Лидл - 98 Гащи има за всички

• 73 069
  • 777
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте. Има ли отзиви за цитроспресата от миналата седмица?

# 121
  • София
Който е успял да си купи, ще яде!
Благодаря!
Да похваля спрейят за дамаски и килими.  Отстрани от дамаската на стола червено вино. Третирахме го веднага и след това с гъба.

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 10:16 от verabel

# 122
Здравейте. Има ли отзиви за цитроспресата от миналата седмица?
Колежка има в работата от предното пускане.
Работи си пресата, не е споменавала за проблеми.
Има и гаранция.

# 123
Ако някой е ходил до лидл, да каже- лампата от обикновена сол ли е или хималайска? И какво мислите за това, че било опасно, ако солта била от радиоактивен район? Справка- тук(последната публикация) http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=897118

# 124
 Nil desperandum! едва ли ще пише дали е хималайска, по скоро каменна само. Пише /в превод/ солен кристал  Wink Аз мин. год. много ѝ се чудех, но не можах да избера форма, имаше май и свещник, сега дали има? И повече ме спря а и сега ме спира това, че е тежка и с неправилна форма, от гледна точка на безопасност, заради детето  Thinking Мисля, че свещника беше със шлифовани гладки стени, но пък дали не се препоръчваше да е максимално необработена повърхността, не помня  Mr. Green

# 125
Мен ме интересуват детските рокли от каква материя са и най вече розовата. Аз ще имам възможност да отида вечерта.

# 126
  • София
В събота правих торта и купих от ягодите. Пловината бяха загнили. Не ми се връщаше да правя рекламация, но е пълно безобразие при цена 3,50 лв за тарелка!

Нещо ударих на камък с тази течна сметана в малката червена картонена опаковка.
Първия път като я купих, ми се получи добре, сложих я на тортата отгоре - никакви проблеми.

При следващото правене на торта, я разбих по същия начин - разтече се, та подлагах под тортата една по-голяма чиния, че омаза всичко.

На третия път реших да я разбивам дълго, за да нямам такива фалове. По едно време усетих, че на дъното е доста гъста, а отгоре стана супер течна. Като погледнах, беше се избила на масло... Shocked (Майтапа настрана, но маслото си стана съвсем истинско и вкусно! Wink )

Та... не знам вече колко време да я разбивам тая сметана... newsm78

# 127
Преди малко се върнах, беше спокойно, никаква навалица на промоционалните продукти, купих 2 сака, от пролетните рулца, намерих и влажна тоалетна хартия, тази от промоцията намалена на 7 лева и взех последната, клин също взех, но още му се чудя. ММ ще ходи по-късно за кокосовите неща и плодове, че бях пеша и се натоварих като магаре, едвам се прибрах. ooooh!

# 128
  • на последния етаж
Риба от години не купувам от Лидл.
Колебая се за детски дрехи тази седмица.
Вкусен кашкавал да ми препоръчате?

# 129
Сиви дънки са пускали..аз лично върнах едни,че ме правеха дебела Mr. Green
Цитрус преса имам...доволни сме.
Да не барате пилинга за дрехи,че днес няма да стигна Naughty

# 130
Ципура купувам само от Лидл, не съм останала разочарована досега, от другата риба не съм взимала.

# 131
Сиви дънки са пускали..аз лично върнах едни,че ме правеха дебела Mr. Green
Цитрус преса имам...доволни сме.
Да не барате пилинга за дрехи,че днес няма да стигна Naughty
Пилинга е от четвъртък 26.01.

# 132
  • София
Детските ски гащеризони от какъв размер започваха? На мен ми трябва 104. И ако сте вземали в талията как е? Купих от друго място един комплект с яке, но в талията стои много отворен и не е добър., като торба е

# 133
  • Бургас
Детските ски гащеризони от какъв размер започваха? На мен ми трябва 104. И ако сте вземали в талията как е? Купих от друго място един комплект с яке, но в талията стои много отворен и не е добър., като торба е

74/80 съм взела аз. Има малко ластик отзад на кръста, не стои като торба. Аз съм доволна.

# 134
  • Велико Търново
Нещо ударих на камък с тази течна сметана в малката червена картонена опаковка.
Първия път като я купих, ми се получи добре, сложих я на тортата отгоре - никакви проблеми.

При следващото правене на торта, я разбих по същия начин - разтече се, та подлагах под тортата една по-голяма чиния, че омаза всичко.

На третия път реших да я разбивам дълго, за да нямам такива фалове. По едно време усетих, че на дъното е доста гъста, а отгоре стана супер течна. Като погледнах, беше се избила на масло... Shocked (Майтапа настрана, но маслото си стана съвсем истинско и вкусно! Wink )

Та... не знам вече колко време да я разбивам тая сметана... newsm78

Последният път се е пресякла от прекалено много биене, а вторият явно не е била достатъчно избита, обикновено се бие до меки връхчета. Почти винаги я слагам в хладилника и я избивам охладен. Но и на мен ми се е случвало да се пресича, когато изпуска момента.

98/104 взех, идеален е. Малко са сълги крачолите, но ги подгъвам навън. С ластик на кръста и с цип отпред са.

Общи условия

Активация на акаунт