Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 228
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, някоя от вас да е купувала пектин на сашета от VitaPectin? Интересно ми е дали наистина са с по-поносим вкус, разтворени във вода, от обикновения пектин на прах, който не понасям Thinking

Днес ми е супер зле ... Настинах или лепнах някакъв вирус - не знам, но ми е зле. Подпухнала съм, спи ми се, а съм спала сравнително малко, студено ми е ... Абе ужас просто! Много ме е яд, защото времето е хубаво и ми се искаше да поизляза да се разходя  ooooh!

# 256
  • София
Имам мерак днес,спокойна съм.усещам че ще издържа 3 дни на кефир и елда.

# 257
  • Велико Търново
Имам мерак днес,спокойна съм.усещам че ще издържа 3 дни на кефир и елда.

Сигурна съм, че ще издържиш Hug
Аз днес купих 5 бутилки, у нас имах две  Blushкупих си и тварох, но този път 9%, имаше о 0.5%.
След вторник/тогава ще вечерям в Щастливеца с приятелка и вероятно ще си изкуша да си поръчам едни "Болярски топки", които от поне пет години не са им в менюто, но за мен винаги ги приготвят, а те хем панирани, хем мазнички, абе диетични Mr. Green/ ще направя три дни на яйца, масло и извара.Днес ми пристигнаха поредните маратонки, които са ми големи Simple Smile а са толкова хубави.
След тридневния фаст на извара и яйца, ще имам два дни на кефир, а от понеделник ще е седмица без млечни, план да видиш Mr. Green

# 258
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
 Joy Сисе,планът ти е убийствен.Успех.

# 259
  • Велико Търново
Joy Сисе,планът ти е убийствен.Успех.

Ха ха! Нали?! Изпълня ли го и има ли очаквания резултат ще се чуе Mr. Green

# 260
И аз имам една бутилка, освен утре да я оползотворя Simple Smile

Днес яко готвене в офиса - сладолед, кекс и марината за риба (всичко поне по 3-4 вида от всяко) - добре че имаме стажанти, иначе досега да съм изпаднала в безумен грях само от близане на пръсти  Joy

# 261
  • София
Аз днес съм 1,4 кг повече от понеделник, тази борба няма край, три седмици ги свалях. Мечтата ми е да нося дънки отново, от последното напъляване нося само вкъщи.

И аз ще зареждам пак с кефир, тази седмица не съм пила и ето резултатът е плюс.  Laughing Заредила съм се и с извара

# 262
  • тук и там
Ния,до колкото имам спомен-килограмите ти не бяха много..И тези 1,4 кг не ги брой-притегли се три дни пак-мисля че най-вероятно е вода .. след Не знам защо се притесняваш да носиш дънки.Аз съм  със огромен задник,обаче съм нон-стоп със дънки. Mr. GreenВиж-със къс панталон не можеш ме видя,колкото и да отслабна-целулитя не мога да махна...
Днес съм по Зоната уж..Да видим...

# 263
Кайсия, според мен се спри на някой режим и  му дай шанс поне 1-2-3 седмици. Като сменяш всеки ден системата не виждам как ще се получи  newsm78

Дънки нося, нямам ядове.. 12 съм по УК номерацията, миналата година бях 10 искам пак там. Клинове (ама с блузки, покриващи Дто  Mr. Green) ...
Голямата ми борба след двете бременности беше от 18ка да се върна на 10-12... Та в момента боря суетни килограми по-скоро, тъй като съм си в зоната на комфорта.. но съм решила да се отърва от тях определено и за дълго  Naughty 10тина паднаха, остават още толкоз  Whistling

# 264
  • София
Кайсия, 63 кг съм в момента, но на ръст едва 160 см и с тези къси крачета, дебелите бедра стоят ужасно в дънки. Мисля, че на 57 кг вече ще е приемливо, но това са още цели 6 кг.

# 265
  • тук и там
duhi-puhi,не съм режимна тази седмица.И двете деца са в къщи болни,не ми е режимно..Под"Зоната" имам предвид че хапвам на всяко хранене Вх,мазнина и протеин..и внимавам със количествата уж... Mr. GreenПриемам я като подготвителна седмица един вид.Днес,до тук
Сутринта-100 гр многозърнест със масло и сирене
обяд-150 гр сирене котидж+2 врени яйца+две печени чушки и 0,50 гр сухар
За вечеря не съм измислила...
Май не е съвсем по зоната,но е балансирана да речем..(по моите стандарти) Peace
Зоната ме стряска малко със тези 5 хранения на ден,но обмислям започването и.
Ния,аз съм 76-7 кг при ръст 167..ма не ми пречи да си ходя със дънки. И едри бедра и задник да видиш само...Mr. Green

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 16:53 от Kaisia

# 266
  • На топло
Здравейте,
Няма да пиша днешното ми меню  Embarassed отивам да се срамувам. Но само непредвидени срещи и моята лакомия ...
Утре и неделя си сядам на д. и няма да мърдам от вкъщи. Отменям гостита и други глупости. И без това задуха страшен вятър.
Сядам на кефир  Laughing  наистина има много добро действие, после водата тръгва.
И аз за сега нямам точна диета, ям това което обичам в малки количества, без сладко и тестени боклуци.
Вечер никога не съм се събуждала да ям.

# 267
  • София
Сиска благодаря за подкрепата.
Черпих се разкрасителна процедура,ще имам още по голям стимул.
Кайсия ще хвърля едно око на зоната.

# 268
  • тук и там
Номерче,ето ти Зоната,но лесен и достъпен вариант.Иначе аз със тези изчисления на блокове не се хващам. Naughty
https://www.kakvodaqm.bg/

# 269
  • София

Кайсия прочетох това онова,за започване е идеално.Ще си купя кутия за храна да следя порциите,някой да ползва или поне да има  Joy

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 08:22 от №

Общи условия

Активация на акаунт