Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 786
  • 820
  •   1
Отговори
# 465
Рано сутринта се сдобих с поредния лидълски часовник. Черен. Малко по-голям е циферблатът от предишните ми и каишката май не е кожена. А гривната е ужасно голяма. Но ще си го задържа, защото ми харесва. Laughing Исках и батерията с огледалцето да си взема, но за сега ще ми се размине.  Blush
И аз така.  Grinning Имам поне 5 часовника и винаги си купувам, всеки път пускат различни. Гривните не съм ги носила, ама са странно жълто. Така си стоят нови.
Много полезна тема. Отивам за шоколади. А гащите, които купих предните седмици, страшно много ми се отпуснаха, а взех най-малките, не съм доволна.
От какъв зор?  Whistling
Ами мъжът ми много ми ги дърпа  hahaha Crazy Joy Сега сериозно - още от самото начало видях, че са много хлабави, но ми допаднаха и реших да им дам шанс, да, но не, още повече се отпуснаха.

И аз имам чопър, на който отгоре пластмасата на ножа се стърже и докато разберем защо има пластмасови стружки в яденето, изтече 1месечният срок за замяна. Сега си стои така вкъщи и трябва да купувам друг  ooooh! Пфуууууу

# 466
Чопъра няма ли 3 години гаранция?

# 467
Да дам отзиви за четката за изправяне на коса. Накратко: доволна съм.

Изправи ми косата много по-добре от очакваното. Не стана толкова бързо, колкото мислех, че ще стане, но след няколко опита, може би ще е по-добре. Косата трябва да е суха, а не мокра. Добре, че някой назад писа, че кичурът коса трябва да се придърпва, докато четката минава от корените към върха. Спрямо изправената с преса коса: косата има повече обем, при мен пресата много я сплесква. мисля, че е по-щадяща към косата. Настроих я на максимална температура - 180 градуса, с пресата се изправям на 190 градуса. Малко ми се начупиха краищата след няколко часа (не съм я излагала на влага). С преса примерно изкарва целия ден идеално права, само през ноща се начупва.

Косата ми е малко под раменете, чуплива е, ако я изправя набързо със сешоара, а ако я оставя да сама изсъхне е нещо такова:
Скрит текст:

Като си отварям линка с темите с нов отговор, все търся "гащи", за да намеря лидълската тема. С тия круши ми е трудно да я фискирам бързо  Joy

# 468
Рано сутринта се сдобих с поредния лидълски часовник. Черен. Малко по-голям е циферблатът от предишните ми и каишката май не е кожена. А гривната е ужасно голяма. Но ще си го задържа, защото ми харесва. Laughing Исках и батерията с огледалцето да си взема, но за сега ще ми се размине.  Blush
И аз така.  Grinning Имам поне 5 часовника и винаги си купувам, всеки път пускат различни. Гривните не съм ги носила, ама са странно жълто. Така си стоят нови.
Много полезна тема. Отивам за шоколади. А гащите, които купих предните седмици, страшно много ми се отпуснаха, а взех най-малките, не съм доволна.
От какъв зор?  Whistling
Ами мъжът ми много ми ги дърпа  hahaha Crazy Joy Сега сериозно - още от самото начало видях, че са много хлабави, но ми допаднаха и реших да им дам шанс, да, но не, още повече се отпуснаха.

И аз имам чопър, на който отгоре пластмасата на ножа се стърже и докато разберем защо има пластмасови стружки в яденето, изтече 1месечният срок за замяна. Сега си стои така вкъщи и трябва да купувам друг  ooooh! Пфуууууу

Спокойно може да направите рекламация в рамките на гаранцията.

За машината за шиене, аз имам Паф, но мисля и тази е хубава, а цената според мен е много добра от това, което съм чела като сравнение между тези в Лидл и продавани по другите вериги. И с гаранцията няма да има проблем.

# 469
Благодаря ви, момичета, но говорихме със сервиза, ножът не се покрива от гаранцията. Води се консуматив и ако решим да го купим, цената му е почти колкото нов чопър.  ooooh! Иначе то хубаво за 3 годишната гаранция, ама не всичко като части влиза в нея, е, ние нямахме късмет, ама това да е.  Hug

# 470
ЗДравейтеее, преди седмица или повече имаше комплект от три дъски за рязане дървени с поставка, някоя да се е сдобила с такива? Исках да си взема, завъртя ме ежедневието и чак днес се сетих  ooooh!

# 471
Някой да е пробвал соковете с кисело зеле?
какви са тези сокове?

От БИО чудесиите - зеленчуков сок, ама с кисело зеле. Не мога да си го представя.

# 472
Аз взех. Супер са малки, иначе съм доволна. Съхнат много бързо и поставката е стабилна.

# 473
Мишелин аз гледах едно клипче в ютюб как се ползва и там гледах че с едната ръка опъваш косата и с другата решеш. Даже имало повече обем ако я дърпаш нагоре и така я решеш, но ми е малко странно и изморително. Иначе в нета повечето клипове са за някаква Дафни четка, която е до 230 градуса, а лидълската е 180.
Аз съм доволна, ще я ползвам за оформяне на косата преди излизане. Преди да я купя не знам защо си мислех че едновременно суши и изправя косата и след като си измих косата и я подсуших с кърпа половин час я ресах с четката, чак ръцете ме заболяха  Joy

# 474
последния път, когато купувах лазаня, беше мухлясала - не на вид, но вкусът беше много силен
Мерси за информацията. В седмицата на промоцията ли я купи или по-късно?

Аз ще търся гаранцията на преносимия инхалатор. Sad Обикновено пазя бележките, но знае ли човек.

# 475
Момичета, а някоя от вас да си е купила машата за коса? Отдавна искам,но все отлагам и се чудя сега тази дали е хубава?

# 476
Благодаря ви, момичета, но говорихме със сервиза, ножът не се покрива от гаранцията. Води се консуматив и ако решим да го купим, цената му е почти колкото нов чопър.  ooooh! Иначе то хубаво за 3 годишната гаранция, ама не всичко като части влиза в нея, е, ние нямахме късмет, ама това да е.  Hug

Аз бих писала жалба до КЗП! Така преди бяхме купили таблет и след 1м изгоря зарядното. От Виваком казаха, че зарядното не влиза в гаранцията, но след жалбата ни дадоха ново. Какво означава не влиза в гаранцията. Какъв ще е този чопър, който да работи без нож. Та той така е неизползваем, влиза си в гананцията!!! Те са длъжни да ви излъжат, но вие си търсете правата!  Peace

# 477
Някой взе ли шок.яйца Киндер? 4 са 8лв, така ли? Играчките ли са по-големи?

# 478
Благодаря ви, момичета, но говорихме със сервиза, ножът не се покрива от гаранцията. Води се консуматив и ако решим да го купим, цената му е почти колкото нов чопър.  ooooh! Иначе то хубаво за 3 годишната гаранция, ама не всичко като части влиза в нея, е, ние нямахме късмет, ама това да е.  Hug

Значи ли това,че като си купиш нещо и не ти хареса можеш да го върнеш без да се обясняваш защо го връщаш в рамките на един месец,а когато се окаже че не работи не можеш нищо да направиш?Какво не разбирам от цялата ситуация?Купувам си електрическа метла,мета два дни с нея и връщам-това може нали?Купувам нещо което ползвам два дни и се оказвам неудовлетворена от покупката защото е дефектно,но нямам право да го върна?В такъв случай не може ли робота да се върне в магазина,щом в сервиза отказват да приемат рекламацията?
Извинявам се ако нещо не съм разбрала  bouquet

# 479
  • Mediterraneo
Има срок, месец май, в който можеш да върнеш продукта без обяснения.

Общи условия

Активация на акаунт