Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 802
  • 820
  •   1
Отговори
# 450
Имам въпрос, седмици на какви кухни има в Лидл: испанска, гръцка, английска, американска, азиатска, френска, италианска, мексиканска, немска...

Други?  Rolling Eyes
някаква скандинавска, но не омня как беше формулирана Peace

# 451
Иберийска...но то е като испанската май.

# 452
  • София
Нямаше ли и шведска? Такава ми се върти в главата...
П.П. И арабската от по-горе hahaha

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 13:09 от Малко Сладко Коте

# 453
Био зеленчуковия чипс става ли?

# 454
  • София
Вчера видях, че са пуснали платна за рисуване с подрамка, както и блок с платна за рисуване от памучна канава, за маслени, акрилни или плакатни бои. Как се рисува на платна, които не са опънати на подрамка, знаете ли? Не се ли набръчкват и нагъват или има някакъв чалъм?

# 455
Някой да е пробвал соковете с кисело зеле?

# 456
 Исках да си взема лазаня от ХХЛ седмицата, много ми е любима. Имаше 4 в магазина и четирите отворени!?

Ще чакам да пуснат пак.

БИО, делукс и ХХЛ седмици има към горния списък.

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 14:28 от Windekind

# 457
последния път, когато купувах лазаня, беше мухлясала - не на вид, но вкусът беше много силен

# 458
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
[quote author bouquet=iv.elina link=topic=963518.msg34498211#msg34498211 date=1486398383]
И аз съм много доволна от таблетките за тоалетна W5. От време на време пускам една за няколко часа и после дъното е като чисто ново. А за котлен камък най-доброто според мен е Пулирапид. Всичко друго - Доместос, Медикс...ползвам ей така за аромат Wink

Вчера набарах 3 бузки от онези Circus от 15лв на 10,50лв размер 86/92. Направо ударих гъза в тавана от кеф Grinning Тя няма много нужда от блузки, но за тази цена....  Whistling
Кои са тези таблетки, може ли линк? Благодаря.

[/quote]
 bouquet

# 459
И ние харесваме черния шоколад 74%, но той е 100 гр. и мислим да вземем от него и задължително още няколко от другите от 200 гр.

Ще рискувам с телешката кайма. Дано да е до партида.

В събота взехме от охладеното пиле и вчера го готвих, стана разкошно. Не сме имали лоши попадения с охладени пилета досега.

# 460
А някой купувал ли е шевната машина, която ще пускат в четвъртък ? Хубави ли са  Rolling Eyes
защото много е евтина , и се колебая...
Миналата година си купих шевна машина- и ми се струва че е същата- доволна съм. За домашни цели си я ползвам- подгъване на туй-онуй, едни пердета си ших. Не я ползвам често, но си я взех точно защото в една къща все нещо притрябва да се шие и не ми се ходи по шивачки. По мое мнение за домашни цели е идеална.

# 461
Преди да си я купиш мини през щанда за намаление в Метро. Там има от време на време маркови машини за о/о тази сума.

# 462
На ножа за краставици. Рязах зеле на него. Преди това ползвах рендето за цвекло и моркови, но тогава нищо не хрупане в салатата, освен зеленчуците. Или не сме усетили. Снощи пак реших да го ползвам и да видим да не би нещо да не съм сглобила правилно, но не. Ножът не потъва достатъчно надолу и съответно изрязва пластмасата на отвора за пускане на зеленчуците. Не ме устройва да го ползвам докато си изреже достатъчно, та да работи без проблем Simple Smile Но щом вашите нямат пронюблем, може да искам замяна, а не връщане на парите.
Самата приставка влиза трудно, аз я натискам надолу и въртя настрани едновременно, докато влезе достатъчно. Ако и така не стане, настоявай да ти го заменят  Peace

# 463
Да похваля вкуса на чаеното латте от азиатска седмица останало. Не очаквах да ми хареса, че подсладеното мляко не ми е по вкуса. Но тази напитка ме изненада приятно.  Peace

# 464
  • София
Някой да е пробвал соковете с кисело зеле?
какви са тези сокове?

Общи условия

Активация на акаунт