"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 28

• 52 887
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, здравейте от мен отново. Аз съм със следният казус - днес трябвсше да ми дойде МЦ (24 ден), но го няма като е достта точен по принцип. Реших да взема един тест да пробвам писалка be live пишках веднага се появи мноооого бледа 2ра черта, която изчезна след няколко секунди ..... какво мислите вие? Със сигурност утре ще взема още един с първа урина ....
Всички тестове понякога показват такива подвеждащи черти.Щом е изчезнала,не е бременност.

# 586
Леле,колко много неща се изписаха в една тема,която изобщо не е за това.За което се извинявам отново!
Това заболяване не е лечимо,може единствено да се пробват различни хапчета и да се надява човек ,че може да го спрат за известно време.Но шансът е малък.Не е опасно за мен или за бебе по никакъв начин.Просто предизвиква зверски дискомфорт и болка в изправено положение.Една чиния ми е трудно да измия...Тъй като лекарката не ми даде адекватен отговор колко и дали са вредни тези лекарства ,реших да попитам тук.Оказа се,че получих доста задоволителен отговор.По-скоро бих спряла хапчетата,отколкото опитите Simple Smile  Така или иначе те надали ще помогнат.Ще ви кажа нещо,което се надявам да вземете наистина насериозно.В момента съм ходещ пример на това до какво довежда стреса.Защото това е причината за заболяването ми.Физическа и най-вече психическа преумора.Аз съм изключително емоционален човек.Взимам всяка една съдба,всяко едно нещо,което се случва твърде насериозно,твърде присърце.И ето до какво ме доведе това...До една рядка болест,за която трябва да си спокоен и просто да се надяваш да отмине и да не се появи пак,а в това време да живея в болка.Животът понякога насила ти дава доста добър урок.Така че,понякога трябва да сме темерути,колкото и зле да звучи.Приемайте всичко с усмивка и позитивно,защото разхлопаш ли си нервите....е,виждате за какво става дума.И за това възраст няма.Благодаря за съветите,бяха ми полезни.Разбрах какво имате в предвид ,прави сте.
П.с.ходили сме на изследвания,нямаме проблеми,просто май наистина напрежението ми е в повечко

# 587
Леле,колко много неща се изписаха в една тема,която изобщо не е за това.За което се извинявам отново!
Това заболяване не е лечимо,може единствено да се пробват различни хапчета и да се надява човек ,че може да го спрат за известно време.Но шансът е малък.Не е опасно за мен или за бебе по никакъв начин.Просто предизвиква зверски дискомфорт и болка в изправено положение.Една чиния ми е трудно да измия...Тъй като лекарката не ми даде адекватен отговор колко и дали са вредни тези лекарства ,реших да попитам тук.Оказа се,че получих доста задоволителен отговор.По-скоро бих спряла хапчетата,отколкото опитите Simple Smile  Така или иначе те надали ще помогнат.Ще ви кажа нещо,което се надявам да вземете наистина насериозно.В момента съм ходещ пример на това до какво довежда стреса.Защото това е причината за заболяването ми.Физическа и най-вече психическа преумора.Аз съм изключително емоционален човек.Взимам всяка една съдба,всяко едно нещо,което се случва твърде насериозно,твърде присърце.И ето до какво ме доведе това...До една рядка болест,за която трябва да си спокоен и просто да се надяваш да отмине и да не се появи пак,а в това време да живея в болка.Животът понякога насила ти дава доста добър урок.Така че,понякога трябва да сме темерути,колкото и зле да звучи.Приемайте всичко с усмивка и позитивно,защото разхлопаш ли си нервите....е,виждате за какво става дума.И за това възраст няма.Благодаря за съветите,бяха ми полезни.Разбрах какво имате в предвид ,прави сте.
П.с.ходили сме на изследвания,нямаме проблеми,просто май наистина напрежението ми е в повечко
Вервам ,разбирам те напълно. Горе долу и аз съм така вълнувам се ,натоварвам се ,съпреживявам  и се ядосвам за неща за които не трябва . А в нашия случай това може да е показателно за неуспешни опити ,за жалост !  Но е трудно човек да се пречупи ...

# 588
  • Бургас
Стресът е основната причина здрави  жени да не забременяват. Вглеждането всеки месец, т.нар. ,,бебеправене,,, което май няма нищо общо с истинското удоволствие от секса, търсенето на симптоми и непрекъснатото тестване дори преди закъснение, влошават нещата многократно.
Безброй са случаите на забременели, когато не са очаквали. Именно защото не са се подлагали на тоя стрес. Не си го причиняване, децата ви после ще имат нужда от здрави и спокойни родители.

# 589
http://prikachi.com/images/606/9052606N.jpg          
Здравейте отново нисля ,че успях да прикрепя снимката Wink Според вас може ли да се счита за положителен резултат Wink Този го направих тази сутрин като тази черта излезе на 3 мин

# 590
Осичке, положителен е 🤗 Честито

# 591
  • Varna
Честито, лека и спокойна бременност Hug

# 592
Много ви благодаря просто аз все още не мога да повярвам и се съмнявам .. 😊 Дано да се окаже верен теста и всичко да е наред .. Благодаря ви много  bouquet

# 593
  • Бургас
http://prikachi.com/images/606/9052606N.jpg          
Здравейте отново нисля ,че успях да прикрепя снимката Wink Според вас може ли да се счита за положителен резултат Wink Този го направих тази сутрин като тази черта излезе на 3 мин

Положителен е. Още нямаш закъснение, затова чертата е много бледа. Шуър чек ли е?
Изчакай да ти закъснее поне седмица и отиди на лекар.

# 594
Положителен е. Още нямаш закъснение, затова чертата е много бледа. Шуър чек ли е?
Изчакай да ти закъснее поне седмица и отиди на лекар.

[/quote]    да шуър чек е Wink  а вчера си правих clear за ранна бременост т.е преди закъснението и пак излезе чертичка но бледа.  ЩЕ изчакам и ще отида ..Благодаря 😊

# 595
Така е.Най-добрата ми приятелка има цикъл между 30 и 60 дена.Мъжът и има проблеми също.Пазят се и забременява....2 пъти вече .Медицински погледнато няма почти никакъв шанс случайно да забременее,но тя винаги е била много спокойна и и А в момента 2 прекрасни "изненади" на 3 годинки,а момиченцето е на 2 месеца Simple Smile  
Знам,че спокойствието е важно,но човек трудно си мени характер граден десетилетия.Може да не крещя от мъка,да подтисна сълзите,но чувството отвътре не се подтиска толкова лесно Simple Smile  Трябва много силен дух и воля.Равносилно е на това заклет пушач да откаже цигарите.
През целия си живот не съм пушила,не съм се написала,не пия дори кафе.Живея здравословно ,спортувам ,а сега какво....притеснявам се да не увредя собственото си ,още незапенато,дете.Всичко това от нерви.Поза от тях няма ,ама то кой пък иска да се нервира ,нали Grinning

# 596
  • Варна
   Vervam, на твое място, не бих се отнасяла толкова лековато към това заболяване. Поинтересувах се и прочетох някои неща за тортиколис.
   В никакъв случай, особено на своя глава, не бива да спираш лекарствата! Защото болестта може да прогресира много бързо и тогава - картинката става "много грозна".
  И? Ще си получиш, примерно, така желаното бебе...И как мислиш, с влошеното здраве ще си пълноценна майка? А съпругът ти - дали няма да му се струпа повечко?
   Мисли! Проучи добре болестта и възможностите за лечение (терапия). Търси други специалисти, ако от сегашните лекари не си доволна. (Вместо да губиш време в ревове, как за "Цяла Една Година!" не си забременяла. Прекалено много си зациклила на това бебе!)
   От прочетеното за тортиколиса разбрах, че има различни видове физиотерапия, масажи (които са задължителни), в краен случай - операция. И е много, много важно да не се губи ценно време и да не се прекратява терапия! Защото, лесно се стига до инвалидизиране.
   Съжалявам ако ти се струва жестоко това което казвам, но мисля, че не са ти подредени много смислено приоритетите.

# 597
  • Бургас
По-добре се накрещи, нареви и изкарай всичко отвътре. Така ще ти олекне. Иначе се товариш повече и си вредиш.
Знам, че е трудно да не го мислиш, то ако можехме да се контролираме, болести нямаше да има. Дано си намериш нещо хубаво, което да ти отвлече вниманието за известно време и изненадата да дойде неочаквано  Hug

П.п. сега видях поста на Trill, ако ситуацията е такава, са наложителни спешни действия.

Шуър чек никога не са ме подвеждали  Peace

# 598
Осичке тихичко честито и пухкав финал  Hug

# 599
Осичке тихичко честито и пухкав финал  Hug
     много благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт