Лидл - 98 Гащи има за всички

• 72 631
  • 777
  •   1
Отговори
# 480
Сутиените е най-добре да се видят на място, наистина за някого подплънките са дебели за други не, да не станат недоразумения. Peace

# 481
От замразените пици дъщеря ми обича само "Маргарита" и взимаме само от нея. Тя и баща й я харесват, аз не чак толкова.
Днес малко случайно се сдобих с клин. Допреди да го обуя, не ми харесваше, а сега се оказа, че е удобен и стои добре. Приятелка има пилинг от Лидл и не е доволна. Сега не смея да взема.

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 18:52 от Linofrina

# 482
Чета ви , завиждам ви /защото всяка си е взела трофейчето /  , като слизах от мотрисата на метрото и видях една мадама с два плика от Лидл и се чудех коя ли е от от вас . newsm78
И много се кефя на тази темичка , която трябваше да се казва- Лидл- сЮтЮени за напреднали чопърки.
Напреднали / въпрос на тълкуване- я напред с цицата , я напред с подплънката , я напред с опитността да избират/. Laughing

# 483
..която трябваше да се казва- Лидл- сЮтЮени за напреднали чопърки.
Напреднали / въпрос на тълкуване- я напред с цицата , я напред с подплънката , я напред с опитността да избират/. Laughing

Joy Joy

# 484
Гащите ги забравихте по трасето.

Момичета, френския пай хубав ли е?

# 485

У нас много се хареса единия вид с бекон. Този със спанак май беше не ни хареса.

# 486
Благодаря ти, Фортуна! Те от днес ли са, питам, за да знам дали има смисъл утре да проверя дали нещо е останало.
Роклите са от днес. Съставът на тази на райе е 77% полиестер, 20% вискоза, 3% еластан. Аз ще заменя моята с по-малка.

СЮтЮена  Mr. Green за мен е с нормални подплънки, не са дебели, купувала съм си от Ню йоркър с по-дебели. Peace

# 487
Днес малко случайно се сдобих с клин. Допреди да го обуя, не ми харесваше, а сега се оказа, че е удобен и стои добре.
И аз така-чудих му се, обух го и се оказа, че стои много добре.Малко е тъничък-взех си черния, кожен имам от преди.Сигурно 10 клина имам от Лидъл общо.... Whistling

# 488

Не колкото френската любов  Joy

# 489
Вярно, че са различни видове, ще взема, така или иначе само аз ще си го ям.

Не колкото френската любов  Joy
hahaha

# 490
  • София

Не колкото френската любов  Joy
а тя кога ще е на промоция?

# 491
Питай съпружието... Mr. Green

# 492
  • Бургас
Може и съседа  Joy

# 493
От групата във фейсбук "Дочуто в София":
Разгневена баба в Лидл - Младост 4, носи "Нутри Булет", който иска да върне.
Баба: Искам да го върна това, не работи
Касиерка: Не можете да го върнете, тъй като не е закупено от Лидл
Баба: Не ме интересува, в интернет пише, че мога да го върна навсякъде

Не съм била аз, аз само гащи връщам. Като се изцапат.

# 494
Гладни кокошки просо сънуват Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт