Дом за всеки

• 73 960
  • 851
  •   1
Отговори
# 795
  • София
ДИРЕКТЕН

И  още един   -  той се отваря без добавки, но май не работи в чужбина.

За ЧУЖБИНА, са  ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ(без реклами),  
които се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението    Native HLS Playback
   LINK

Повече подробности за директните линкове и адреси за разширението за различните браузъри, поставям в спойлера.

Скрит текст:

След направените промени в ,

вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

и на онези десктоп браузъри, които още поддържат този Флаш плеър,

Скрит текст:

линкове се зареждат без добавки и разширения.

_________________________________________________________________________________

_______________ за ОПЕРА_______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player  Videolan

ETO  KAK...

# 796
Хареса ми, че не избраха нито едно. Познати участваха в едно от миналите предавания и наистина бяха харесали единия апартамент, но преди реално да го купят са разбрали, че таванът тече. Все пак са пообиколили още известно време с друг брокер и вече си имат жилище.
Наистина ли им показват само четири жилища?
Интересно дали след предаването брокерите не са си предложили услугите.

Целта на снощния епизод си беше, за да покажат разминаванията между представите ни и реалността и че трябва да се прави компромис - дали ще е цена, локация, строителство - все с нещо.

# 797
Целта на снощния епизод си беше, за да покажат разминаванията между представите ни и реалността и че трябва да се прави компромис - дали ще е цена, локация, строителство - все с нещо.

Аз и преди го написах в темата и ще повторя. Преди години купувахме апартамент. Изисквания това, това и това. Първата агенция ни показваше точно обратното и се държеше в стил "ама то за тези пари - толкоз".
Е, втората агенция веднага ни намери точно това, което търсихме и изпълниха критериите от - до. Wink
Ако бяхме клекнали пред "ами това е", щяхме да живеем в коптор. А сега сме в прекрасен апартамент с прекрасна локация.

За гр.Бургас става въпрос, но съм сигурна, че навсякъде може да се изпълнят критериите, ако посредникът има желание. Това мислене "дай да пробутам нещо и да взема комисионата" е потресаващо.
Видя се снощи надменото държание на брокерката.

Въобще не вярвам, че някой би купил апартамент след 3-4 огледа в рамките на един ден, независимо от сумата, която е готов да инвестира. Joy

Снощи ми беше много забавен въпросът, задаван от купувача - "Съседите какви са, проблемни ли са?"
Мислех, че брокерите ще кажат "Ние сме в проблемните апартаменти. Съседите банкет ще вдигнат, ако се нанесете." Laughing

# 798
Снощи се загледах в това предаване. Що за безумие! Разбирам, че апартаментите имат проблеми, които се решават със сериозен ремонт, но какво пречи да се поизчистят.
Брокерката не разбрах за кого работи - продавач или купувач. При комисионните, които искат да си направи труда да огледа какво ще продава предварително, тя изложенията не може да оправи.

Скрит текст:
Преди пет години купувахме апартамент. Да е жива и здрава Томева, която ме изпрати при човек, който от три изречения разбра какво, къде и за каква сума искам.

# 799
Пълна кочина! За единия от апартаментите не разбрах дали някой живее там, или е превърнат в склад (не гледах внимателно). Става дума за този на високия етаж - имаше складирани радиатори, както и някакви чаршафи по пода...
А за съседите - ясно е, че не са много свестни, щом са наводнили хората от долния етаж!

# 800
  • Sofia
Правилно пита за съседите...ние не питахме и 10год живяхме в съседство с луда Triumph

# 801
# 802
Това с въпросите беше тъпо - няма как брокерите да знаят какви са всички във входа. Ако искат такава информация, да разпитат бабите, които седят отпед - почти навсякъде ги има; също да огледат самия вход какъв е - дали е поддържан - това говори много за обитателите.
Причина за продажба брокерът винаги може да си измисли.
Мъжът се правеше на твърд.

# 803
Интересно дали след предаването брокерите не са си предложили услугите..
Не. Това не са истински брокери.
Пепи Димитрова
На другия не му знам името, за да го намеря Simple Smile

# 804
Аз смятам, че при нашата родна действителност, това с "какви са съседите" е много несигурно.
Днес може всички да са ОК, а утре някоя баба да превърти и да започне да трупа боклуци във входа. Или днешното сладко 8г дете от 3ти етаж, утре да стане тинейджър-наркоман, дънещ денонощно музика и тормозещ всички. Или пък на 5ти етаж да дадат апартамента под наем на истеричка и мъж побойник...
Обикновено в такива случаи няма никаква защита за живущите в блока. На хартия може и да има вариант, но на практика...
По-скоро под "съседи" бих гледала по-глобално - да не е до ромска махала, в бежански квартал и т.н.

Още нещо се сетих, че щях да коментирам. Едното условие беше прекално обвързано с училището на момичето. Ами тя е гимназистка. Кой клас 8ми, 9ти? Казаха ли? В такъв случай лично аз бих избрала да поживея на квартира 3-4 години в близост до училището и след това да инвестирам в жилище за старините ми и според възможностите ми. Вероятно момичето ще стане студентка, ще иска да се отдели...
Лично аз (отново подчертавам - аз) бих помислила за 2 гарсониери - една за мен, една за детето. Като втората би могла да се използва от момичето или да се дава под наем, ако/когато момичето се задоми и т.н.

# 805
    Като цяло само един рабптещ и то на държавна работа и живот в София са несъвместими неща. А и 70 х.евро.,. доста трудно

# 806
  • София
Хареса ми, че не избраха нито едно. Познати участваха в едно от миналите предавания и наистина бяха харесали единия апартамент, но преди реално да го купят са разбрали, че таванът тече. Все пак са пообиколили още известно време с друг брокер и вече си имат жилище.
Наистина ли им показват само четири жилища?
Интересно дали след предаването брокерите не са си предложили услугите.

Нямам представа, далечни познати са ми. Но не вярвам да не са ходили и преди това на огледи и толкова  бързо да се спрат на този апартамент. Имат късмет, че навреме са рабрали за течовете.

Пепи ми е ужасно неприятна!

# 807
  • Sofia
Тези дни 2-3пъти я даваха Пепи по тв във връзка с повишаващите се цени на имотите.

# 808
    Като цяло само един рабптещ и то на държавна работа и живот в София са несъвместими неща. А и 70 х.евро.,. доста трудно

А казаха ли, че е на държавна работа? Аз разбрах, че жената  са я преместили в София и работи във финансов отдел...Защото наистина с една заплата на държавна работа да издържа семейство и изплаща жилище...

# 809
Аз така разбрах. Ще изгледам пак епизода.

Общи условия

Активация на акаунт