90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 212
  • 716
  •   1
Отговори
# 660
  • Оптимист по принуда
Ама доста близах ножа, и май туй помогна.... Joy  Joy
Ох, Божкееее  Joy Joy Joy Joyблизала била  hahaha
 Hug
Страхотна торта, Джулкаbouquet
Кексът стана много вкусен. Heart Eyeshttp://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0% … D0%BD%D0%B0%D0%BD
 Не сложих орехи и мисля, че сбърках  Thinking
Вики, без таквиз лапсуси, молятса  Blush Mr. Green Joy
Мими, напротив, дано ти държи до утре, та да видят те буря 'Черна рокля' в целия и' вихър  Twisted Evil Hug

# 661
  • Русе
Вики, без таквиз лапсуси, молятса  Blush Mr. Green Joy
Joy  Joy  Joy
Оххх, сега видях лапсуса на Вики, явно кат съм близала, само ножа са ми виждали очите.... Joy  Joy  Joy

Мерсиии, мерсии, Heart Eyes
Миии, да, с орехи още по- жесток щял да бъди... Нищо, вкусен е, сигурна съм... Flutter Омете ли полвината? Whistling

# 662
  • Русе
Джулс, тортата изглежда страхотно, и аз по-харесвам такива с крем, а и всички у нас  Blush затова и не правя  Joy
Деми, без орехи по-добре - ще изядеш по-малко  Hug
Адито се появила  Hug
Лека нощ прекрасни

# 663
  • Оптимист по принуда
Аа, не, ама ядох и бисквитена торта.  Mr. Green Blush

# 664
  • София

Уха...  Wink

# 665
  • Русе
Хохохохох  Joy  Joy
Ама ти нищичко не си Апнала....? Joy  hahaha

Деситу,  Heart Eyes Мерсаж! Лекинка!  Hug

# 666
Жгмъц, боля ме главата след двете чаши шампанско, аз нали писах Mr. Green  hahaha На ММ все посред нощ му хрумва да ми носи шампанско.... hahaha
Ади, много се смях на предложението ти- че те "дамите" ще си помислят, че ги пръска с някаква отрова Mr. Green hahaha
Жули, разкошно изглежда тортата bouquet Аз пък харесвам всичко- сухо, сочно, с крем.... Mr. Green А на бисквитките и кекса така им върви по едно капучино Twisted Evil
И още нещо щях да пиша, но забравих... Mr. Green А.....пералнята се развали....пак hahaha Joy Ремъкът е сложен фабрично по кофти начин и все се вади, ако при центрофугата дрехите се разместят Joy Вече пера само с ММ в близост Mr. Green Добре, че си изпрах прането днес преди аварията Twisted Evil
Следобед хапнах портокал, половин ябълка, нар, кокосови стърготини и за вечеря си направих патладжан и гъби на грил тигана. Laughing Сетих се, че утре ми се пада воден ден.... Grinning Нали утре се пада??? newsm78 newsm78 Да не се мина нещо.... Mr. Green
 Hug Hug

# 667
  • Калифорния, САЩ
   Долче. ама не казваш - с шампанското имаше ли и друго  Blush kiss luvbed luvbed luvbed kiss Blush?

Джулка, аз днес попаднах на една страхотна Палео рецепта (съфорумка я бе побликувала) и я направих мммммммммммм. Страхотна стана, само че вместо сладък картоф използвах пюре от био тиква. Ето я: http://www.paleorunningmomma.com/paleo-sweet-potato-brownies/

АЙДЕ, КОТАНКИ, СТАВАЙТЕ-Е-Е, нова седмица, нов късмет:

КайВето иде-е-е:

Грабвайте по чашка:

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 01:11 от ir74

# 668
Ехааааа,Икра надминала си себе си днес  Heart Eyes!
Аз точно пообиколих дечурлигата-различно болни са и съм ги разделила по стаите.Ходя като милосърдна сестра с една табла антипирептици и термометър  Crazy.Пак ще е дълга нощ  ooooh!.

# 669

Уха...  Wink
Как обичам бисквитена тортаааааааааааа  smile3508

Добро утро  Hug

Закуската

Събудих се в 3:30  ooooh! зер да не закъснея за работа  Mr. Green Кафето изпито, сега ще омета  и двата портокала дето ми останаха от снощи. За днес менюто - неизвестно  Grinning

# 670
  • София
Добро утро,  Hug Hug
Ир,  Hug  Joy
Номе, Hug закуската е чудна bouquet
Мамексче, Hug бързичко да оздравявате bouquet
Ади, Hug и при мен не мърда пусти кантар, първите 12 дни свалях много бързо, но явно са били бързо качените килца и водичка, сега си седя на едни килограми и не мърдам #2gunfire т.е. мърдам, но ту нагоре, ту надолу и все едно и също #Crazy
Хайде, оставям ви и желая лека и спокойна седмица и без болни, моля Hug Hug Hug

# 671
  • София
Добро утрооо Simple Smile

Laughing Laughing Laughing

# 672
  • Русе
Ирка, перфектно кафенце - с усмивки  Hug чувствам се като котарака и бебо заедно  Joy и въобще не знам защо...
Номе, цяла нощ ли ги украсява "купичките"  Hug Flutter
Жгмъци, искам този кучо, нищо че моите мъже искат котки  Hug
Хубава седмица на всички и се присъединявам към пожеланието на Вангоби - никакви болни  Hug Hug Hug

# 673
Добро утро!  Grinning Grinning
Ирка, НоМе благодаря за сутрешните екстри!  Grinning Grinning bouquet  Hug
Снощи е било весело.  Grinning Grinning
Болничките бързо да оздравяват. Hug Hug
Менюто днес:
З - мандарини
О - агнешко с зелена салата
В - агнешко наполовина с зелена салата
Хубава и спорна седмица на всички!  Grinning Hug Hug

# 674
  • Бургас
Добро утро!
Страхотно настроение тази сутрин! Ирка, Nome, жгмъци bouquet bouquet bouquet
След тиквен day кантарев отсече - 1,1 кг. Аз доволен Laughing
За днес менюто е:
З - ябълка
О - 2 пиУешки бутчета, завитички със зеУце, сакън да не им е студеничко Crazy фпх
В - 1 бутче със зеУешка завивка.

Джулкеее, твоята торта ми избоде очите. При следващия повод задължително ще я направя. Mr. Green
Уф, нещо не мога да се събера тази сутрин...много ми е разпиляно newsm78

Желая ви ЗДРАВА седмица!

П.П. Кой питаше за кантарите в ЛИДЛ newsm78 От днес са пуснати в продажба, да знайтиии Laughing

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 09:47 от Irinita

Общи условия

Активация на акаунт