Професионални серии за коса - тема 112

• 91 385
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Гледах Макадамия, но не видях малки разфасовки.Къде мога да намеря?Иначе ще купя тези на Дав, мерси за съвета, ако не ми харесват ще ги подаря, поне са евтини  Wink

До колкото помня, Keune също имат травъли от органичната им серия So Pure.  Можеш да потърсиш из темите, отзивите бяха доста добри... надявам се да съм ти била полезна. Wink

# 511
  • Варна
Дали в съчетание с маската ще върши работа?Трябва ми нещо да подрхрани и хидратира тънката ми късаща се коса, обаче вече поизчерпах бюджета за козметика и се оказах все с протеинови и балансирани продукти и косата ми взе да изсъхва.Та имам нужа от спешна хидратация до към 40лв, затова търся малки разфасовки или бюджетна козметика, дори и да не е точно профи, макар че в последните 3 години само такава ползвам.Гледах и една серия на Орофлуидо за блясък с 3 масла комплекта е около 25 лв в Арлен, по около 50мл са продуктите, но аз не държа на голямо количество, а нещо да закрепи положението до другия месец, когато ще имам възможност да си купя пълноразмерни Simple Smile

Мога да те посъветвам да размениш това, което не ти е нужно с нещо, което би ти свършило работа. Аз бях в търсене на шампоани, подходящи за моя чувствителен скалп, но все избирах неподходящи продукти, и ги размених в групата за замените.

# 512
  • София
Гледах Макадамия, но не видях малки разфасовки.Къде мога да намеря?Иначе ще купя тези на Дав, мерси за съвета, ако не ми харесват ще ги подаря, поне са евтини Simple Smile

https://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-macadamia/shampo … ng-shampoo-100-ml

Последно си взех малки разфасофки Living Proof и Philip Kingsley от ЗР. Серията LP за обем е много добра за моята коса, PhK още не съм тествала (поръчах много неща е се чудя кое по-напред Grinning )

# 513
Моля ви за мнение. Косата ми е боядисана, дълга, суха, тънък косъм, но обемна. Мисля, че имам нужда от хидратация. Кой от двата шампоани да избера Kérastase Chronologiste или Kérastase Nutri Thermique? Ако имате други предложения също ще се радвам.

# 514
  • Пловдив
Аз препоръчвам хидратиращия ш-н на Мороканойл или хидратиращата серия на Philip Kingsley. Хронолоджист мисля, че не е хидратиращ, той се нагажда спрямо моментните нужди на косата.

# 515
  • София
Ще Ви дам и аз отзиви. Пробвала съм Керастаз дисциплин, керастаз хронолоджи и алтерна шампоан и ампули за косопад и маската тен.
Алтерната помогна за косопада, не е спрял напълно, но намаля значително. Маската прави косата плътна и обемна.
От хронолоджи- нищо особено при мен.
От дисциплина обаче- е тива е моята серия, чакам да свърша алтерната и се връщам на него. Прекрасен аромат, косата ми е подредена, лъскава. Малко отнема обем, но аз обем не искам, нямам нужда.
Косата ми е дълга, сравнително гъста, с не много дебел косъм, боядисвана редовно на 3-4 седмици, не е суха, не е мазна, права. Ще пробвам и снимки да кача, но още не знам как Simple Smile
Суша със сешуар, ползвам chi за термозащита.

# 516
  • Варна
....Малко отнема обем, но аз обем не искам, нямам нужда.
Косата ми е дълга, сравнително гъста, с не много дебел косъм, боядисвана редовно на 3-4 седмици, не е суха, не е мазна, права. Ще пробвам и снимки да кача, но още не знам как Simple Smile

Еха, все едно си описала моята коса  Laughing Даже и термозащитата ми е същата. Кажи ми повече да дисциплина, моля те  Praynig Искам да го пробвам, но имам чувстителен скалп, дали шампоана ще ми дразни?

# 517
....Малко отнема обем, но аз обем не искам, нямам нужда.

Еха, все едно си описала моята коса  Laughing Даже и термозащитата ми е същата. Кажи ми повече да дисциплина, моля те  Praynig Искам да го пробвам, но имам чувстителен скалп, дали шампоана ще ми дразни?
Почти 100% ще ти дразни. Peace Вземи проба първо, не рискувай.

# 518
Момичета, някой пробвал крема за обем на Ливинг прув може ли да сподели отзиви дали наистина придава плътност и дали хидратира ? Търся си някакъв стилизанти за по-голяма плътност, но в същото време да Не омекотява косата, може и друга марка да бъде. Thinking

# 519
  • Пловдив
Момичета, някой пробвал крема за обем на Ливинг прув може ли да сподели отзиви дали наистина придава плътност и дали хидратира ? Търся си някакъв стилизанти за по-голяма плътност, но в същото време да Не омекотява косата, може и друга марка да бъде. Thinking
За хидратация не знам,но нито плътност,нито обем видях от този продукт.Изобщо Ливинг Пруф,специално за обем серията,ми се вижда доста прехвалена на мен.На Керастаз мусът за уплътняване и обем върши добра работа в тази насока.

# 520
  • Бургас
И за мен Ливинг Пруф дори като цяло са прехвалени.Бях взела преди продукти от тях,ми не ми харесаха.

# 521
  • София
За хидратация не знам,но нито плътност,нито обем видях от този продукт.Изобщо Ливинг Пруф,специално за обем серията,ми се вижда доста прехвалена на мен.На Керастаз мусът за уплътняване и обем върши добра работа в тази насока.

Хидратация няма никаква от тази серия, даже я усещам по-скоро протеинова. Обемът и плътността са ок, без да бъдат нещо изключително. Блясък и жилавост не забелязвам да дава повече от другите, които ползвам. Харесва ми това, че е скалп толерантна и ухае подобно на хайверните Алтерни. Не бих подновила покупка обаче.

# 522
И за мен Ливинг Пруф дори като цяло са прехвалени.Бях взела преди продукти от тях,ми не ми харесаха.
Подкрепям.

# 523
Благодаря момичета спестихте ми нови 30лв  Grinning честно казано от всички стилизанти за обем, които съм пробвала, а те са достаа, не съм видяла никакво уплътняване, вече не знам какво да взимам  Thinking

# 524
Ще взема да пробвам Kérastase Chronologiste. А на Kérastase Nutri Thermique, какъв му е ефекта?

Общи условия

Активация на акаунт