Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 776
  • 820
  •   1
Отговори
# 615

Ивекс,
Скрит текст:
Благодаря за инфо-то!  bouquet Точно такъв вкус търся. Ще се оглеждам тогава къде може да го има и се надявам да открия.
За да не е напълно офф, някой да има ЛЕД осветителното тялото от следващата седмица? Как се закача? Добре ли свети? Имам подобно, но мисля по малко от това, и е на батерии, не ми е достатъчно. Всякакво инфо ще ми е полезно  Peace

# 616
Снимката, която си дала, е от сайта на бе фит
Ето го и продукта http://befit.bg/eshop/%D0%A8%D0%90%D0%9B%D0%90%D0%9C%D0%90%D0%9D … _81_D0_BB_D0_BE-s
Има инфо и къде са магазините им

# 617
 Pif_4e   bouquet Спира ме само марката на другата, но ще видя.

# 618
Ето го и продукта http://befit.bg/eshop/%D0%A8%D0%90%D0%9B%D0%90%D0%9C%D0%90%D0%9D … _81_D0_BB_D0_BE-s
Цената с малко се отличава от цената на  лидлското фъст. масло , но като се сложи и доставката за всички, които не са в Сф,  и се оскъпява доста. Така че пак остава лидлското за прованса Laughing

# 619
Към 9 часа имаше 5-6 шевни машини на Черни връх и никакъв интерес към тях.
Мерси , и там ми е удобно , дано не свършат. Защото един приятел го пратих в Лидъла до Жюлио Кюри , там работи , и току що имам смс , че нЕма.
Тет , ако опра до теб , ще свирна силно- сЮтЮена ти е без пари. На една кука от естествена вЪлна за теб , по заслуги  bombs needle knit

# 620
Видях сайта и магазините, но няма във Варна. Затова попитах  Peace

Pif_4e   bouquet Спира ме само марката на другата, но ще видя.
Авалон, не съм догледала, извинявай Peace Моята е Rhonson, но иначе като характеристики и на вид е 1:1 Thinking

# 621
Днес ходих специално за неща, които хвалите тук - таблетки за WC-то и крема за крака. Ако таблетките се справят с налепа под нивото на водата, ще ги призная. 3 часа дали ще са достатъчни, за да подействат? Кремът вече го използвах. Даже и ръцете си намазах с него, че отскоро ми се появиха едни много неприятни напукани и сухи участъци по пръстите. Дано подейства. Отмъкнах и някакви намалени десертчета с йогурт - 5 броя за 1,19.
Да сте виждали някъде в София от санитарния силикон (прозрачния)? Като стандартния ли е?

За таблетките, аз слагам таблетка преди лягане и на сутринта пускам водата и няма нищичко останало под нивото на водата. Ако го оставиш по малко време ще има ефект, но и ще трябва да потъркаш с четката  Peace иначе и аз горещо ги препоръчвам, изчиства онова което Доместоса и много търкане не изчистват  Party

Тези таблетки има ли ги постоянно? Аз вчера пратих мъжа ми да вземе, но не могъл да ги намери, а тоалетната ми плаче за добър препарат...

# 622
Тет , ако опра до теб , ще свирна силно- сЮтЮена ти е без пари. На една кука от естествена вЪлна за теб , по заслуги  bombs needle knit

Joy hahaha Joy
Ау, шЪ ма натокаш начи модерно Flutter

Свиркай инак, ще проверя Peace

Стелка, таблетките са отзад до кибритите, препаратите...на този ред да търси.

# 623

Joy hahaha Joy
Ау, шЪ ма натокаш начи модерно Flutter
Вече си те представих
Скрит текст:

Ariel -ът излиза ли изгодно другата седмица  newsm78

# 624
Намерих бележката за чопъра, най-късно утре отивам до Лидл и стискайте палци. Дано не ми го върнат пак с обяснението да си купя друг нож.  Crossing Arms

Ще търся и таблетките, щом толкова ги хвалите, макар че нямам нужда, но все пак за профилактика.  Grinning

# 625
Аз пък да ви кажа какво зеле взех - със сатъра на мога да го срежа. Може би го пускат да си пробваме роботите - който издържи, ще е непобедим.

# 626
Нил, недей издава предварително концепцията де Laughing

Какъв Ариел, аз не видях...ако е прах, за 20 пранета е около 10 лв. редовната цена, на прИмоции - 6-7 лева.

# 627
Аз пък да ви кажа какво зеле взех - със сатъра на мога да го срежа. Може би го пускат да си пробваме роботите - който издържи, ще е непобедим.

Вчера едвам съм преборила една зелка да я нарежа... Пекох я два часа и пак не се размекна това зеле! Ама беше сладко поне. Ама си миришеше на зеле от каца Sad

# 628
Аз пращам моя баща да ми купува зеле, че го познава. Някакво тип "кьосе" ми взема, по-рехаво е и по-леко от китайското. Иначе и аз вчера търсих зеле, но взех от кварталния магазин една малка - не беше твърда и тежка, но леко жълта отвътре. Абе стана за една салата, хапнах си я аз...

# 629
  • София
Разсмяхте ме и мен  Laughing
Да попитам, преди пускали ли са подобни мъжки ризи, като тези от следващата седмица? Въпросут ми е дали си отговарят на номерата, дали не са уголемени (това с надежда го пиша, че ММ е ХХL)
И също долнищата на мъжките пижами от следващата седмица какви изглеждат, не е трико май или?......

Общи условия

Активация на акаунт