Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е обезкосмяването преди раждането и как се извършва?
Какво представлява прегледът за разкритие преди раждането?
Какви са някои от обичайните симптоми преди раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е обезкосмяването преди раждането и как се извършва?
-
Какво представлява прегледът за разкритие преди раждането?
-
Какви са някои от обичайните симптоми преди раждане?
-
Какво представлява подготовката на гърдите за кърмене и защо се извършва?
-
Как сортирате дрехите преди да ги изперете?

Та след 7 часа труд приключих.
И сега нещо взе да ме наболява кръста и да ме стяга корема... Дано не е повод за притеснение, че официално ще изперкам..
Едно на ръка, че предизвиква контракции. Ефектът от такова нещо е изсушаване и травмиране на кожата, защото зърното е покрито със защитен слой, който вие ще избършете с триенето. "Да загрубеят", че да не ви боли... за да не ви боли, трябва да са максимално меки и еластични, точно обратното на загрубяване. Освен това, ако бебето не засуква добре, тогава боли, защото зърното се жули някъде, където не трябва. Грубостта на зърната няма да спаси това положение.

от гадната шефка на ММ. Праща го в командировка точно като съм в деветия, а при нас нещата са много сложни. Матката е шита много, до родова дейност не трябва да се стига, че не се знае тия шевове ще издържат ли, абе много си е опасно. А и с каката на главата сме чудна картинка. Майка вкъщи не мога да понеса, а и тя най-много да ми докара преждевременно раждане, нито кола, нито книжка има. При техните на ММ не искам, искам да съм си вкъщи. След всичко, което изтърпях ми е писна тотално
и наглата и природа се смяла по телефона и казала еми така е...