Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 576
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Приложението на телефона ми тази сутрин ме уведоми, че вече съм в 9г.с и се стреснах, че още нямам час за ФМ - 11-12г.с ми се струваше толкова далеч, а то времето си минава. Та днес свърших тази работа - да си запиша час за ФМ. Говорих с мъжа ми после - да знае да си вземе хоум-офис - да гледа детето, докато съм на преглед. Той пък ми предложи друго - да си вземе отпуска и тримата заедно да ходим на прегледа Simple Smile Дано всичко да е наред - не мога да скрия, че се притеснявам...

# 301
Здравейте, на всички! Да се запиша и аз в групата на септемврийските мами. Вече в 10 г.с- изчислен термин 07.09.2017. Това ми е първа бременност, след дълги години опити, имахме щастието да видим двете чертички.
Дано всичко мине наред- за сега заради леки болки почти от началото на бременността пия и аз Утрогестан.
Пожелавам на всички лека бременност  Hug Hug Hug Hug

# 302
Здравейте, минавам да се отчета след прегледа вчера.
Излязохме от кабинета с усмивки до ушите- бебчето е добре, сърцето бие силно (173 удара в минута), дълго е 2,89 см. , а отлепянето почти го няма- останала е една малка част, която доктора каза че до 15-16 ще е изчезнала и мога да се върна на работа, но да я карам по- полека и без никакво натоварване. Прогестерона го продължавам до 12 седмица и ми изписа някакви витамини понеже не харесва тези на Pregnacare и преди малко им проверих цената и щях да падна от стола- 40 Евро за 30 хапчета, а иска да пия по 2 на ден.
Бебето от сега ядосва доктора  Laughing беше застанало много ниско и обърнато и с голям зор го премери, трябваше да стана и да се поразходя и пак да легна за да пробваме наново.
ММ направи видео, което изпратихме на семействата и те останаха много доволни.
За три седмици в къщи съм качила 600 грама, което не е малко за мен (аз съм си и леко закръглена).
На излизане от клиниката ме изненадаха много приятно с една торба с подаръци за бъдещата майка- чак едни малки памперси ми дадоха, толкова са сладки  Heart Eyes

# 303
Вилияна Стоянова, днес се събудих в същото положение, даже като кихам ме срязва корема ниско долу. Леко замаяно и отпаднало... какво да пием освен чайове и плодове? И какви капки за нос са подходящи за бременни?  Благодаря ви предварително и поздрави на малките септемврийчета👶🏽

# 304
Много хубави емоции Shushulina Simple Smile добре дошли на всички нови мами. Моят партньор пък много го и страх да дойде на преглед с мен, не иска и да казваме и до 12-та на никой...голямо шубе. Ама аз какво да правя слушам го, нещо се уплаши от миналия аборт и проблемите сега в началото. Дано дойде време, в което да се от пуснем, пък и забелязвам, че бързо върви. Добре че сте вие, да си споделяме  Hug

# 305
Вилияна Стоянова, днес се събудих в същото положение, даже като кихам ме срязва корема ниско долу. Леко замаяно и отпаднало... какво да пием освен чайове и плодове? И какви капки за нос са подходящи за бременни?  Благодаря ви предварително и поздрави на малките септемврийчета👶🏽
куйкс

# 306
Здравейте и от мен,
За болните - знам, че при настинка или грип и бременност може да се приема Инфлуцид, Осцилококцинум, Енгистол.
За отпушване на нос - Еуфорбиум спей за нос хомеопатичен. Момичетата пък бяха казали също разтвор от вода и сода или чай лайка се капе в носа по няколко капки. На мен лично инфалации с лайка и сода много ми помагат.
За болно гърло - гаргара със вода и една лъжичка сода. 
Повечко чайчета с лимон и мен и много плодове.
Да се оправяте бързо  Peace

На мен пък ми се струва, че времето върви много бавно, направо се влачи. Аз съм в 7-ма седмица сега и сякаш дните не минават и не минават  #Crazy   

# 307
Здравейте и от мен,
За болните - знам, че при настинка или грип и бременност може да се приема Инфлуцид, Осцилококцинум, Енгистол.
За отпушване на нос - Еуфорбиум спей за нос хомеопатичен. Момичетата пък бяха казали също разтвор от вода и сода или чай лайка се капе в носа по няколко капки. На мен лично инфалации с лайка и сода много ми помагат.
За болно гърло - гаргара със вода и една лъжичка сода. 
Повечко чайчета с лимон и мен и много плодове.
Да се оправяте бързо  Peace

На мен пък ми се струва, че времето върви много бавно, направо се влачи. Аз съм в 7-ма седмица сега и сякаш дните не минават и не минават  #Crazy   
Благодаря за информацията относно настинката  bouquet и на мен почти не ми минава времето в 8 г.с. и сякаш хич не мърдам от нея  Joy може би защото съм си в къщи и по цял ден едно и също а и на вън е студено мрачно и снежно струва ми се като дойде пролетта много бързо ще ни мине времето

# 308
Много хубави съвети са ти дали за настинката Виляна, аз дори нямам какво да добавя. По принцип се лекувам с Осцилококцинум, мед, чай, гаргара със сода, морска вода за носа, но незнам дали може да се ползва от бременни. Това че си си седиш в къщи, ще ти помогне да се оправиш по-бързо  Hug

# 309
Много хубави съвети са ти дали за настинката Виляна, аз дори нямам какво да добавя. По принцип се лекувам с Осцилококцинум, мед, чай, гаргара със сода, морска вода за носа, но незнам дали може да се ползва от бременни. Това че си си седиш в къщи, ще ти помогне да се оправиш по-бързо  Hug

Почвам да си мисля че и това не е добре да съм в къщи вътре на топло понеже до магазин да ида и веднага ме хваща нещо

# 310
А ти защо стоиш, по лекарска препоръка или ? Понякога се изнежваме от това...ама пък от друго се пазим, иначе и мен в къщи ме хващат лудите и се надявам повече да не ми се налага. Започнала съм да ходя като мравка, а в къщи като се прибера само мързелувам, правя бавни движения, абе чист ленивец Grinning ужас

# 311
Момичета пийте фреш от лимон, портокал и джинджифил, ще ви изстреля в космоса... Grinning Аз пък се чувствам прекалено добре, което също ме безпокой...даже не се чувствам бременна, направо съм под стрес, бях на преглед меналата седмица в петък и сега съм чак на 20ти, ама мисля довечера пак да отида незнам дали ще ме вземе и какво ще й казвам, че всяка седмица искам преглед ама трябва да се успокоя...

# 312
А ти защо стоиш, по лекарска препоръка или ? Понякога
 се изнежваме от това...ама пък от друго се пазим, иначе и мен в къщи ме хващат лудите и се надявам повече да не ми се налага. Започнала съм да ходя като мравка, а в къщи като се прибера само мързелувам, правя бавни движения, абе чист ленивец Grinning ужас
В момента съм безработна но и един от лекарите ми ме посъветва да си почивам повече понеже съм с 2 операции конизация и още куп други ние с мъжа ми от 6 години правим опити и минахме през много трудности и за това гледам повече да си почивам но това вече почна и малко да ме изнервя  #Crazy

# 313
Вилияна Стоянова, а някое хоби не би ли направило престоя ти у дома по-приятен? Аз ползвах първите няколко месеца да оправя къщата - да направя едно хубаво почистване и изхвърляне на всичко, което с годините се е натрупало, а реално не се ползва. Доста побродирах - и гоблени, и български шевици. Оплетох и едно одеалце на една кука. Уших едно бебешко одеалце от парченца платове. Готвех разни неща, за които преди това нито имах време, нито мерак. И докато направя това-онова - то пак станало време за сън. А после детето се роди и за всичко това не остана ни време, ни мотивация Simple Smile

# 314
Някой незаписал се  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт