Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 237
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
Няма да го мажеш Simple Smile от пиенето на кефир - опваш и фейса  Mr. Green

# 211
  • Велико Търново
Няма да го мажеш Simple Smile от пиенето на кефир - опваш и фейса  Mr. Green

Лицето ми е опънато, но по руските форуми чета, че се използва като маска за лице и коса. Това имах предвид Peace

# 212
Момичета, 2 дни съм на БВХ, проклетото кило отгоре не се и помръдва! А ям! Пиле за обяд, в 4.00 варени яйца, след тренировка пак печено пилешко. Какъв е тоя тъп организъм!
Не ще да пусне и не ще! Мамка му и прасе! Мръннн! МИнавам на риба и домати/краставици.  Crossing Arms

Продължавам смело, де. Три дни чинно си правя програмата на Джилиън, все ще тръгне надолу кантара.
Гледам в Пинтерест, овършах Манго, готвя се за пролетта, но това кило ще ме побърка.

# 213
Сиска, то и тука си имаме маска с кисело мляко Simple Smile Аз не съм фенка на хлепането... Макар че дребното диване напоследък  като ме види в банята и започва: Кога ще си сложиш зелена (?!?) маска на лицето  Crazy (никога не съм, ама му е мерак на детето да ме види нацапана явно  Joy)

Дези, споко и аз така Simple Smile Тътря се на 76 и толкоз Simple Smile +200/-300 и до там ... ще мине, ще дръпне пак надолу, ама е гадно така мда...

# 214
  • тук и там
И аз обожавам млечни.Моят кефир свърши,не бях купила огромни количества-защото не бях сигурна,че ще ми хареса-но вече съм му голяма почитателка.Снощи обаче хапнах  сладко-посягам към него и когато искам да се утеша.
Скрит текст:
Каката е със бронхит и на АБ във къщи.Вчера на малкото му избиха три пъпки на носа,но по вид ми докарват на Варицела,което ще рече че едно десет дни няма да е на ясла.В понеделник имаме неотложен ангажимент-което пък означава,че трябва да намеря детегледачка.Обаче ако се обърна към агенция,и детето е болно(разбирай дори банална вирусна инфекция)-е задължително във такива ситуации да е медицинска сестра и е добре навреме да се обадим.(не съм 100 пр. сигурна,но така съм чувала от други майки).Пък аз не съм сигурна все още за шарка ли става дума..Отделно,че ако е болен и наема мед.сестра-ще ми струва цяло състояние..почти като еднодневен престой във болница.И да-стои въпросът,че до сега не е оставян на детегледачка,та не знам и как ще реагира.Каката пък има рожден ден след 20 дни..И сме ангажирали зала,покани,торти ,деца -и сме платили разбира се...Пък инкубационният период на шарката е около 20 дни..Та може да се изпъпчи и тя,точно за РД и да не се състои..Оплаках се поне!Надявам се като си излях мъката,да нямам нужда повече от шоколад

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 08:18 от Kaisia

# 215
  • София
ДУ,Сиска за пиене,какво мазане....
Направила съм си снощи елда залята с кефир сега ще я опитвам,започват ми 3 дни на чистене,хич не е подходящ деня,но ще се боря.

# 216
  • Велико Търново
Уф и аз бях замислила петък и събота само на кефир, обаче в събота сме канени на гости, а аз мразя да ходя на гости и съответно и не посрещам, но това мероприятие е задължително. Мъжът ми не знам как ще ми се отблагодарява. Понеделник, вторник и сряда, обаче ще си ги изкарам на кефир със сметана.

Kaisia, желая всичко да ти се нареди Hug

# 217
  • тук и там
Благодаря,Сиска! HugИ аз се надявам..Днес поне не ми е до ядене.Снощи вече  си взех"дозата" шоколад-та може и да изкарам режимен ден.

# 218
  • някъде
Кайсия  Hug дано всичко отмине бързо и се наредят нещата.
Момичета, евала ви за волята, но сериозно- не е ли малко вредно това измъчване на организма- дни наред без храна, само на кефир?

# 219
  • София
Кайсия каката ще и се размине с този АБ,ако е въобще варицела

# 220
  • Велико Търново
.
Момичета, евала ви за волята, но сериозно- не е ли малко вредно това измъчване на организма- дни наред без храна, само на кефир?

Ами той кефира си е храна, бих казала с много добро разпределение на б,м, в. Плюс това моя е гарниран със заквасена сметана. Аз съм правила и мазен фаст, поради застой. Дори да правя фаст без значение какъв е той е за кратко и с над 1000 калории и под 1400.

# 221
  • Варна
Kaisia, и това ще мине. Дано рожденичката не се разболее. Аз така треперих преди 4 години - сестра ми и племенницата с шарка, а аз имах платена екскурзия до Португалия точно след 20 дни... За щастие, не се разболях, но гледах да стоя на разстояние и да избягвам физически контакт.  Hug

Момичета, във фейсбук се върти едно видео: http://genadiev.com/
Момчето е персонален треньор и предлага безплатна 8-седмична програма за тренировки, както и предизвикателство - най-добрите ще получат още и безплатна консултация и др. Аз се записах, да видим какво ще ми прати на имейла.

# 222
  • тук и там
grim4e,чакам да кажеш.Трябва ли да се снимаш и преди/следи и хранителен режим ли включва и въобще какви са условията.И тренировките са ми любопитни най-вече.
 Hug

# 223
Сиска, и аз като теб не обичам да ходя на гости (за това пък обичам да посрещам) ама във вторник сутринта, след едно гости предната вечер и доста В-хранене, бях кило надолу Mr. Green Пожелавам ти моя късмет, та поне да ти остане нещо положително Peace

Кайсия, дано всичко мине добре! Стискам палци!

gpym4e, благодаря, че сподели Peace И аз се записах от любопитство, какво точно ще ми изпратят.

Аз вчера забелязах, че имам промяна в бедрата, които са ми най-проблемната част от тялото Flutter Доволна съм! Днес ще гледам да се пораздвижа малко вкъщи.

Между другото от толкова приказки за суета и нови рокли забелязвам, че и аз гледам летни рокли и бански последно време ... Ама пусто навсякъде са за жени с малък бюст ooooh! Направо се отчаях, а като си гледам и таблицата с измерванията от миналата година, където при свалени 12кг. разликата в гръдната обиколка е била едва 3см. и си носех същите сутиени си мисля, че за да вляза в някой от харесаните модели трябва да падна под 60кг, а аз не искам да отслабвам толкова ooooh!

# 224
Зизу, ти какво - оплакваш ли се или се хвалиш? Че аз и при -2 кг, разликата в гръдната е поне 2 см.

Общи условия

Активация на акаунт