90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 360

• 34 405
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
Днес като си хапнах пиленце на обяд, друго е, държи ми сито! Simple Smile

# 691
  • София
Пете, честит рожден ден! Бъди здрава и обичана!  bouquet bouquet
ДемиHug Hug цял ден спя, ММ чак се притесни ooooh! та затуй само метнах закуската и чак сега съм бодра и викам да драсна два реда и поне нещо за вечеря да приготвя.
ДжулкаHeart Eyes Heart Eyes много романтично кафенце, лек път на вас.
ВикиHug вчера заради плодовия ден ли така смъкна кръвната захар. Дано да не ти се случва пак bouquet! Поздравления за резултата до сега, чудничко се справяш Hug
НомеHug с кеф бих изяла една такава купа с плодове, а май и две не биха ми се опрели Wink
МимиHug месото си е месо, спор няма bouquet
Оставям ви да метна един свински врат да се пече и ако успея по - късно пак ще ви нагледам.
На всички Hug Hug Hug

# 692
  • София
Много рехаво тук, хм ? Thinking

# 693
  • Русе
Ми рехаво я.....Ааааа  Naughty

Хеллооуу, прибрахми са, разпределях багаж 555 часа, набързо да ва вида.....После пак... Whistling
Пете, да си жива и здрава, много щастлива, късмет и любоввв!  Heart Eyes  bouquet

Демитууу,  Heart Eyes  Heart Eyes , ми вчера идвахми при теб, ама бяхте на разходка май?  Flutter
Вангобитуу,  Heart Eyes  Heart Eyes , трябва ти мнооого почивчица.....
Кафенцето с вас, беше страхотно! Както винаги!  Heart Eyes
До послеее  bouquet

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 17:52 от Juliette14

# 694
Здравейте банда!  Grinning bouquet
Деска, а днес как е? Махмурлук?  Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug
Нанами  smile3501 и на теб.  Grinning bouquet
То Франция, то изискани плодови изкушения. Grinning Grinning bouquet
Жулиетке, Жгмъци, НоМе, среща на кулата.  hahaha Hug Hug
Деми верно с резултат.  Mr. Green Hug Hug
Вангоби не е заради плодовия, а се оказа, че съм се подобрила  Grinning и намаляват единичка от инсулина.  Сега се върнах от Токуда - спретнаха ми спешен профил и ме зарадваха. newsm44  Hug Hug
Миме, а ако не беше пиле, а свинско без винско  Naughty Joy тогаз щеше да си като мене - грам не съм гладна.  Mr. Green Hug Hug
На всички по едно сгряващо преди вечеря. Чайче де , да не помислихте нещо.  Mr. Green  Hug Hug

# 695
Катиии, браво чудесни новини, дано дойде ден да захвърлиш инсулина! Praynig
Оф, събота и неделя се изморявам повече от на работа даже Sick Sick.....върнах се от Мола с нови ботушки, пола, риза и мека блуза всичко в синьооооо, Деми, синьото, ах синьото! Flutter Стоят ми великолепно, полата е номер 38 предпоследния от най малките newsm44 newsm44
Сега менюто, изпълнено по план....
Обяд
залить картинку
Вечеря
куда залить картинку
фотохостинг бесплатно

# 696
Здравейте Hug Hug Цял ден се опитвам да ви изчета на пресекулки, но не достигах до писане Laughing
Похвалвам се с голям минус от 1,2кг или 1,3кг (вчера се тегли 2 пъти и ми показа със 100гр. разлика, а ме домързя да се тегля и трети път Mr. Green )! Simple Smile Мисля отсега нататък на плодовите дни да си правя от суровите бонбонки, така хубаво засищат и носят минуси. Heart Eyes  Simple Smile
Петя, честит рожден ден!!! bouquet bouquet bouquet
Вики, закръгли ли вече числото на свалените от началото кг- ако да, ще трябва да черпиш! bouquet Аааа, как ще се подведем- знаем ние, че е чайче! Mr. Green Grinning
Ади, Жгмъц, от Лидъл трябва да ме вземат за рекламно лице! Mr. Green Наистина ел. рендето е незаменим помощник и признавам, че ако не се миеше лесно щеше да стои прибрано някъде hahaha
Деми, страхотно стана савойското зеленце! Heart Eyes
Скрит текст:
Всъщност, доста наподобява обикновеното зеле на вкус (мирише по-деликатно обаче), но сърцевината му (светлата част) е по-крехка, запазих за салатка. А с "мазни ребра" беше разкошно... Laughing Впечатлих се от листата (по-големите)- като се отрежат откъм кочана стоят като полусфери Laughing В тях спокойно може да се сервира салата или някакво ястие Grinning
Вангоби, имаш нужда от почивка Hug
Жгмъц, запазвам рецептата Mr. Green Laughing
Мими, виждала съм (онлайн) ел.рендета Мулинекс с вълнообразна приставка и такава за пръчици- но за сметка на това нямат по някоя от другите приставки. Crazy Продават ги и поотделно и ако знам, че биха паснали на моето ренде бих си купила.... newsm78 Инстант пота ли ги "готви" тези бутчета? Heart Eyes
Жули, при свекитата ли бяхте? Имаше ли от онези неща с "м"....? Laughing
Ир, много хубава чашка! Heart Eyes
Менюто за днес:
з- банан, чай, пак чай... Laughing
о- свински ребра, малко пилешко, готвено савойско зеле, ФПХ и половин чаша шампанско
в- приготвила съм сирене Филаделфия, филийка топено сирене, парченце жълто сирене, кисело мляко с чесън- с него ще залея салатата Simple Smile
Смесването на свинско и пилешко брои ли се за смесване??? newsm78 newsm78 Все е месо... Thinking

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 19:07 от dolce miele

# 697
Долче, моето ренде е много старо, имам го може би от 4 години, новите модели имат и приставка за рязане на картофи, удобно ми е , харесвам го, след моето излязоха и на тефал, като на Деми и май са по добри защото са по мощни!
Печеното пиле не е на ИП, а на фурна chef
Фиданки......Казах със заобикалки на ММ за парфюма, започнах аз..... "много изгодна цена три флакончета Коко Шанел, едното сменяемо, бяло, за чанта по 20 милилитра само за 207 лева....."
И той ми вика Е какво му е изгодното на това 60 мл за 207 лв..... hahaha hahaha hahaha, но смятам ще размисли....ей къде е Св. Валентин..... hahaha hahaha

# 698
  • София
Привет пак!  Hug

Мими, какво е това нещо, което си вечеряла ?
Старо ти било рендето, аз имам 15 годишен робот Мулинекс, ей това е старо.  Wink
Изгоден викаш бил парфюма.  hahaha

Аз направо байгънясах от сладко, не мога да повярвам, че го казвам и то само от 2 парчета Фъч, който обядвах, за вечеря си препекох 4 тостерни ПФ с шарена сол и едно мини черно шоколадче. Нещо днес конете се изгубиха пак. Днес пих 2 китайски чая, ано се появят ...
За утре само вечерята е известна - риба, два вида бяла и пъстърва. Може би ще обдвам нещо на крак из софийските улици.

Кати, страхотна новина! Hug В Токуда при кой ендо ходиш ?

# 699
  • Бургас
 ooooh! Днес сготвих света!
Пиперена манджа, пиле,завито в кисело зеле, паламуд с домати на фурна,прясна наденица яхния с лук....
Такааа
Пете Да си много здрава, много щастлива, все така уснихната и лъчезарна!

След плодовия съм- 800гр
Днес З-банан
О-пъстърва на скара и задушени зеленуци
В-зелена салата и КМ. Толкова ми е тежко от рибата, че не мога да погълна друго.

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 20:14 от Irinita

# 700
Жгмъцони, млечен пастет, извара, кисело мляко, чесънче и печени червени чушки, поръсено с шарен пипер!

# 701
Ррррр, ЧРД! 🌼🌸🌻🌺💖

Вики, дано вече се чувстваш добре.

Иринитке, паламуда е тежка риба. Аз повече от 2 малки парченца не мога да хапна от нея.
Опс, сега видях, че пъстърва си яла, ох мн я обичам ммм.

Мимс, честито за покупките.
Жулс, как изкарахте при свеки?

Днес отчитам пиуе със зеуе Mr. Green, катък Simple Smile

Лека вечер!

# 702
Вангобче в Токуда бях за спешен профил, а  ендото ми дойде за финала да даде нареждания какво да правя.  Grinning Hug
Иринитке бравус!  smile3501
Миме стискам палци за свети валентин да стане.  Laughing Laughing  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Hug Hug
Долче още не съм ги закръглила - от старта на първата врътка до сега - 48,870.  Grinning Grinning Hug
Сиска супер съм.  Grinning Hug Hug
Отчета да дам - всичко режимно хапнато.  Grinning Laughing
За утре:
З - сок от моркови и мандарини
О - бобец, ФЧХ, и салата краставици
В - боб наполовина и зелена салата
Полегвам да прочета Предателството на Атлантида.  Grinning Hug Hug Hug

# 703
  • София
Жгмъцони, млечен пастет, извара, кисело мляко, чесънче и печени червени чушки, поръсено с шарен пипер!

Това намазано на филийки звучи божествено.  Heart Eyes

Кати, а кой ти е ендо, търся за себе си ?

# 704
Тодорова, но скоро и аз ще трябва да я сменям.  Cry Жената е на 76 години и смята да спира работа с пациенти. Сега сме останали само 6 човека - както тя казва скъпи на сърцето и.  Laughing Grinning
Проучвам трима които тя ми препоръча, че до март трябва да избера. Др. Станкова от 11 п-ка, Михнева от ВМА и Бакалов от Александровска.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт