В момента чета...51

• 67 757
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
  • София
"Пожарникарят" е от сина на Стивън - Джо Хил  Peace

Върлуват разни градски митове и легенди, че всъщност самият Стивън Кинг е авторът и че той пишел вместо сина си, но дали е така или са теории на конспирациите "кой, кой ще ни кажеее...."  Whistling

И за да не  е спам, почнах тази:  Mr. Green

# 391
И за да не  е спам, почнах тази:  Mr. Green

Да не те разочаровам, но тази книга се оказа пълна боза  Sick Главната героиня за мен си остана едно абсолютно инфантилно същество, лутащо се между личните си драми и постоянното пиянство. Единственото хубаво нещо е описанието на природата.

# 392
  • София
Хммм....тъкмо щях да кажа, че за момента ми харесват  стила на писане и описанията, а че главнага героиня е ....

Скрит текст:
...достатъчно нестабилна сама за себе си, еле пък да е терапевт на други - и аз си го помислих  Laughing

# 393
  • Scotland
Пожарникарят съм си го заплюла и аз, мисля да си го купя. Тъй и тъй събирам на Стивън Кинг книги.  Money

От кой автор е Пожарникарят? От Стивън Кинг ли? Hug

И коя е третата книга от шоколадовата серия на Джоан Харис? Hug
'Праскови за кюрето' е третата от шоколадовата серия  Grinning

# 394
Аз започнах Лисицата. Грабна ме още от първата страница. Стилът е като на най-добрите световни автори, много ми харесва. Интересна история, надявам се до края да остане така интригуваща.
Щом от началото ти е харесала, съм сигурна, че и по- натам ще е така, защото става още по-интересна Peace

# 395
  • Scotland
Изпуснах нещо,а уж всичко чета  Confused 'Лисицата' на кой автор имате предвид?

# 396
Изпуснах нещо,а уж всичко чета  Confused 'Лисицата' на кой автор имате предвид?
Галин Никифоров предполагам. Peace

# 397
  • Пловдив
И на мен ми харесаха книгите на Долорес Редондо, остана ми само третата да прочета за да завърша трилогията.

# 398
  • Пловдив
Да,Лисицата на Галин Никифоров чета.

# 399
  • Scotland
Благодаря  bouquet

# 400
  • Чукарландия
Благодаря за отговорите, Момичета! bouquet

# 401
Аз съм фен на фентъзи книгите. В момента чета поредицата Мъглороден на Брандън Сандърсън. Определено ми стана една от любимите. Първите две книги ги прочетох на един дъх - за по два-три дни всяка /при положение, че са от 550 и 650 страници Grinning /

# 402
  • София
Аз съм фен на фентъзи книгите.
В този подфорум има тема специално за фентъзи и фантастика. Заповядай и там  Grinning

# 403
  • Belgium
Аз съм фен на фентъзи книгите. В момента чета поредицата Мъглороден на Брандън Сандърсън. Определено ми стана една от любимите. Първите две книги ги прочетох на един дъх - за по два-три дни всяка /при положение, че са от 550 и 650 страници Grinning /

А нали знаеш, че Брандън Сандърсън идва в България в края на месец март?  Laughing

# 404

А нали знаеш, че Брандън Сандърсън идва в България в края на месец март?  Laughing

Я, кога това ... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт