ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 24 092
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
Ох, почвай с вит. Ц, чайове и каквото противогрипно имаш вкъщи. Гадно време...гадни бацили...
Но то простирането хич не е интересно, няма ли хлопане с тигани, дрънчене с тенджери, изтърване на чесън и куп други занимавки не е работа.  hahaha

# 361
Ти пък да не видиш нещо. Излизам за АСС 600, че не мога да се трая.

# 362
Ой с тва захранване още не ми се почва ние още нямаме 4м мисля понее до 5.5м да изчакам пък да видим.. Моя мишко искам да му дам водичка с ботилката и край като усети гумения биберони като се на мръщи  ноо тикам аз в устата да капне малко вода опита я и явно не ми хареса особенно  нададе вои че си иска цицката.. Кака му беше такава цицоманка до 1,7г още искаше да цока ooooh! едва я отбих и сега гледа дребния че цока и вика искам и аз... Аа викам  ненне стига  ми едно чудовище дето цока... Та ще изчакам с захранването той  така или иначе си качва по 1кг.. Ама педи ме притиска хайде сок незнам си кво.. 😑😑
Хаха, и мойта дъщеря, кърмена до 2 години, искаше да се пробва като видя бебето да суче, ама не давам, че ще ми дойдат много две сукалчета. Тя пък тогава рече, че и е дошло на нея млякото и кърми всички плюшки наред. Пък.

# 363
Готово пюре съм взела, към въведения ще добавям нов, но по 7дни ще ги държа,  нама да избързвам

# 364
  • Шоплука
Иннер може стреса от болницата да я кара повече да яде, моята като оздравя от вируса една седмица ядеше до пръсване, за да възстанови загубеното тегло. Нека я мерят там педиатрите, със сигурност има загуба на тегло от болестта и сега наваксва. Ти се радвай, щом яде здраво, оправя се.
Ортопеда ни прегледа, каза че е напълно здрава и може да и купим бънджи вече, но аз ще почакам до пет месеца.
Много обича да се върти по корем, на пода и се получава най-добре и гледам в нета да и купим някакъв килим да се търкаля по него.
Всички бързо да оздравявате:)

# 365
Chuby, не съм взела още килимче, слагам го в активната гимнастика върху килима, но съм харесала от тези с бутони, активиращи музика. Ако ще е лудница - нека да е пълна. Laughing
Бяхте казали сайт за бебешки дрешки..нещо с А.. ? Cristi, ти го беше дала, сещаш ли се?
И ако да от него с карта ли се пазарува?

# 366
  • София
Дами, стискайте ми палци за конкурса днес  Blush

Аз стискам палци много хубаво. Ама наистина. Simple Smile Стиснала съм ги! Да пишеш утре.

Не мога да смогна да чета Simple Smile Връщам се Simple Smile

# 367
Chuby, не съм взела още килимче, слагам го в активната гимнастика върху килима, но съм харесала от тези с бутони, активиращи музика. Ако ще е лудница - нека да е пълна. Laughing
Бяхте казали сайт за бебешки дрешки..нещо с А.. ? Cristi, ти го беше дала, сещаш ли се?
И ако да от него с карта ли се пазарува?

Asada

# 368
*Asda ....... в последно време доста грамотничко се изразявам.....

# 369
Поли, благодаря.  Hug
А с карта ли се плаща? И има ли някакви групи за организирано пазаруване?

# 370
Поли, благодаря.  Hug
А с карта ли се плаща? И има ли някакви групи за организирано пазаруване?

Не съм  напълно убедена,но мисля,че не може. Аз си поръчвам дрешките от дами, които ходят до Англия и ги пазаруват от там. Дамите са от ФБ

# 371
  • София
Нашият татко пък ме обвини, че прехранвам бебето, понеже се било трътнало много откакто е в болницата. Laughing Обаче е прав. Не знам какво му става на бубенцето, но откакто сме тук, се пръсва от ядене. newsm78 Яде пълни порции през два часа - два часа и половина. Съдира се да реве, докато не ѝ дам да яде. Такова нещо вкъщи нямаше. И не разбирам защо е толкова гладна. newsm78 Може би трябва да ѝ вдигна милилитрите. Не ми се вярва отсега млякото да не ѝ стига... Thinking

Най-вероятно е заради кортикостероидите. За съжаление имат такъв страничен ефект. Като ги спрете, ще се оправи.

Аз се надявах моят да гледа с интерес как простирам, ама не би  Mr. Green

Разболявам се  Sad Почнах да бухам като магаре Sick

Уф. Оправяй се.

Уви и аз днес се чувствам като пребита. Вчера излязох по-леко облечена и имаше силен вятър. Днес не мога да се обърна, толкова ми е схванат врата.  Cry

Даа, готвенето е интересно. Абсолютно съгласна  Laughing Аз пак съм на диета  hahaha и ММ е принуден да си готви сам, че иначе ще се изкуша. Това се казва подкрепа.  Flutter Ние обаче го гледаме с интерес как готви.

Утре купувам тиква и почвам и аз. Ако успеем да стигнем до магазина преди обяд, още утре. Ако не - вдругиден.

# 372
  • Варна
Пфх и мен ме втриса нещо лошо ми стана пих два парацетамола и сякал малко по добре ама ше видим като свърши действието...
Кофти вълна от болести отново.. Пазете се сладки че да сме добре 😘😘😘😘😘😘😘

# 373
Крисссссссссс жива ли си бе оуууууууууууу. Mr. Green И аз и дъщеря ми почнахме да бухаме,аааааааа #2gunfire

# 374
Абе, девойки, вие гладите ли? Напоследък не смогвам. Преди беба като правеше дневни дрямки издебвах да изгладя, ама откакто спи като пордот през нощта, а през деня не, нещо не успявам. Повечето неща минават през сушилнята, ама тъй като пералнята ми е комбинирана, сушилнята просто сдъвква всичко, та някои гащеризончета не и давам да ги гризе, и ги изкарвам преди цикъла на сушене.

Общи условия

Активация на акаунт