Лидл - 98 Гащи има за всички

• 73 110
  • 777
  •   1
Отговори
# 150
Е, как в неделя вечер сте пазарували промоционалните? В нашия не дават  Crossing Arms

Не можах да се добера до сутиените за кърмачки  Sad

Клиновете от днес са различни - сините са с отвор за петата и са по-плътни. Взех само такъв, защото ми се стори по-добро като изпълнение.

Сдобих се и с електронна везна с полезни функции, явно съм изпуснала кога са я пускали  Crazy

# 151
  • Перник
Момичета,кой цвят Формил беше хубав?Интересуваме за бяло и цветно пране.Благодаря ви.

За цветно - лилавият (концентрат). Универсален (и за бяло) - този с марсилски сапун. Аз поне от тях съм доволна  Peace

ooooh! не мога да стигна да ви изчета с тия гащи. Аз не си купих. Първо, защото бяха останали големи размери, и второ, защото не ми харесаха. Детските слипове също не харесах - твърде са изрязани, така че купих само потници на сина ми. Взех си чорапки в кутийка - 10 чифта за 6,99.
Риба съм купувала доста пъти и нямам разочарования.

# 152
И ММ е купил суджук с идеята да го суши. Добре ли е на подправки, че предишния от К. нямаше дори сол и ни беше безвкусен.

Според мен са добре овкусени. И подправките, и солта се усещаха Peace

Везна и аз си купих, но не ползвам другите функции. Само си тегля храната на нея, че съм в период на отслабване и гледам да записвам всичко Peace

# 153
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Много ти благодаря.Аз си взех днес сакче,на малката взех тъч писалка.Дано се зарадва. Simple Smile

# 154
Днес си взех кокосово мляко и масло, два клина, този който е черен, но с широк колан с индианска бродерия и другия, дето е сиво и графитено и безшевния суитшърт, който е с шарка като клина. Обаче сакчето не ми хареса.
 Аз питах за робота, искам да го взема за дъщеря ми, тя пък ми се тръшка, че не ще.
 Аз ползвам робот от сто години, даже с втори съм вече, та да обясня, че ако имаш робот, той има и функция ренде и не ти е нужно да си купуваш отделно електрическо такова.
Моят го ползвам най-често да си настържа моркови, цвекло, ряпа, които слагам в хладилника и имам приготвени за предстоящата седмица. Приставката нож ползвам за рязяне на лук и зелева салата, зеленчуци за супа, картофи за мусака, блендера му за смути и крем супа и т.н.

# 155
  • София
Някой отворили кенчето с кокосовото мляко? Мляко ли е или нещо като сметана

# 156
Благодаря на всички за инфото за робота, вече се навих на 100%, че ще го купя...а дали ще успея да се сдобия с такъв, е друг въпрос Simple Smile
В нашия град има два магазина Лидл, в единия изкарват промоционалните неща към 19:30 предната вечер и който може се урежда. В другия обаче изкарват стоката след 20ч. Според мен не е редно ама кво да прайш  Sunglasses

# 157
Всъщност, този робот само рендета ли има?  Нещо бъркалки?

# 158
Момичета, клиновете от каква материя са? Интересува ме най-вече графитеният...

# 159
безшевно, плътно, взех, но още не съм го пробвала

Лидълският робот има нож за пасиране, ренде за стъргане и ренде за тънко нарязване

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 14:15 от milanda

# 160
  • Русе
безшевно, плътно
  За кои клинове става въпрос, за тези от четвъртък ли

# 161
Те са от днес  Peace

Тоест да разбирам, че клиновете са памучни? Жалко, представях си тяхната спортна материя  Tired

# 162
Те са от днес  Peace

Тоест да разбирам, че клиновете са памучни? Жалко, представях си тяхната спортна материя  Tired
не, не са памучни, силонови са, безшевно е синоним на изкуствено

# 163
не, не са памучни, силонови са, безшевно е синоним на изкуствено

Благодаря  Peace

# 164
  • София
milanda, картофи за мусака режеш с робота, като ги слагаш в купата и с ножа, с който се реже лук ли? Аз също режа зеле с приставката, която е като рендетата, но е нож. Но за картофи, за да станат на шайби с  най-голямата дебелина са ми тънки. Имам две или три дебелини и моркови рендосвам и на рендетата имам две или три големини.  Нарязвам салата /най-често зеле и моркови/ и я прибирам в кутии в хладилника за около седмица.

Общи условия

Активация на акаунт