Лидл - 98 Гащи има за всички

• 73 040
  • 777
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мацки!
Помагате - спешно търся ски панталон за момче, размер 134-140. Някой да е засичали някъде останал?
🤗🤗🤗
В нашия Лидъл-Габрово имаше много ски панталони този размер и 122-128.Аз търсих 158-164 и едва намерих един ,някой го беше метнал от другата страна на стилажите при едни шапки.Голям късмет.

# 91
  • Козлодуй
pvacheva, за робота ли говориш или за рендето?
Робот имам от рендета не разбирам и нямам ренде Simple Smile Робота не смогвам да му подам материал толкова бързо стърже като ламя е Simple Smile

# 92
  • Пловдив
Въх,изпуснах ви.. Laughing Ма съм без гащи! hahaha
В нашия м-н така и не открих соленото масло Rolling Eyes

# 93
Купува си и кренвирши без глутен, но не от лидл. Цената е доста по-висока и казва, че не са вкусни.
В този блог има доста рецепти за домашни салами, саздърми, пастърми и мезета кажи и да погледне. Мисля, че е добра идея да пробва да си прави в къщи.
http://batimiti.blogspot.bg/

# 94
В Лидл има доста неща без глутен, салами примерно. В специализираните групи ги дискутират, но и на самите стоки си пише винаги. Понякога пускат и хляб, бисквити и пици. Например бадемовата шведска торта също е без глутен и т. н. Да се разходи, да чете и ще си намери много неща.

# 95
  • София
Търся си евтин миксер (за кекс основно) - в лидл пускан ли е скоро и предлага ли се?
Робот - не.

В сайта - в подкатегориите по раздели - всичко ли е въведено или в брошурата има и още неща? Гледам основно на сайта, за по-бързо.

# 96
На мен ми се струва, че в брошурата има повече неща за разлика от сайта. Аз винаги гледам брошурата.

# 97
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ха ха,тез гащи дет се веят   Joy.Много е сладинко.Да попитам за суджука,който ще е от утре,става ли???

# 98
Ха ха,тез гащи дет се веят   Joy.Много е сладинко.Да попитам за суджука,който ще е от утре,става ли???
Похвалиха го в предната тема. И аз мисля да взема.

# 99
Здравейте,да попитам за машинката за пилинг на дрехи  да ли става за премахване на топчена или както им казваме ние пипинки?

# 100
Точно за това е Simple Smile

# 101
Значи  утре в 7 съм пред магазина ахахахха.

# 102
Значи  утре в 7 съм пред магазина ахахахха.

Утре недей, тя е от четвъртък 26.01 Wink

# 103
Ау...и на мен ми трябва...почти я забравих. Благодарско за подсещането.

# 104
  • Бургас

Сакън, недей така.  Joy

Да ви попитам имало ли е скоро зарядно за зареждащи се батерии.

Общи условия

Активация на акаунт