Снегът топи се, слънце пече, априлското бебче подритва с краче - Тема 12

• 46 627
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
Лили, аз чета, че нашия лекар последните 3 год. само секцио правел. Много се надявам, че не е така. Аз като го питах каза, че е рано да коментираме раждането.
Nanna не е вярно, аз понеже не ходя другаде и като ми каже приятелка дай ми телефон на лекар, само неговия мога да дам. И така се оказа че той е изродил 3 бебета миналата година на мои познати и една близка приятелка (аз не знаех че са се спрели на него), едното само от тези три беше секцио но не планирано, раждането си тръгна но бебенцето не можело да уцели родовия канал и главичката му беше заседнага на една страна и по спешност стана секцио.. поне това знам от лична информация и трите са много доволни от него от внимание, идвал веднага като му се обадят, няма вариант докато дойде да си родил при друг лекар.
Сега ще видим на мен какво ще ми каже дали е рано да говорим  Simple Smile))
Мерси за информацията, Лили Simple Smile
Аз също само при него ходя още от както се преместих в Пловдив. Това го четох в темата за Селена и ми се запаметило в главата Grinning

# 331
Мили момичета, да се вечно обичани и влюбени! А малките ни растящи валентинки да си поседят още малко на топло Simple Smile
Хвърлих се в размисли как скоро ще сме трима и как всичко ще се промени.
За упойка и аз ще искам ако съм нормално, трудно търпя болка.

# 332
Здравейте и честит празник!

По темата с присъствието на мъжете по време на раждане мога да споделя моя опит. Мъжът ми беше до мен и определено мисля, че това много ми помогна. Бяхме само двамата в пред родилно, той ми помагаше да отида до тоалетна, а също ми правеше масаж на гърба, кръста, които много ме боляха. Ходеше да вика сестрата при нужда. После в родилна зала беше до мен и ми помагаше, когато по време на напъните трябваше да давам тялото напред. Загубих много кръв и треперех с часове сигурно, той държеше бебето и неговото присъствие ми даваше спокойствие като цяло. После в отделението ме завиваше и си тръгна чак като се убеди, че всичко е наред с нас. Аз съм му казвала, че ако не беше той, не бих се справила така. Пред нас не стои въпросът дали ще присъства отново, само всичко да е наред и да има в този момент кой да гледа детето.

Линдичка, скорошно възстановяване на майка ти! Praynig

# 333
Здравейте, очаквам бебчето в края на април:) може ли да се присъединя към вашата група?

# 334
  • Бургас
Здравейте, очаквам бебчето в края на април:) може ли да се присъединя към вашата група?

Добре дошла!  Hug

# 335
  • София
Хубаво чета аз какво е необходимо за бебока да купувам (за болницата и за първите месеци).., ама сега се зачетох и за разни неща, които уж ще ми трябват на мен. Например еднократни гащи за родилки, тампони за гърди, протектори за гърди, превръзки за родилки, стягащи гащи за след раждане...Това предполагам са неща, които се включват в сакчето за болницата нали?

# 336
  • Бургас
Хубаво чета аз какво е необходимо за бебока да купувам (за болницата и за първите месеци).., ама сега се зачетох и за разни неща, които уж ще ми трябват на мен. Например еднократни гащи за родилки, тампони за гърди, протектори за гърди, превръзки за родилки, стягащи гащи за след раждане...Това предполагам са неща, които се включват в сакчето за болницата нали?
Да, трябва да си ги купиш за болницата. А най-добре е да си подготвиш багажа по списъка на твоята болница, защото всяка болница има различни изисквания за съдържанието на багажа.

Милото се прибра с кошарата за бебчо.....и с подарък за мама за празника.

# 337
  • София
За упойката не е въпрос да се правим на героини, а че реално може да навреди вместо да помогне. На мен ми сложиха и пак ме болеше, накрая като казах на анестезиоложката ми сложи още, оказах се с пълно разкритие и не можех да напъвам.
И аз планове не правя, както дойде ще действам, но все си мисля, че раждането е все пак нормален физиологичен процес и колкото по-малко му се месим, по-лесно ще мине ... (Разбира се, ако се наложи и обърка нещо намеса е необходима)
 От вчера така ме боли кръста, пак се филмирах, че ще раждам преждевременно и днес изпуснах разходката, но поне поспах доста ...
Установих, че имам страх да не родя бързо и извън болница, защото майка ме е родила за 1 час и аз сега супер несъзнателно все си мисля, че второто бебе ще го изтрелям на секундата.
Кати12 много голямо бебе за 34 седмица, направо отгледано Simple Smile

# 338
  • София
Веси, много ти двоен аршинът Laughing Те и ваксините реално могат да навредят, вместо да помогнат, ама ги искаше задължителни, доколкото си спомням Wink А и раждането е нормален физиологичен процес, колкото и изграждането на имунитет, не е ли Grinning Съжалявам за лошия ти опит с кофти анестезиолог, дано имаш повече късмет този път!

Много хубав ден ми е днес Heart Eyes

# 339
Здравейте, момичета. На две, на три ще кажа за прегледа днес, че се разтроих за една глупост и не мога да спра да рева сега.
Бебо е добре, кистичката до бъбречето не расте (както и каза проф. Марков преди 3 седници) Малкият е вече в 32г.с и тежи 2кг и 100гр. Всички показатели бяха идеални, та това от мен.
Хубав празник!

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 20:17 от dimitrinadid

# 340
  • Бургас
Здравейте, момичета. На две, на три ще кажа за прегледа днес, че се разтроих за една глупост и не мога да спра да рева сега.
А, я няма да ревеш. .....и то за такава глупост. Дължим ти една кошница с шоколади  Hug

# 341
Юле, ще си я чакам щом я предлагаш  Laughing bouquet

# 342
  • Бургас
Юле, ще си я чакам щом я предлагаш  Laughing bouquet
Ми то неудобна работа. То стана една.... Confused
П.П. Ще ти бутна и едно винце под шоколадите  Laughing

# 343
Аууу, това много ми хареса  Laughing
Между другото бях голям смок преди да забременея.. тача си питиенцата  hahaha  ММ сега ми сложи 50мл червено вино, да се чукнем.. за празника де.. Joyй

# 344
Аууу, това много ми хареса  Laughing
Между другото бях голям смок преди да забременея.. тача си питиенцата  hahaha  ММ сега ми сложи 50мл червено вино, да се чукнем.. за празника де.. Joyй
Ох, бих пила една чаша розе, но не ми се  изкарва колата да ида да си купя, а и ММ като го няма не е същото. Пийте и заради мен, ние с детето сме на вълна
Скрит текст:
мляко с ориз
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт