Дом за всеки

• 73 910
  • 851
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз казах, че не претендирам за достоверност. По спомен баните се водеха панели СК - Санитарна кабина и не допускат конструктивни промени. Както всички панели от клас В и подовите. Всеки може да си прави каквото писка, но малко конструктори биха си заложили главата за такива промени. Общо взето в една панелна сграда за 40 години всеки си е правил каквото реши, защото някой му бил казал че било позволено. Здраве да е, и да няма трусове  Naughty

# 451
Вече имаше сериозни земетресения и резултатите са налице, така че явно нищо колко сериозно не е правено Simple Smile

За отвора, това съм го виждала в дома на архитект през 90-те, каза, че си има всички разрешителни, но знам ли, може нещо с връзки да е постигнал  Mr. Green

# 452
Да, не е добра идея да се избиват панели. Но всеки е специалист и много знае.
Мои познати в тухлен апартамент влизат в спалнята през гардероба в коридора.
Сууупер!Врагът не знае,че имат тайна стая. Joy

# 453
  • София
Последните 30 години в София имаше едно 5.6. Това си е детска клатушка пред земетресенията в Турция и Румъния. Както и да е, и за бетона в новите сгради има какво да кажа, ама ще засегна пък други потребители  Wink

# 454
Хем съм виждала и в европейска столица такова, хем се учудих, че и в София има такива Wink

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 20:40 от пахистахис

# 455
  • София
Това с (обща) баня на етажа съм го виждала в стари сгради в Париж. Не знаех, че и София е толкова "аристократична"  Mr. Green. Изглежда следващият епизод ще бъде интересен.

# 456
За всеки боклук си има пазар, няма как .

# 457
Това с (обща) баня на етажа съм го виждала в стари сгради в Париж. Не знаех, че и София е толкова "аристократична"  Mr. Green. Изглежда следващият епизод ще бъде интересен.
Не съм гледала, но да не би да става дума за тавански помещения? Такива са обикновено случаите с обща баня.

# 458
Може да се има предвид, че няма отделна баня .  👍🙄🙄🙄

# 459
Нямах представа,че към днешна дата в стара София има жилища без баня.В нашата малка кооперация строена в началото на мин.век също не е имало бани.После всички са си направили в помещението с тоалетната.Баните ни са малки,няма възможност да се сложи вана или джакузи.За сметка на това,таван да искаш-3,20м.Малко го свалихме.По онова време ме критикуваха в интериорната тема,но е по-добре.

# 460
  • София
В Брюксел старите 3-4 етажни сгради са с една баня, някъде по средата, между етажите.Но е така, защото едно време тези къщи са били еднофамилни, а сега всяка стая се дава на различни хора.

# 461
Убеждавам че ще тия брокери само бисери намират.
Ще тичкат по хавлийки у съседите. Не е истина Laughing Laughing Laughing
Скоро очаквам "апартаментът няма ток и водата спира, но е в идеален център" Laughing Laughing Laughing

# 462
  • София
Не виждам нищо чудно за баните. Едно време хората в идеалния център са се къпали с минерална вода. Били са на СПА  поне веднъж седмично. Не е имало нужда от бани. В последствие тоалетните са преобразувани в бани. И затова в центъра и старите коперации те са малки.
А учудените сигурно до скоро тоалетните им са били навън.

# 463
Защо да са им навън тоалетните - обясни? Мислиш, че във всички населени места извън София, хората ползват външни тоалетни ли? Питам сериозно, не се заяждам.

# 464
Аз пък виждам чудно, собствениците им до сега да не са ги преобразували.
Но пък явно за някои от идеалния център, за разлика от други, това си е съвсем нормално  Mr. Green
Че и под наем ще го дават...
Добре че си Тук, че да ни светнеш колко е нормално това в 2017-та.

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 21:43 от пахистахис

Общи условия

Активация на акаунт