Парфюмни размисли и страсти - 207

• 117 939
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Момичета ( и момчета), къде мога да подуша чайовете на Булгари?  bouquet

В Дъглас в Парадайз  Grinning
Голяма съм .... Бях в Сефора в Парадайс и съвсем спокойно можех да я свърша тази "работа" защото ме заинтригувахте с лавандулата в аромата. Нищо, следващият път!

# 541
Дами,имам нужда отново от помощта и съветите ви  bouquet Може ли няколко думи за Chloe L'Eau de Chloe?Ходих два пъти до Мола,но го нямаха.Във Фрагрантика пише,че миришел на лимонада,но бих искала да чуя и вас.Също така,по-назад бях срещнала сравнение между Жур Абсолю и Boucheron quatre.Пръснах на блотер,но не можах да направя качествено сравнение,тъй като мирисах и други парфюми,отделно самата аз бях с много силен парфюм.Кой от двата според вас е по-удачен за пролет-лято?Благодаря ви  bouquet

L'Eau de Chloe е много приятен аромат за идващите по-топли дни. Във фрагрантика е обозначен като шипрово флорален, но за мен това не е типичният шипър, флоралните нотки са по-отчетливи тук. Много, много приятен и топъл аромат, носи ми много радост.

Boucheron quatre не познавам добре, но за Жур Абсолю мога да кажа само суперлативи. Най-прекрасният и фин цитрус!  Класен аромат е, получавала съм безброй комплименти за него. Получих го от размяна тук и изобщо не съжалявам за 30-те милилитра от Градската кралица, с които се разделих заради него.  Heart Eyes

# 542
Безкрайно ви благодаря,мили дами   bouquet

# 543
  • Пловдив
Днес получих пробички от Intoxicated By Kilian и Cafe Chantant Nobile 1942.

На By Kilian съм пробвала 2-3 парфюма, но не бях особено впечатлена. Очаквах доста повече от луксозна марка като тази. Имам пробички на Sweet redemption, Don't be shy и Love. Никой от тези трите не е толкова запомнящ се според мен.
Intoxicated By Kilian обаче е друга бира, друго ниво. Въобще не мога да описвам и да разделям на съставки, но ако мъж, ухаещ на Intoxicated мине покрай мен, не знам какво може да му се случи  Mr. Green Плътен, тъмен, сериозен, съблазнителен аромат. Въпреки, че е даден за унисекс, мисля, че е повече мъжки, отколкото дамски. Различавам кафето, но е много деликатно.

Cafe Chantant Nobile 1942 е много нежен аромат. При първоначално пръскане си помислих, че прилича на сиропа за кашлица на дъщеря ми и леко алкохолно. Но това усещане траеше точно 2 секунди. Разкри се прелестна ванилия, по-различна от тази, която познавам в други парфюми. А аз обожавам ванилия, търся си я и ходя след нея като наркотик  Simple Smile Тук е смесена с череши и комбинацията е приказна.

И двата аромата са страхотни попадения и определено пристрастяващи.

# 544
Вчера, по случай началото на типичния променлив женски месец, заложих на Лютите чушки, напук на гурметата и цветята, които редувам в последно време. Добре ми дойде. Зеленчуков или не, определено има своята минута слава върху моята кожа.
Относно лавандулата- харесвам я. Имам един прекрасник, който мм присвои- Eau de Lavande Diptyque. Голям унисекс красавец е.

# 545
Обаче любимец ми стана Étui Noir, не можах да се отлепя от ръката си докато го тествах.
Гледах му пирамидата и ме заинтригува. Откъде се сдоби с пробички?

# 546
  • До сърцето...
Обаче любимец ми стана Étui Noir, не можах да се отлепя от ръката си докато го тествах.

От ибей.  Peace

# 547
  • Франция
Ето това чакам с най-голямо нетърпение за тази година  Simple Smile Отложиха премиерата с цял месец, но поне вече знаем как ще изглежда  Heart Eyes

# 548

От ибей.  Peace

Много ти благодаря!  Heart Eyes

# 549
  • София
Минавам да се похваля, че току що поръчах това!
Скрит текст:

Много се вълнувам, миналата година го изпуснах, но тази сигурно съм първата поръчала го Laughing

За сметка на това Mon Guerlain изобщо не ме вълнува, и даже нямам желание да отида да го пробвам. Сигурно заради приликата с Mon Exclusif, който купих на сляпо и разкарах скоропостижно още преди две години..

# 550
 I walk alone, разкажи малко за него  Praynig обожавам момина сълза.

# 551
  • София
Мен хич ме няма в описанията, а и само съм го пробвала, не съм го носила сериозно. Усещам го като зелена натурална момина сълза, леко остра, без нотки, които да я омекотяват, като например пъпеша в Hermessence Muguet Porcelain или цитрусите в Inflorescence Byredo, които усещам, въпреки че не са посочени в пирамидата му.

# 552
  • София

Честито I walk alone! Simple Smile

Похвал. Heart Eyes newsm18
Скрит текст:
  newsm76
И понеже сме на тема Иланг Иланг още една придобивка :
Скрит текст:

И за да не е самотен и прекалено светъл последния , нещо тъмно за компания :
Скрит текст:

Отдавна чаках Тиери Васер да направи нещо за Мен! Това е Моят Герлен, долу ръцете..  Mr. Green

А сега, по сериозно. Аз лично съм впечатлена , много много ми хареса. Носи почерка на Герлен. Докато го носиш стои като щампа- аз съм Герлен. Сравнения с Ла Ви е Бел, Ангели , Лакост и прочие според мен са несъстоятелни.  Да модерен е, направен е да се хареса, макар че не зная дали ще им се получи. Лавандулата при мен силно доминира, почти до края ( поне 4 часа я усещам) . Плътна , искряща, подсладена . Сладостта е много умерена и добре направена вплетена с пудрен ирис и мек жасмин.  Просто  съм влюбена, чудя се дали 50 мл. ще ми стигнат.

# 553
Мен хич ме няма в описанията, а и само съм го пробвала, не съм го носила сериозно. Усещам го като зелена натурална момина сълза, леко остра, без нотки, които да я омекотяват, като например пъпеша в Hermessence Muguet Porcelain или цитрусите в Inflorescence Byredo, които усещам, въпреки че не са посочени в пирамидата му.

Благодаря за описанието. Със здраве да си го ползваш!

# 554
  • София
Куражче, честити и трите, особено Коко Ноар  Heart EyesHug Усеща се искрената ти радост от Мон Герлен! Той май много масово ще се купува... Яко се харесва!  Wink

I walk alone, честито и на теб!  Hug Имам едно бебенце Hermessence Muguet Porcelain, което като си изпръскам, може сериозно да се замисля и за този Герлен!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт