Професионални серии за коса - тема 112

• 91 390
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Може ли да ми препоръчате хидратиращ ш и б в малки разфасовки или нискобюджетни, понеже доста неща купих напоследък,но все протеинови Sad
С тънък косъм съм.

# 496
  • София
Текстуриращия спрей на Living Proof не матира косата, но определено има фиксация (средна). Трудно ми е да опиша точно действието му. Ще дам пример, днес сутринта си вързах косата (много пригладена към скалпа и съответно стегната опашка) и за да не изглежда много малко опашката пръсна малко текстуриращ спрей и намачках с ръка. Резултата е начупена коса (моята е естествено руса и права) с много обем и средна фиксация.

# 497
  • Sofia
Може ли да ми препоръчате хидратиращ ш и б в малки разфасовки или нискобюджетни, понеже доста неща купих напоследък,но все протеинови Sad
С тънък косъм съм.

Не са от професионалните серии, но са страхотни попадения  Peace Ето тези:

# 498
Аз търся шампоан за сух скалп.

# 499
  • Gotham City

Медисютикълс прави чудеса  Peace

# 500

Медисютикълс прави чудеса  Peace

Открих го.Благодаря,много  bouquet

# 501
  • Gotham City
Няма за какво, наистина е страхотен, на мен много добре ми повлия, на моя близка пък за 2 дни и почисти някакви рани, които и бяха излезли по главата, много е хубав!

# 502
Дано ми помогне  Praynig

# 503
С тънък косъм съм.

Не са от професионалните серии, но са страхотни попадения  Peace Ето тези:

Здравей, пробвала ли си ги и маската или балсама е по—добър ?

# 504
  • Бургас / София
Наистина шампоанът на Дав е много добър, смятам да си взема и балсамът, но е леко изсушаващ. Иначе придава страхотен обем  Peace

# 505
Дали в съчетание с маската ще върши работа?Трябва ми нещо да подрхрани и хидратира тънката ми късаща се коса, обаче вече поизчерпах бюджета за козметика и се оказах все с протеинови и балансирани продукти и косата ми взе да изсъхва.Та имам нужа от спешна хидратация до към 40лв, затова търся малки разфасовки или бюджетна козметика, дори и да не е точно профи, макар че в последните 3 години само такава ползвам.Гледах и една серия на Орофлуидо за блясък с 3 масла комплекта е около 25 лв в Арлен, по около 50мл са продуктите, но аз не държа на голямо количество, а нещо да закрепи положението до другия месец, когато ще имам възможност да си купя пълноразмерни Simple Smile

# 506
  • Sofia

Здравей, пробвала ли си ги и маската или балсама е по—добър ?

Маската не съм я пробвала, балсамът е хубав много  Peace
Друго, което ми се отразява отлично е:

# 507
Дали в съчетание с маската ще върши работа?Трябва ми нещо да подрхрани и хидратира тънката ми късаща се коса, обаче вече поизчерпах бюджета за козметика и се оказах все с протеинови и балансирани продукти и косата ми взе да изсъхва.Та имам нужа от спешна хидратация до към 40лв, затова търся малки разфасовки или бюджетна козметика, дори и да не е точно профи, макар че в последните 3 години само такава ползвам.Гледах и една серия на Орофлуидо за блясък с 3 масла комплекта е около 25 лв в Арлен, по около 50мл са продуктите, но аз не държа на голямо количество, а нещо да закрепи положението до другия месец, когато ще имам възможност да си купя пълноразмерни Simple Smile
Най евтино и най хидратиращо е да си направиш дом. еластизайзер  Grinning След него може и дрогериен хидратиращ шампоан  bouquet

# 508
  • Пловдив
Филип кингли имат 75 мл. , Макадамия също 100 мл.  И двете марки са много добри.  

# 509
Гледах Макадамия, но не видях малки разфасовки.Къде мога да намеря?Иначе ще купя тези на Дав, мерси за съвета, ако не ми харесват ще ги подаря, поне са евтини Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт