След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -219ღღ

• 32 944
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кога е сериала на Сера, да вадя кофите и кандилата и аз  Thinking
Ирко  Heart Eyes Hug предвиден е за Март  Mr. Green
Дидолино  Heart Eyes Hug чакам я с нетърпение  smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539

# 661
Дидолино  Heart Eyes Hug чакам я с нетърпение  smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539
не я чакай  Joy Joy
и тоя ще почне колкото почна филма с Керо,другия й сериал,сериала с Мурат и т.н  Joy Joy Joy

# 662
Много таланти имала Кюса  Stop
Скрит текст:
Кем бы стала, если бы не актриса?

Гюпсе Озай была гостем на одной из передач и ответила на некоторые вопросы:

В Турции мало тех, кто пишет хорошо комедии:
-Я обращаюсь к женщинам! Женщины, которые пишут комедии, поставьте жирную точку над мужчинами и хватит показывать их власть даже в комедии!

Кем бы ты стала, если не актрисой?
-Я очень увлекаюсь психологией и люблю анализировать людей. Если бы не актрисой, то я бы стала психологом.

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

Била гост на някакво предаване - като че това е новина  Mr. Green

- В Тр са малко тези, които пишат хубави комедии.
Г.О. - Обръщам се към жените. Жените, които пишат комедии, да поставят дебела /тлъста/ точка над мъжете и да престанат да показват властта им даже и в комедии.
- Каква би станала, ако не беше актриса?
Г.О. - Аз се увличам от психология и обичам да анализирам хората. Ако не бях актриса, щях да стана психолог.

Да и имам самочувствието - и на актриса, и на самозван психолог  Joy  Joy  Joy

Скрит текст:
Rolling Eyes  Тук чак не я познах

# 663

Joy  Joy  Joy Ирко  Hug, като гледам как се е разработила, може и да не се наложи да ги използваш  Wink

# 664
Хилооооуууу на все  Hug Hug Hug

На Габунчи  Heart Eyes Hug другото произведение

hahaha hahaha hahaha пази боже  ooooh! Кюса и психология  Mr. Green сега я прилага върху феновете на Ашка и анализира техните действия  Joy Joy Joy

Гюпсе Озай была гостем на одной из передач и ответила на некоторые вопросы:

В Турции мало тех, кто пишет хорошо комедии:
-Я обращаюсь к женщинам! Женщины, которые пишут комедии, поставьте жирную точку над мужчинами и хватит показывать их власть даже в комедии!

Кем бы ты стала, если не актрисой?
-Я очень увлекаюсь психологией и люблю анализировать людей. Если бы не актрисой, то я бы стала психологом.

Ааа,Верко  Hug сериала на ПОСера ще започне, даже четох, че е продаден предварително, нали е продукт на Япамците

# 665
# 666
  • У Диспансера ...♥♥♥

Joy  Joy  Joy Ирко  Hug, като гледам как се е разработила, може и да не се наложи да ги използваш  Wink
Диде  Heart Eyes Hug още по-добре, че да не вземе си повярва  Laughing

# 667
  • near Sofia, Bulgaria
Хилооооуууу на все  Hug Hug Hug

На Габунчи  Heart Eyes Hug другото произведение

Heart Eyes

Постоянно срещам навсякъде произведенията на Габи, дори Волкан ги ползва  Laughing Вярно, че тя ги пуска в нета и всеки може да ги дръпне, но някак си ми се ще да получи нужното признание за таланта си  Peace
Затова днес, като видях тази снимка в една руска група, написах, че са на една талантлива българка  Peace Всички я поздравяват и казват, че това е най-добрият вариант и Мюдюр най-накрая си е намерил крайната спирка!  Laughing Hug

# 668
Ди  Hug, тя Кюса ако можеше да анализира поведението на хората първо самата тя трябваше да започне да се държи по-адекватно  Mr. Green

Гале  Hug, наистина често виждам произведенията на Габи при рускините, предполагам просто не знаят, че са нейни  Simple Smile

# 669
Той затова ли Боци ползва психолог  Joy вкъщи си има,затова  hahaha

# 670
Салих в новия си сериал  ooooh! Не ми харесва така  Mr. Green

Нали звездите щяха да приключват с 4-та серия, т.е. на 17.02. А пишат, че сериала на Салих започва на тази дата по Стар  newsm78 Как ще стане тази работа с двата сериала в един ден newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 16:03 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 671
Диди  Hug Явно Кюса смята, че се държи напълно адекватно и едва ли предполага,че от страни изглежда проста и арогантна  Whistling. Четох, че Звездите на 17-ти последния им епизод щял да бъде след този на Салих, а колко е вярно ще видим  Rolling Eyes...но рейтинга на снощния епизод направи е плачевен  Mr. Green под 2

# 672
# 673
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Той затова ли Боци ползва психолог  Joy вкъщи си има,затова  hahaha
Горко му  Mr. Green ако й ползва псевдо психолигическите услуги   Whistling тя Гупа трябва да иде да се прегледа  Naughty ако и каже лекарят че е добре  ooooh! значи той не е наред  Stop Joy Joy

# 674
https://pp.vk.me/c7001/v7001489/2d876/1CKxq6pCZUQ.jpg
Здравейте! Е как може да не се влюбиш в такава красота!!!

Общи условия

Активация на акаунт