Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 768
  • 820
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Купих си преносимата батерия (и шоколади, естествено  Sunglasses ). Изглежда добра изработка на първо четене, но трябва време, за да споделя повече отзиви. Не знам да са я пускали досега. Поне не и този модел с огледалцето.

# 346
  • София
Питах по-назад за сиренето Софра в кутията (1кг) дали все още е хубаво, но отговор няма... Никой ли не го купува?
Ще мина да заредя доволно количество шоколади, че ние (аз) ги обожаваме Mr. Green

# 347
Аз си купувам сиренето Железница във вакумирани пликове
Цената и вкусът ме устройват
Да, Софра в кутия е много добро, но е значително по-скъпо
У дома сме много хора и се яде много сирене. Не смогвам на цената на останалите сирена, за съжаление

# 348
Между другото по Коледа взех от сиренето Железница и изобщо не е лошо, на мен лично ми харесва. Peace
От Софра не съм купувала.

# 349
Питах по-назад за сиренето Софра в кутията (1кг) дали все още е хубаво, но отговор няма... Никой ли не го купува?

аз го харесвам, мм - не

# 350

Сега за първи път купих от сиренето Софра и много ни хареса в къщи.

# 351
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Купих батерия,та да видим.

# 352
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Сирене Софра откакто го открихме, консумираме само него 🤗 Страхотно е, несолено, твърдо, със саламура.

# 353
Кафето Беларом в сребриста кутия хубаво ли е? Пием по принцип това в златната опаковка, но сега мисля да взема и една кутия.

# 354
Здравейте!
В Лидъл има ли хубаво кафе на зърна? Не съм ги заглеждала до сега.
Не съм ходила до магазина сутринта, нямах време.

# 355
  • София
Благодаря за отзивите за сиренето, ще го включа в списъка за пазар. Купувам от разни "млекарници", на 1/2 от цената на това, но не всеки път е хубаво сиренето и вече в чудо съм се видяла какво да купувам.

# 356
  • 1st floor
Рано сутринта се сдобих с поредния лидълски часовник. Черен. Малко по-голям е циферблатът от предишните ми и каишката май не е кожена. А гривната е ужасно голяма. Но ще си го задържа, защото ми харесва. Laughing Исках и батерията с огледалцето да си взема, но за сега ще ми се размине.  Blush

# 357
Рано сутринта се сдобих с поредния лидълски часовник. Черен. Малко по-голям е циферблатът от предишните ми и каишката май не е кожена. А гривната е ужасно голяма. Но ще си го задържа, защото ми харесва. Laughing Исках и батерията с огледалцето да си взема, но за сега ще ми се размине.  Blush
И аз така.  Grinning Имам поне 5 часовника и винаги си купувам, всеки път пускат различни. Гривните не съм ги носила, ама са странно жълто. Така си стоят нови.
Много полезна тема. Отивам за шоколади. А гащите, които купих предните седмици, страшно много ми се отпуснаха, а взех най-малките, не съм доволна.

# 358
Препоръчайте ми препарат за почистване на тоалетни от Лидл  Peace

# 359
Препоръчайте ми препарат за почистване на тоалетни от Лидл  Peace

Не бих...
Освен Доместос, нищо друго не ми харесва за целта... Peace

Общи условия

Активация на акаунт