След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -218ღღ

• 29 218
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Скрит текст:
Благодаря за темата  Hug Hug Hug
Аз все още няма да кажа "Надежда всяка оставете"  Joy
Миме  Hug Heart Eyes аз затова тъпо и упорито си мълча  Mr. Green hahaha
Joy Ми и аз си мълча, ама от време навреме мъцнем  Crazy
Ама не мълчете, Hug  че преди два часа само аз казах, че това не ми е достатъчно за да ме отчае и откаже. Чак срам ме хвана  Mr. Green
Бягам да си гледам Керемчи и Градът, но да се изкажа. Аз като видя реалността лице в лице и губя всякаква надежда, ама после бързо влизам във форма. Преди два часа се сепнах от реалността, ама сега се съвзех! hahaha
Дани, странно, мен този път тая реалност не успя да ме стресне  newsm78 Май претръпнах или все очаквам нещата да не са такива, каквито изглеждат Mr. Green Joy

# 17
  • Varna
Хайде и аз тук  та да не изтърва  новините- animal end horror са за съжаление напоследък ама... здраве да е! Ще му остане едното слюнкоотделяне на Борко като гледа Елчо само. Благодаря за темата! bouquet bouquet bouquet

# 18
И аз съм от изчакващите,още преди няколко дни казах Peace,и като една типична везна ,ще си се рея из небесата ,а пък ако ми се налага да се приземя,се надявам на меко кацане LaughingСамо съм гневна на Борето ,защото продължава да се инати и не се маха от тая скубла Mr. Green,само един господ знае защо е с нея-заради  красота няма да е,интелект също ме съмнява,култура пък хич няма нито възпитание-остава едно само  Peace,спомних си  онази снимка дето гълта една сабя ooooh! Blush Crazy

# 19
Ирче благодаря ти за новия дом Hug Hug bouquet

# 20
Да цопна и аз в блатото  Mr. Green

Аз по принцип съм инат и докато не видя Баръш да каже "да" на сватбената маса на кака, за мен нищо не е загубено  Crossing Arms Crossing Arms

Професионалистите   Heart Eyes Heart Eyes

# 21
  • near Sofia, Bulgaria
Мерабааа!  Hug
Размахвам криле и долитам в новата тема  Grinning
На Ирка - благодаря  bouquet

На любителките на гадаене по снимки - материал за разследване  Wink

Магазина от снимката с Гупа

Новия им магазин

Снимката с Боре

Аз отлитам, вие сравнявайте  Peace Heart Eyes

# 22
# 23
  • под най-голямото листо на тиквата
Долитам и аз
Привер романтички  Hug Hug Hug
Ирка, домакиньо наша  bouquet bouquet bouquet
Боре и Елка, ами каквото е писано да се случи ще се случи  Heart Eyes след години и двамата може да не са с настоящите си половинки /дай боже/ но и да не са заедно   Cry съдба   Heart Eyes

# 24
Ирка  newsm51

Сега Гупа руса ли е или тъмна? Преди няколко дни сложи снимка в профила си, че вече и се налага да слага очила вечер и на нея беше с тъмна коса. И оная снимка с известния режисьор, и тя е отпреди седмица, и там май е с тъмна коса. Какво е вашето мнение, че да преценяваме древността на снимките? Mr. Green

Де да знае човек каква е, тя може сутринта да е руса, вечерта - брюнетка  Tired Ама на онази закуска онзи ден си беше руса  Mr. Green

# 25
# 26
Скрит текст:
Скрит текст:
Благодаря за темата  Hug Hug Hug
Аз все още няма да кажа "Надежда всяка оставете"  Joy
Миме  Hug Heart Eyes аз затова тъпо и упорито си мълча  Mr. Green hahaha
Joy Ми и аз си мълча, ама от време навреме мъцнем  Crazy
Ама не мълчете, Hug  че преди два часа само аз казах, че това не ми е достатъчно за да ме отчае и откаже. Чак срам ме хвана  Mr. Green
Бягам да си гледам Керемчи и Градът, но да се изкажа. Аз като видя реалността лице в лице и губя всякаква надежда, ама после бързо влизам във форма. Преди два часа се сепнах от реалността, ама сега се съвзех! hahaha
Дани, странно, мен този път тая реалност не успя да ме стресне  newsm78 Май претръпнах или все очаквам нещата да не са такива, каквито изглеждат Mr. Green Joy
Аз щото чаках снимка на Мюдюр и Йода, пък те ме изненадаха с друга двойка кучета и малко се стресирах, но като цяло съм подготвена да чакам дълго, защото още не му е дошло времето Боре да остави Гупа без върху Елка да падне цялата вина, дори и да няма там нищо. Видяхме, че Гупа е с мощно медийно лоби, отвсякъде натискат Боре с въпроси за женитба, та а дано накрая вземе та ѝ предложи! Mr. Green

# 27
  • Perla
Да цопна и аз в блатото  Mr. Green

Аз по принцип съм инат и докато не видя Баръш да каже "да" на сватбената маса на кака, за мен нищо не е загубено  Crossing Arms Crossing Arms

Професионалистите   Heart Eyes Heart Eyes

ха, Темпи, добре дошла в клуба  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Благодаря за темата  Hug Hug Hug
Аз все още няма да кажа "Надежда всяка оставете"  Joy
Миме  Hug Heart Eyes аз затова тъпо и упорито си мълча  Mr. Green hahaha
Joy Ми и аз си мълча, ама от време навреме мъцнем  Crazy
Ама не мълчете, Hug  че преди два часа само аз казах, че това не ми е достатъчно за да ме отчае и откаже. Чак срам ме хвана  Mr. Green
Аз щото чаках снимка на Мюдюр и Йода, пък те ме изненадаха с друга двойка кучета и малко се стресирах, но като цяло съм подготвена да чакам дълго, защото още не му е дошло времето Боре да остави Гупа без върху Елка да падне цялата вина, дори и да няма там нищо. Видяхме, че Гупа е с мощно медийно лоби, отвсякъде натискат Боре с въпроси за женитба, та а дано накрая вземе та ѝ предложи! Mr. Green
[/quote]

Дани, какви ги приказваш ти, бе! какви предложения, какви пет лева! такива неща ни съм чула, ни съм прочела!

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 21:10 от dora_st

# 28
Скрит текст:
Ирка  newsm51

Сега Гупа руса ли е или тъмна? Преди няколко дни сложи снимка в профила си, че вече и се налага да слага очила вечер и на нея беше с тъмна коса. И оная снимка с известния режисьор, и тя е отпреди седмица, и там май е с тъмна коса. Какво е вашето мнение, че да преценяваме древността на снимките? Mr. Green

Де да знае човек каква е, тя може сутринта да е руса, вечерта - брюнетка  Tired Ама на онази закуска онзи ден си беше руса  Mr. Green
Ама нали пък снимката от закуската беше стара, щото на Боре брадата така подсказваше. А, обърках се! Joy

# 29
оп... Записчеее, че ви изпуснах  Mr. Green

Ирко  Heart Eyes Hug тенкю за новото ни дворче  bouquet

Whistling

Общи условия

Активация на акаунт