Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога са най-ранните срокове за тестване за бременност?
Какви са препоръките за задаване на въпроси относно забременяването във форум?
Какви са симптомите на бременността и какво означават те?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога са най-ранните срокове за тестване за бременност?
-
Какви са препоръките за задаване на въпроси относно забременяването във форум?
-
Какви са симптомите на бременността и какво означават те?
Симптомите на бременността могат да включват болезнено подуване на гърдите, повишено уриниране, кафеникаво кървене и пулсираща болка в яйчниците. Тези симптоми обаче не винаги показват бременност. Например, кървенето може да е свързано с имплантация, но също така може да бъде част от менструация. За потвърждаване на бременността се препоръчват тестове за бременност или консултация с лекар.
-
Какви са причините за появата на кафеникаво зацапване?
-
Какви са препоръките за използване на лекарства като Дуфастон при опити за забременяване?
Така или иначе те надали ще помогнат.Ще ви кажа нещо,което се надявам да вземете наистина насериозно.В момента съм ходещ пример на това до какво довежда стреса.Защото това е причината за заболяването ми.Физическа и най-вече психическа преумора.Аз съм изключително емоционален човек.Взимам всяка една съдба,всяко едно нещо,което се случва твърде насериозно,твърде присърце.И ето до какво ме доведе това...До една рядка болест,за която трябва да си спокоен и просто да се надяваш да отмине и да не се появи пак,а в това време да живея в болка.Животът понякога насила ти дава доста добър урок.Така че,понякога трябва да сме темерути,колкото и зле да звучи.Приемайте всичко с усмивка и позитивно,защото разхлопаш ли си нервите....е,виждате за какво става дума.И за това възраст няма.Благодаря за съветите,бяха ми полезни.Разбрах какво имате в предвид ,прави сте.
Според вас може ли да се счита за положителен резултат