Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 827
  • 820
  •   1
Отговори
# 390
И аз съм много доволна от таблетките за тоалетна W5. От време на време пускам една за няколко часа и после дъното е като чисто ново. А за котлен камък най-доброто според мен е Пулирапид. Всичко друго - Доместос, Медикс...ползвам ей така за аромат Wink

Вчера набарах 3 бузки от онези Circus от 15лв на 10,50лв размер 86/92. Направо ударих гъза в тавана от кеф Grinning Тя няма много нужда от блузки, но за тази цена....  Whistling
Кои са тези таблетки, може ли линк? Благодаря.

# 391
  • София
Рано сутринта се сдобих с поредния лидълски часовник. Черен. Малко по-голям е циферблатът от предишните ми и каишката май не е кожена. А гривната е ужасно голяма. Но ще си го задържа, защото ми харесва. Laughing Исках и батерията с огледалцето да си взема, но за сега ще ми се размине.  Blush
И аз така.  Grinning Имам поне 5 часовника и винаги си купувам, всеки път пускат различни. Гривните не съм ги носила, ама са странно жълто. Така си стоят нови.
Много полезна тема. Отивам за шоколади. А гащите, които купих предните седмици, страшно много ми се отпуснаха, а взех най-малките, не съм доволна.
От какъв зор?  Whistling

# 392
Нямааааааааа  Crossing Arms Crossing Arms Няма четки за коса в Дружбенския ЛИДЛ  Cry Tired Отивам в Младост 2,3 и 4!!! По анцунг, боти и дамска чанта. А за разкош съм омирисана на манджа. Ама какво да се прави. Искам като си измия косата, да я изправя с четката. Тете, кажи нещо успокояващо  Mr. Green

Ред. Влизам У Лидл Младост 4. Поне има два останали шоколада  Mr. Green

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 20:28 от Мишелин

# 393
  • София
На Сливница днес по обяд имаше доста четки и от двата вида. Аз се чудих, чудих и накрая взех кръглата. Още не съм я пробвала.
Купих и кайма, като ви чета ми се отщява да я отварям. 
Иначе,  всичко което си бях набелязала  успях да взема, доволна съм Simple Smile

# 394
Йееееее, имаше две бройки. Една много разопакована, и една не толкова разопакована  Naughty

# 395
Ееее браво,моме. Радвам се,че се докопа до маша. Мислех утре да ходя до нашия да ти тэрся,че да не рИвеш Laughing

# 396
 Joy Абе отървахме се от мъки и двете  Mr. Green

# 397
Ахъм..
със здраве да си я ползваш и да се правиш красива Flutter

# 398
Взех четката за изправяне на коса и съм доволна,пресата заминава в шкафа  Mr. Green
Аз пък не съм толкова доволна, как я ползваш, сушиш ли първо със сешоар косата?

Много и се бях засилила, защото съм много доволна от сешоар Silver Crest с приставка за къдрене, мощен, с йони и приставката е супер. Не знам дали сте ползвали такова, като фуния е, пъхаш мокър кичур, пускаш сешоара на най-висока степен и вътре едновременно суши и прави масур. Не изтощава много косата и е трайно. Но последния път като имаше такива сешоари пратих всички колежки, а имало само с дифузер.
Нещо такова:
Скрит текст:
[/spoile

# 399
Имам такъв с фунията.За по-дълга коса е супер.Син на цвят, тези с дифузера бяха зелени.
Скрит текст:
Пролетта или лятото на миналата година ги имаше.

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 21:53 от KokoMira

# 400
Кога ги е имало тези сешоари? Жалко, че съм изтървала.
Момичета, относно четката не е ли добре да казваме каква ни е косата? Защото примерно моята е къдрава, дълга и супер много страда от влагата. С пресата се изправям около час и половина.

# 401
Разбрах как се ползва, грешката е в мен. Аз на полувлажна коса просто се ресах  ooooh!
А то с едната ръка опъваш кичура и прокарваш четката и стана супер. Наистина стана гладка и права. Голям съм идиот  ooooh!
Косата ми е средно дълга, чуплива, но не къдрава.
Син беше сешоара, да.

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 21:49 от yani_cat

# 402
Нямам търпение да я пробвам. Ще дам отзиви после. Аз не искам да става идеално гладка, а просто оформена

# 403
Имам проблем с купеният наскоро кухненски робот. След като ядохме пластмаса със салата се загледах какво става. Долната част на накрайника, през който се пускат продуктите опира в рендето и съответно е остърган. Моля, споделете как работят вашите. Ще го връщам, но дали има смисъл да пробвам друг.

# 404
  • Щастлива мама на 3 слънца
И аз съм много доволна от таблетките за тоалетна W5. От време на време пускам една за няколко часа и после дъното е като чисто ново. А за котлен камък най-доброто според мен е Пулирапид. Всичко друго - Доместос, Медикс...ползвам ей така за аромат Wink

Вчера набарах 3 бузки от онези Circus от 15лв на 10,50лв размер 86/92. Направо ударих гъза в тавана от кеф Grinning Тя няма много нужда от блузки, но за тази цена....  Whistling
Кои са тези таблетки, може ли линк? Благодаря.

Мерси

Общи условия

Активация на акаунт