Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 234
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
Момичета,идвам да се похваля-кантара може и да не ме радва обаче дрехите не са срещу мен.Вчера ходих на пазар и се учудих като казах на продавачката да ми донесе дънки с номер 36.Оказа се че са ми големи.Та мерих и № 35-добре са.Ама спокойно влязох и в №34 само дето ми стяга копчето-тях взех да ме стимулират.Това означава,че кантара не мърда ама обиколки падат.Ура,виждам светлина в тунела. Grinning
Връщам се да чета назад какво сте писали.Успех,ще успеем.
Да кажа идеи за салата-сурово цвекло  стъргано и увкусено с чесънче,зехтин,сол и лъжица -две мляко цедено.По същият начин -ряпа ,моркови или зеле и всякакви зимни зеленчуци.Трушийки-домашно приготвени-обезсолявам ги за няколко часа и ги ползвам за гарнитура -парени камби,царска салата и подобни.Купените не знам как са и с какво са ,че не ги тачим тях.Зелената салата-копфсалата,айсберг и всякакви подобни ги обожавам.Ама тази седмица ме уплашиха с цените си.В кварталния плод-зеленчук зелените салати бяха на цена за килограм и този килограм беше- 7лв  NaughtyНе,благодаря ще ям пържолки за тази цена.

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 18:32 от qvili

# 241
  • София
Днес съм на плюс, при това +700 грама, а отивам на ресторант сега, добре, че е гурме и порциите са малки. Мисля да пробвам разни нови неща обаче, няма да се съобразявам, едниствено с количеството. В класи„ески японски ресторант ще е трудно без В.

# 242
Днес меню:
Закуска: портокалов сок, след 2 часа капучино
Обяд: зелена салата с морски дарове, варено яйце и авокадо
След обед: мандарина
Вечеря: броколи със сирена и сметана
Доволна съм от себе си, да видим кантара утре Simple Smile

# 243
Много обичам, като има движение в темата  Heart Eyes

Видях едни -20кг, поздравления за дамата  bouquet
Кайсия, стискам палци всичко да се развие по най-добрия начин  Hug
nikitto, аз би трябвало да сваля 30-на кг, но ще се радвам и на 20кг трайно свалени. Защото веднъж свалих до 73-4кг, но си върнах всичко свалено, че и отгоре мъничко. Видно не мога да дам работещ съвет, но ще продължаваме да опитваме  Hug
qvili, браво на теб  Simple Smile, а наскоро май се беше  поодчаяла Simple Smile
Niya88, не се ходи всеки ден в класически японски ресторант, наслаждавай се  Simple Smile

Аз съм доволна от качеството на храната ми, остава и количеството малко да коригирам. Ще изчакам в неделя да видя така дали има намаление и колко, и според това ще коригирам. Мерки ще меря в края на месеца направо.

# 244
  • София
Пишете ме в черната графа,напрегнот ден,кашлящо с 38.5 объркана работна среда.Напоръчвах храна,някакси ми е леко.Обещавам тържествено утре да удържа,Тридневката.

# 245
Кайсия,влизам да ти пожелая най-доброто развитие на всичко случващо се!Здрави нерви ,търпение и спокойствие за теб! Hug Praynig Peace
Зетче,радвам се да те видя! Hug
Лека вечер на всички! Heart Eyes

# 246
z.2012 -Да в понеделник ми бяха потънали гемиите като се качих на кантара.
Големия бюст е и голяма мъка и проблем.При мен например лятото под гърдите много се потя-кожата ми се дразни от тази влага.Ползвам бебешка пудра за да я подсушавам.презрамките на сутиените ми се врязват в раменете от тежестта на гърдите.Сега зимата съм решила проблема като нося спортни сутиени защото се носят по-плътни дрехи и става, ама лятото си ходя с пакет мокри кърпички и бебешка пудра в чантата.Личната ми лекарка една некадърница-ще ми изписва йодасепт да се мажа.Трябва да потърся добър дерматолог на пролет и да си обърна по-сериозно внимание.
Кайсия-дано всичко се нареди както сте го планували и болестите да ви заобикалят.Имайте предвид,че ако предпишат АБ на детето той ще подтисне  варицелата ако евентуално я има.

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 19:36 от qvili

# 247
  • тук и там
Благодаря ви най-сърдечно за пожеланията и цялата положителна енергия ,момичета!Има вече положително развитие.. bouquet Hug Hug
Скрит текст:
Не е шарка със сигурност!"Импетиго" се оказа-бактериална стрептококова инфекция.Не че е по-малка гадост,но поне за понеделник няма да търся детегледачка.Лекарката каза-че може да ходи на ясла от другата седмица,пък и предвид това че от там я домъкна,едва ли е проблем.За сега мина на локален АБ. Добре че са само три пъпки,та се надявам със това да се разминем.А каката нали е на Аб заради бронхита,та едва ли ще прихване.  Simple Smile 
qvili,поздравления!Не са важни килограмите,а сантиметрите-истинското отслабване си личи точно по дрехите.
Номерче,бързо оздравяване и на вас и по-малко стрес ! Hug

# 248
Едно включване да направя по нощите - чета ви често, идвам да докладвам, че режима върви добре (след едно залитане в неделя Laughing), тази сутрин заковах 65кг, което ще рече -2.8кг за 2 седмици и половина на режима и -5кг след коледно-новогодишното тъпкане. Много съм доволна! Предизвикателството, което си поставих е 62-63кг за 08.03, дали ще се получи обаче не знам.

# 249
  • Велико Търново
Добро утро!
Браво на всички момичета за свалените кг. и сантиметри Hug
Мариана, спорде мен ще успееш до осми март.
Kaisia, ще се наредят нещата Crazy
Тази сутрин 62.100/+100 грама от вчера/ опитването от това или онова, а и точно до аптеката откриха един много хубав магазин само за месо. те са един млади момчета от Елена, които гледат животни и всичко им е прясно и истинско Heart Eyes Купих кайзар пастърма вчера и си отрязах, а преди да тръгна на работа пък ядох суджук печен/той пък правен специално за хората, които работят с мъжа ми/ беше уникално хубав. Но другата седмица махам млечните и менюто ще е яйца и месо Mr. Green
За днес: кефир+120 грама сметана+30 грама кокосови стърготини. Ще ги разделя на два или три приема.
Отивам на спорт, хубав ден и много воля Hug Blush

# 250
Добро утро  Hug
Сиска, аз също много се чудя да си направя един период на безмлечие, ама пусто место хич не ми се яде напоследък и го карам само на сирена и мляко.. тук таме някое яйчице Simple Smile
ММ пука пържоли на корем и слабее пуууу .. още малко ще ме настигне по свалени кила, а почна 2 седмици след мен .. но поне ми е стимул да не се отпускам и аз  Mr. Green

За сутиените - аз съм си В... с лек наклон към С като повиша общото тегло  Laughing ииии почти преливащо до А като съм на кг които искам  Crossing Arms И винаги отгоре надолу почвам да свалям пууууууууууууу

Днес кантарчо мръдна в добрата посока  Blush и ако довечера не се оплескам утре трябва да е още по-гот усещам Simple Smile Нали учениците свършват срока.. и чакам 5токласника да си донесе бележника... и съм обещала да ходим на една специална пицария ако всичко е както трябва. Та да видим дали мога да се саботирам сама  Whistling

На всичко отгоре днес в офиса ще правим проби за сладолед... дано ми е по-судено, отколкото изкушаващо - щото хич не ми се иска даже и да опитвам  Rolling Eyes

# 251
Вчера се изкуших с едно парче домашна луканка и понеже беше солено, мислех, че кантарът ще ме накаже много, но едни 300 грама не ги броя Simple Smile Днес ще ги махна, ако не ме изкуши нещо друго. Тези дни съм със страшен глад за ВГХ, удържам положението засега.

# 252
  • Велико Търново
Аз нали правя все едни дълги предварителни менюта за по две седмици напред...се хванах, че гледам във всяко ядене да имам варени яйца, защото наям ли се с яйца, после нищо не ми се яде Blush
Духи, ще ги махна млечните/в хладилника ми има 2 опаковки Бри, ще видя срока на годност и ще решавам в движение кога ще ги ям/. Днес ще ходя за подарък за прословутото гости и ще мина през Берьозка да си взема 5 бутилки кефир, но преди да тръгна у нас ще ям кефир и сметана за да не влизам гладна в магазина Blush
Отивам да отметна и тренировките на Румяна за днес и с нетърпение чакам 6.02 да видим дали ще се възнаградя или не Mr. Green

# 253
Днес станах рано,рано в 8   Crazy и направих 20 ми  интервално вело + 10мин йога-мисля да ставам така всяка сутрин -много добре вкопава в деня   PeaceИмам и планирана фитнес тренировка,по нова програма за февруари-направо кърти   Mr. Green Twisted Evil Храната за сега яйца,домашен суджук и ферментирали зеленчуци,малко сирене...

# 254
Здравейте,
вчера успешно изкарах 1вия ден..
z.2012 , как ги свали тези кила предния път? и за колко време, а после за колко ги качи обратно? Сега как върви новия ти опит? И аз се боря от години и с променлив успех, но в край на сметка проблемът си седи нерешен.

Общи условия

Активация на акаунт