Лидл - 98 Гащи има за всички

• 72 554
  • 777
  •   1
Отговори
# 645
То не беше точно тефтер, а няколко вида самозалепващи листчета и едни разграфени по дни от седмицата.

# 646
Ама нямаха дати...аз за това се отказах..

# 647
Момичета, соба спагетите от азиатската седмица, как ги приготвяте?

# 648
  • Бургас
Сложих ги в купа и ги залях с гореща вода. След 1 минута изцедих водата. Съвсем малко им трябва, за да омекнат. Аз само като си помисля, че щях да ги варя. Щяха да станат на каша. Много тъпо, че няма никакво упътване на опаковката. Между другото две снопчета са достатъчно за две порции.   

# 649
Привет!

В първият пост при харесваните неща има кухненски чопър, същият ли е като този от брошурата
за следващата седмица и замества ли рендето? На ситно ли реже ленечуците?
  Praynig
Др.седмица има ръчен чопър. Едва ли той е хваления. Вероятно става дума за ел.чопър...има със стъклена купа и с пластмасова. Аз определено сэм доволна от моя ел.чопър.

# 650
  • София
Имам подобен ръчен чопър, пак от Лидл, но с малко по - различен дизайн. Ножовете са по същия начин - е няма такъв ад.  После измиването ми е отвратително. По-малко време губя на ръка, с нож, на дъска за рязане да си свърша работата.

# 651
  • Бургас
Варя ги 3-4 минути, изцеждам водата, слагам масло и сирене т.е. както кус-кус, други макарони или както си ядем всъщност и самата елда. Не се разваряват, нито стават на каша. Първите такива соба спагети съм взимала от Кауфланд и там си пише на пакета, че времето за приготвяне е 4 минути. Лидълските, мисля че също толкова съм ги варила и разлика няма. Иначе да, едно снопче е предвидено за 1 порция Peace

Много съм доволна от роботчето - дотук съм напълнила една огромна купа с цвекло, моркови и ябълки (за салата с печени орехчета Crazy) за мен, една такава купа зеле с моркови за дарлинга и отделно още една цяла зелка за днешната манджа със суджук Crazy Кеф, кеф, кеф! Само дето умувам дали да пенсионирам малкото ми чопърче, дето седеше на плота (пак лидълско, електрическо) и да позиционирам там робота, ама ми се струва че за глава лук и един морков роботът няма да е много подходящ Rolling Eyes

# 652
Благодаря за мненията за ръчния чопър!  bouquet Hug

# 653
  • София
За другата седмица на плакатите - от четвъртък дни на големи намаления - две дамски блузи за 15 , сокоизстисквачка за 50 лв.
Иначе редовни - пижами за всички, електрическа четка за зъби, кантар за баня. Био седмица.

# 654
Мъж ми отиде за чопъра, да видим ще има ли още.
Пижами искам да си купя, ама май като размер съм към детските.

# 655
  • София
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=54138

Тези лампи, в какъв цвят светят - син, бял или по-скоро жълтеят?

# 656
Е де...спрете се бре. Брадата ще му изхаби ножовете на робокопа.
То мерак мерак..детска радост,шарени бонбонки това вашето Joy

Кате,какъв чопър..да не имаш предвид робота?

# 657
bradata  miss july
Благодаря.

# 658
Кате,какъв чопър..да не имаш предвид робота?

ЪЪъъъ, да! Точно робота! Споделих на мъж ми, че голямо хвалене пада в тема и той веднага се нави да отиде да купи, че у нас големи крамоли има кой да стърже ряпата и морковите Crazy Аз много мразя Mr. Green Стържа 30 мин,  изкривяват ми се ръцете и после всичко се омита за 5 мин Rolling Eyes

# 659
Сега ще се карате кой да си играе с робота Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт