Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 236
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Почти веднага получих имейл от Генади - имам програма какви упражнения и колко пъти да ги правя - заедно с линкове към видео. Отделно общи съвети за храната - да не е пропуска закуската, да не се яде 3 часа преди хранене... Трябва да се снимаш преди и след програмата. Това е общо взето.
Като се записваш, има кратък въпросник - какво искаш да постигнеш: мускули или отслабване и т.н.

# 226
  • София
Какво беше това бюст?изчезна първи,купих си с огромни подплънки сутиен.Док не ми разрешава импланти,трябва изчистване което е доста скъпо,но събирам.

# 227
Kaisia, и това ще мине. Дано рожденичката не се разболее. Аз така треперих преди 4 години - сестра ми и племенницата с шарка, а аз имах платена екскурзия до Португалия точно след 20 дни... За щастие, не се разболях, но гледах да стоя на разстояние и да избягвам физически контакт.  Hug

Момичета, във фейсбук се върти едно видео: http://genadiev.com/
Момчето е персонален треньор и предлага безплатна 8-седмична програма за тренировки, както и предизвикателство - най-добрите ще получат още и безплатна консултация и др. Аз се записах, да видим какво ще ми прати на имейла.

Като го видях този пич как си дуе мускулите и бях доста скептична ,но от любитство гепих програмата и на пръв поглед мн ми харесва-базови упражнения със свободни тежести,интервално кардио,както и ЕДТ(Escalating Density Training.)упражнения  Peace

# 228
  • тук и там
Moже и аз да се включа-и без това се чудя вече как да тренирам.Имам фит 30 на Румянка,но ми идва тежка и не е за мен още,"дупемания" съм я правила два пъти,нивата от индивидуалните и те са ми леки..

# 229
Кайсия, долна ли си от дупеманията.

# 230
  • тук и там
Да,доволна съм.Лятото я правих и имаше ефект-тогава бях във най-добрата си форма.После я повторих,но нямаше такъв ефект.От месец не съм я правила,но скоро може пак да се върна към нея.Фита ми е тежка,не е за мен определено..

# 231
Чудесно, може да я пробвам. Благодаря ти! Пожелавам ти да се разминат ядовете ти.

# 232
  • Козлодуй
Скрит текст:
Добро утро! Днес имам плюс 200 грама, но снощи не знам защо се почувствах длъжна да ям от един суджук, който естествено беше солен и го ядох след като се навечерях. Та тази сутрин кантара показа 62 Blush
Аз като голяма почитателка на кефира ще си го ползвам само за ядене, предпочитам други неща да си слагам по лицето и косата Blush
Менюто ми за днес:
обяд-100 грама Бри,3 варени яйца,100 грама бекон
вечеря-150 грама бекон+2 яйца и ще си нарежа малко краставица

Днес ще ходя да купувам 10 бутилки кефир-за мен и моето момиче и да направя заявка за още 10 за другата седмица Heart EyesВсяка седмица ще имам по един ден-два дена на кефир и сметана, хем ме засища, хем ми е вкусно. Още един извод си направих, че обожавам млечни Simple SmileМоже би ще си направя и един опит за седмица да ги махна, а да ям основно месо и яйца.
Хубав ден, аз отивам на спорт! Hug
Сиска ама ти на закуска само вода ли пиеш? Защото гледам като съобщаваш менюто си за деня започваш от обяда? Simple Smile
Аз съм си купила авокадо защото споменахте за гуакамоле и намерих някаква рецепта - ще го пробвам Simple Smile

# 233
Момичета, когато човек е с по-голям бюст няма как да се хвали, колкото и странно да звучи за някои Peace
Скрит текст:
Повечето дрехи не ми стават (или са ми къси, или тесни отгоре, а надолу широки), сутиени и горнища на бански също, защото и гърба ми е широк, и чашката ми е от Д нагоре в зависимост от модела. За болките в кръста едва ли е нужно да говоря, а по време на ПМС по 10 дни ми се налага дори да спя със сутиен, защото болката и тежестта са непоносими ако съм без него. На плажа (а и по принцип) по корем не мога да лежа, по гръб мога само на шезлонг и то повдигнат, а не прав, защото ми тежи.
Не мога да бягам и скачам, защото поне до момента не съм намерила спортен сутиен, който да ги стяга достатъчно и отгоре (преди време се стягах над тях с един ластичен колан, който ги държеше, но пък ме протриваше отстрани и ми беше дискомфортно).
И това като не съм с някакви огромни гърди де ... Но аз като цяло съм по-широка и в раменете, и в гръдния кош, и ханша, и прасците, та от там и визуално обиколките по цялото тяло и повечкото килограми не са чак толкова фрапиращи въпреки скромните ми 160см. Просто всичко ми е разпределено съразмерно навсякъде, а не е концентрирано на едно място.
Оплаках се, а междувременно поръчах една плажна пола с 2 размера по-малка от сегашното ми телосложение ... Да видим дали до лятото ще успея да вляза в нея Mr. Green

# 234
Здравейте момичета,
за поне трети път се включвам в темата..изобщо влача си едни кила и един такъв проблем с храненето през годините. Свалям, качвам, и все съм на едни 15тина кила от желаното тегло. Но това не ми е най-важното, то нито съм суетна, нито нищо. Яд ме е, че не мога да се стегна и да надделея над нуждата и навика да ям, когато съм уморена или изнервена, без да съм гладна..или пък за компания, от скука и пр.., знаете, предполагам за какво говоря. Все едно, стартирам сега пореден опит, доста съм мотивирана, т.к. ми липсва енергия и мисля, че това е един от начините да си помогна да се почувствам по-добре, а именно като почна да се храня по-здравословно.
Пишете ли си менюто всеки ден? Ваши си режими ли ползвате или говоти? Има ли някой да цели да махне над 15 -20 кила, и като цяло да промени навиците? Успех на всички ви, ще се включвам ежедневно, надявам се.

# 235
  • На топло
Не можах да се включа няколко дни, защото бях много заета и съответно яденето ми беше малко през просото.  Laughing
Четях редовно какво пишете, темата дава много идеи и вдъхновява !   Heart Eyes
Вчера ми беше най-несериозния ден, не бях гладна, но айдееее юруш на хубавата и калорична храна.
Днес: от сутринта до сега - 1 чаша кефир, 1 капучино, 1 мандаринка и много вода.
Смятам да вечерям - зелен боб, 1 авокадо и малко синьо сирене, но не знам колко мога? ( дайте идея колко грама да бъде сиренето)
Утре също ще затягам коланите, защото уикенда не гарантирам  Crazy
За сега спорта ми е много малко, най-вече ходене и разни упражнения вкъщи.
Съгласна съм за големите гърди, не обичам мазни бомби, в момента са ми на границата на С ( дърпат към Д) и не мога да ги понасям.
Когато има и мазнини на корема и гърба е още по-грозно. Най-харесвам малко С.

# 236
Който има излишна гръдна обиколка, да я метне моля към мен. Аз съм с ужасна структура - имам широки рамене и таз, по тази причина и 30 кг. да стана, не мога да вляза примерно в размер S за дрехи, а гърдите ми, все едно съм ги забравила някъде. Ми гадно си е. Точно като дъска съм - широка в анфас и плоска в профил.

# 237
Ооо и аз в S не бих могла да вляза никога, нито някога ще имам шанс да падна на 90/60/90 Mr. Green Но пък 100/70/100 ми е близко (само по някакви си ~10см. от всяко място имам за махане hahaha).

# 238
  • София
Извикаха ме от училището че единия кашля,прибрах се.Ако издържа на нервите и не се наблъскам с въглехидрати и джънкове ще издържа и др два дни.Еладата се яде като се свари и се залее с кефир,не е безвкусна.

# 239
  • Велико Търново
Скрит текст:
Добро утро! Днес имам плюс 200 грама, но снощи не знам защо се почувствах длъжна да ям от един суджук, който естествено беше солен и го ядох след като се навечерях. Та тази сутрин кантара показа 62 Blush
Аз като голяма почитателка на кефира ще си го ползвам само за ядене, предпочитам други неща да си слагам по лицето и косата Blush
Менюто ми за днес:
обяд-100 грама Бри,3 варени яйца,100 грама бекон
вечеря-150 грама бекон+2 яйца и ще си нарежа малко краставица

Днес ще ходя да купувам 10 бутилки кефир-за мен и моето момиче и да направя заявка за още 10 за другата седмица Heart EyesВсяка седмица ще имам по един ден-два дена на кефир и сметана, хем ме засища, хем ми е вкусно. Още един извод си направих, че обожавам млечни Simple SmileМоже би ще си направя и един опит за седмица да ги махна, а да ям основно месо и яйца.
Хубав ден, аз отивам на спорт! Hug
Сиска ама ти на закуска само вода ли пиеш? Защото гледам като съобщаваш менюто си за деня започваш от обяда? Simple Smile
Аз съм си купила авокадо защото споменахте за гуакамоле и намерих някаква рецепта - ще го пробвам Simple Smile

Да, не закусвам, обаче не рядко се случва да изям нещо преди да ми е дошло време за обяда, особено, когато съм втора смяна. Нали съм споделяла, че мъжа ми си идва за обяд и тогава като глася се случва да "опитам от това-онова", което е голяма грешка. Иначе ям в едни и същи часове. От сега съм замислила това ходене на гости, освен всичко друго съвпада с луната. Ще си карам на кефир, а преди да изляза от работа към 20.00 часа ще си изпия чаша кефир с една лъжица сметана и така няма да мога да се подхлъзна и да ям. До колкото познавам домакините ще има от птици мляко, но ще видим колко съм амбицирана. В неделя ще споделя Mr. Green
Всичките ми връхни дрехи, ризи, блузи, пуловери, сака са s или xs, но с дънките нещата рязко се променят Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт