нееластична, много бързах за работа и не ги разтягах много много
Жилетките не са лоши на пипане и вид, но не обичам много дълги, а и имам цял рафт жилетки и също не взех
Сетих се да добавя, и преди съм взимала поли от Лидл, и с тази е така. Нося дънки от най-големите в Лидл- 44 номер. Обаче пола Л ми е добре, никак не ме притеснява. Демек- струва ми се уголемена, така че отворете кутията и преценете.
За другата седмица- плодове за смути, скариди и потници и сукуленти. Гащи не ща Simple Smile

# 425
  • София
Снощи купих от киселото зеле в буркан, което е на промоция. Сготвих го. Не че е лошо, но е твърде кисело за нашия вкус.

От ръчния чопър съм страшно доволна. Пробвах го за всички зеленчуци, дори твърдите моркови реже страхотно. Но реших да го ползвам само за лук, за да не му се изхабят ножовете. Откакто го купих, правя кюфтета за нула време. преди ми отиваха 15 минути да накълцам лука на ситно. А с чопъра е за 1 минута работа. Само изплаквам и прибирам...

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 12:35 от РРР

# 426
♥ HAPPY ♥ , много, много благодаря за изчерпателното описание! Hug

# 427
Моя ръчния,по-малкия,този който се върти и в двете посоки,му се изхабиха ножовете,за година почти всекидневно ползване.Опитах да ги наточа,но нестава нищо.Много е удобно,всичко става много бързо,лесно се измива.Този от 30.01 не съм го ползвала,но позната има подобен и като пробва да сложи лук примерно,части от лука остават по ножа и не се кълца нищо.

# 428
Абсолютно нищо не купих от това, което си бях набелязала.
Дрехите не ми харесват. Peace
Взех един бял сутиен, който между другото ми харесва как ми седи и утре, ако има останали номера ще си взема още един.

# 429
Гащурани, ей ме на...кака ви се завърна от Лидл Laughing

1. Сютюените - аз като Ивекс си взех бял 80С. само той от трите е с плътна лента между чашките . Другите два-черен и шарен, са с тънка лента, която е и по-нагоре и така банелите идват надолу и лично на мен ми опират в ребрата и ми ръбят, освен това не стои стабилно сутиенът. Затова взех само бял и не сбърках - залепна ми. Доволно.

2. Туниките - бялата ми стоеше леко лигаво. Сивата беше по-добра като материя, но ми е писнало от сиви и черни краски, за това се отказах. Дългички са - може би като се облекат ще се пооемат леко и ще дойдат приятна дължина под д-то, но така и не мерих.

3. Джегинсите - удържах се и не взех. Съблазни ме сивият само, даже още го мисля Mr. Green

4. От пуловерите  - сивият беше много приятна мъхесто-топла материя. само той. не взех заради цвета отново , а и нямам нужда в момента.

Дрехи не взех /като изключим сутиенът, ама той не е дреха Mr. Green/ и пак опуках парите Rolling Eyes Пак крива ми излезе сметката Embarassed

# 430
Тета, точно затова смятам да ида да взема още един, не се "размества" и стои добре, а и е симпатичен, не ми харесва това, че лентата на гърба е прекалено широка.

blackisback, мм каза същото за добавките, но от интерес ще идем да ги видим, така или иначе си харесах доста спортни неща и не само. ooooh!

ПС: От гащите не взех. Mr. Green

# 431
  • Sofia
Който не се е обул ще може да си купи, че зимата още не е свършила.
Joy Joy Joy Вие само през зимата ли носите гащи?  Joy Joy Joy
Нищо не си харесах от другата седмица.  Rolling Eyes

# 432

teta75, благодаря, не съм разбрала.
На мен ми трябва само за нарязване на лук, смятам да го взема, цената е ниска.

Лично мнение - не си хвърляй парите на вятъра.
Точно този кълцалник безпардонно го захвърлих с кеф в кофата поради безполезността му.
Ще си скъсаш нервите, а като добавка ще трябва да си донакълцаш лука на ръка.
По-добре дай 9 лева за нещо вкусно.

# 433
И аз така с тая глупава кълцалка, но ММ например много го харесва, както и половината форум...

# 434
Изкупили сте шарените листи - цветните де, А4. Намерих само едни разопаковани и сложени и вързани в найлонче, но на 30 процента намалени, та грабнах тях...за 4.19 лв. Grinning

Аз се отказах от пилинга - едно, че е на батерии и трябва постоянно да подменям/купувам, друго  - не ми е притрябвал чак толкова много. Заради едно одеяло не си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт