След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -218ღღ

• 29 262
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • near Sofia, Bulgaria
При друга история и друга продуцентска фирма хармонията между Елчин Сангу и Баръш Ардуч можеше да е съвсем различна

# 31
Сега като сме много умни, да решим това Мерич ли го написа, Шенол ли ги посъветва така да го изиграят или беше импровизация на Баръш!  Heart Eyes Wink

# 32
newsm78  някой случайно да знае по кой гръцки канал се излъчва Ашка ,само разбрах че е рано сутрин...оказа се че съм имала около 30 гръцки  тв. канала   Mr. Green

# 33
newsm78  някой случайно да знае по кой гръцки канал се излъчва Ашка ,само разбрах че е рано сутрин...оказа се че съм имала около 30 гръцки  тв. канала   Mr. Green
Ди, по гръцката Стар!
Линк към онлайн излъчването им, но по време на Ашка, който излъчват от осем и девет сутринта, спират излъчването онлайн, после го възстановяват. Но щом ги имаш на телевизора, ще можеш да си гледаш!

http://www.star.gr/tv/el/Pages/LiveStream.aspx

# 34
# 35
newsm78  някой случайно да знае по кой гръцки канал се излъчва Ашка ,само разбрах че е рано сутрин...оказа се че съм имала около 30 гръцки  тв. канала   Mr. Green
Ди, по гръцката Стар!
Линк към онлайн излъчването им, но по време на Ашка, който излъчват от осем и девет сутринта, спират излъчването онлайн, после го възстановяват. Но щом ги имаш на телевизора, ще можеш да си гледаш!

Данни Hug мерси  bouquet имам го на ТВ-то  Party

# 36
Скрит текст:
Ди, по гръцката Стар!

Hug Браво! Аз вчера открих къде го дават, тази сутрин се настаних да гледам Ашка по гръцката телевизия, ама не става онлайн! Ще докладваш, ако нещо си позволят волности в гръцко нашите, в турско ги покриваха! Wink

# 37
  • По света и в нас.
А защо го спират онлайна? Thinking Така или иначе разликите и орязванията цъфнаха. Whistling
За новата тема  smile3525

# 38
  • под най-голямото листо на тиквата
Айде и Крю да покаже, че с Б имат еднакви или общи дрешки  hahaha няма да остане по-назад от Елка я  Joy Joy Joy Joy Joy

# 39
А защо го спират онлайна? Thinking Така или иначе разликите и орязванията цъфнаха. Whistling

Нямам представа защо спират излъчването. Утре пак ще проверя дали го спират. Не е заради разликите и орязванията, сигурно е някаква политика на канала някои продукции да не ги излъчват онлайн, може да е заради реклами, изобщо не мога да си го обясня.

# 40
Скрит текст:
Ди, по гръцката Стар!

Hug Браво! Аз вчера открих къде го дават, тази сутрин се настаних да гледам Ашка по гръцката телевизия, ама не става онлайн! Ще докладваш, ако нещо си позволят волности в гръцко нашите, в турско ги покриваха! Wink
Данни,аз едва ли да стана толкова рано да го гледам,че при мен ще е 6 сутринта  Mr. Green ,но устройството което имам е с USB  порт и има опции за запис ,въпреки ,че досега не съм я пробвала тази функция

# 41
Айде и Крю да покаже, че с Б имат еднакви или общи дрешки  hahaha няма да остане по-назад от Елка я  Joy Joy Joy Joy Joy
Деа Hug това е Мерт,най-малйия брат на Борко ,та това се опитват феновете на Кюса да покажат ,че дори и с него си носят дрехите  Joy Joy Joy Joy

# 42

Нямам представа защо спират излъчването. Утре пак ще проверя дали го спират. Не е заради разликите и орязванията, сигурно е някаква политика на канала някои продукции да не ги излъчват онлайн, може да е заради реклами, изобщо не мога да си го обясня.
Данни,сега погледнах в програмата им и пише ,че е от 8 с времетраене 60 минути

# 43
Скрит текст:
Скрит текст:
Ди, по гръцката Стар!

Данни,аз едва ли да стана толкова рано да го гледам,че при мен ще е 6 сутринта  Mr. Green ,но устройството което имам е с USB  порт и има опции за запис ,въпреки ,че досега не съм я пробвала тази функция
О, наистина е рано. Но добре, че има хора като теб със записвачки, защото гърците изобщо не качват сериите в нета, явно на запалени души със записвачки дължим удоволствието да сравняваме гръцката и турската версия. Heart Eyes

Ди, погледни след това, отново май от 9 пише, че е Ашка. Аз се ориентирам по еднаквите буквички, но може и да бъркам, че дават две серии една след друга.

# 44

Започна се с Мол развежданията Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт