Снегът топи се, слънце пече, априлското бебче подритва с краче - Тема 12

• 46 588
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Марти, а като пиеш магнерота и на обяд, кога вземаш витамините, ако вземаш? Че нали не бива да са заедно, да не си пречат. Аз досега пиех МГ сутрин и вечер, а витамините - с обяда. Другият вариант е да продължа на сутрин и вечер, но да вземам по две Thinking

# 376
Но при мен определено се получават засечки, ама няма как - аз пия 5 вида хапчета всеки ден и няма как между всички да минават по 2 часа  #Crazy 3х1 магнезий, 2х1 желязо, 2х1 антибиотик, 1 пробиотик, 1 витамини..

# 377
  • София
Горкото Tired Аз желязо отделно не пия, но имам във витамините, та затова. Но ми хареса идеята едното да отиде на следобедна закуска. Абе бегай, аман от хапчета Laughing

# 378
Белинда, а ти освен магнезия какво друго пиеш?  Вариант е ако има и друго, да го изместиш сутрин или следобед. Аз засега пия 2х1 магнезий сутрин с едни добавки и вечер, а следобед желязото. Предполагам си го знаете де- освен разликата между магнезия и желязото, самото желязо не трябва да се пие 2-3 ч след млечни продукти.

# 379
  • Бургас
Мис, благодаря! И ние засега се спряхме на Рекаро като съотношение цена-качество. А имаш ли идея между моделите Privia y Yong profi каква е разликата. Питах тука в един магазин, според тях нямало.
Като гледам май няма особена разлика. Нямах претенции кой от двата модела ще взема. Третия ми избор беше на Britax. Просто виж кое е на най-добра цена и вземи него. Ние намерихме Young profi за 95 паунда и го взехме без особена чуденка.

Някой от вас да пие Омега?

# 380
Аз винаги витамини пия сутрин, защото ме карат да огладнявам.

# 381
Аз пия омеги (на аквасорс-водят се есенциални мастни киселини). Препоръчват ги много особено в третия триместър, били много полезни за развитието на мозъка.

# 382
Аз пия магнерот 4 пъти по 1 и пак имам крампи понякога (предимно нощем) Желязото го пия преди да си легна,след като са минали 3 часа от последния магнерот.Витамините и те някъде в промеждутъка  Mr. Green 
По едно време си имах график по часове за хаповете,че много бяха и да не си пречат  Confused Сега вече ги спирам едно по едно  Whistling

# 383

Някой от вас да пие Омега?

Моите витамини са 2 хапчета дневно. Едното е витамини, йод и фолиева киселина + метафолин, а другото е DHA (Омега 3)

За план за раждане - мисля го постоянно, но все не ми се получава. Най-страшно е че при мен като намисля нещо и то все наопаки става. Ако планирам само ден-два напред всичко е ОК, но ако е по-дългосрочно.....е тогава все нещо ще се обърка. Затова сега си мисля така - ако започне през деня, взимам такси, ако започне през ноща - пак  така  Joy Joy Joy Само за гледачка още нямам вариант, но направо ме е страх да мисля по въпроса.

Иначе, за раждане за 30 минути някой беше споменал, честно да си призная по-вероятно е да е изключение, отколкото правило. Ако говорим за 30 минути в родилна зала - да, но 30 минути от първа родилна контракция до самото раждане някак си ми звучи невероятно  #Crazy #Crazy #Crazy Като се сетя аз с първото раждане -
Скрит текст:
от падането на тапата - около 7 часа сутринта, до първите по осезаеми контракции - някъде към 17-18 часа, а да не говорим че тези на 3-5 минути се появиха чак към 20часа вечерта...... На всичко отгоре влязох в банята да се изкъпя и обръсна и чак към 21:30 отидох в болница и в 22:30 ме настаниха в предродилна. Сериозните контракции започнаха чак половин час след полунощ, а  раждането около 2:30 часа сутринта........Е вярно че напъните продължиха около 10тина минути, но като цяло човек има достатъчно време от първия знак че раждането започва, за да стигне до болницата......изключение може би е ако водите изтекат........тогава на бегом Simple Smile

От известно време аз имам крампи в прасците на краката. Стават ми на камък. За сега се ослушвам за магнезий, ама ще видим.

# 384
  • Бургас
Викси, а омегата ти е към самите витамини ли? Да не пиеш Премама? Те са витамини + омега две хапчета общо.
П.П. Чакаме те в групата във фейса  Simple Smile

# 385
Викси, а омегата ти е към самите витамини ли? Да не пиеш Премама? Те са витамини + омега две хапчета общо.
П.П. Чакаме те в групата във фейса  Simple Smile

Не. Моите са Фемибион 2. Пият се след 3-ти месец. Една опаковка е общо 60 хапчета - 30 таблетки (което са витамините) и 30 капсули (което е омега 3) и всеки ден се взима по едно от двете. Преди това пиех Фемибион 1, но те бяха само 1 хапче т.е. без Омега3.

За групата съм се заявила.....така че чакам да ме добавят Simple Smile

# 386
Чакаме те, Викси!
Аз съм също на Фемибион 2, нищо друго не пия. Е, еутирокс де.

# 387
  • Пловдив
Аз магнезий пиех вечер 1 биолектра 365,а от 2 седмици съм на по-малката доза от 243.АГ каза до края на месеца да го спра.Иначе ги съчетават така:сутрин ФК,на обяд витамини и вечер магнезий.
Викси, разликата м/у първо и 2-ро раждане има разлика.Това момиче му е 3-то.И в нета четох,че за първо имате време за душ и вана,за второ-само душ,а при трето-тичате към родилното.Ей с такива статийки си давам кураж  Rolling Eyes

# 388
Аз пия това за омега: http://www.iherb.com/pr/barlean-s-fresh-catch-fish-oil-supplemen … 50-softgels/10734
Освен него желязо 2x1, витамин Д сутрин, витамин Б12 2x1.

# 389
  • София
Привет,
избрали ли сте вече имена?
Аз имам голям проблем в това отношение. Чакам моме, но харесвам само 2 именаи за жалост не ни съвпадат мненията с ММ...а момента наближава и се чудя какво да правя...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт