Снегът топи се, слънце пече, априлското бебче подритва с краче - Тема 12

• 46 568
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
Добро утрооо  bouquet
Значи Hauck щом е ниска ми е идеалнаа  hahaha/аз съм кинта и 50 hahaha/
Братовчедка ми вчера ми изпратила по еконта бебешки играчки в някакъв голям биберон и днес ще дойдат, нямам търпение Joy и парички е мушнала милата в биберона за бебо /разбрахме се с тези пари да платя дрешките за изписването и да са от нея/ baby_neutral

# 436
Здравейте Simple Smile
Дими, моята сестра е така- купувала повече от мен за бебчо и ми стана много мило, защото племеничето ми искало да дава парички за подаръка на бебето, защото щял да бъде батко.
Юле, я дай да чуем за тези пурички, аз съм пропуснала?!?

Днес бях на преглед, Щурчо си е супер, върви близо 2 седмици напред, но ме увери, че е в рамките на нормалното, а й майка му и баща му не са никак малки  Grinning Grinning Grinning Много смешно ми стана, доки го събуди и той като се разсърди и не му дава да му чуе сърчицето- ритка, ритка  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Мамин сладък, какво нещо е живота - обичаш някой без да си го виждал!

# 437
Здравейте момичета, имам спешно питане: Търси се връзка в Хамбург, става въпрос за квартира. ММ търси квартира в Хамбург, но не говори език и е трудничко. Моля ако някой може да помогне да пише. В помощ ще ми е информация как стои въпроса с квартирите - какво се предплаща, трябват ли ти препоръки, като цяло всякаква информация от първа ръка. Simple Smile

# 438
  • София
Имам питанка към момичетата от Пловдив!

Другата седмица отиваме на почивка в Пампорово. Както и да го гледам, Пловдив е най-близкият голям град, където да търча по спешност, ако нещо, не дай Боже, се случи. Ние, разбира се, се надяваме и вярваме, че нищо няма да се случи и бебчо ще си чака датата, но за всеки случай, искам да знам коя е добрата болница в града, където да отида в случай на спешност?

# 439
Имам питанка към момичетата от Пловдив!

Другата седмица отиваме на почивка в Пампорово. Както и да го гледам, Пловдив е най-близкият голям град, където да търча по спешност, ако нещо, не дай Боже, се случи. Ние, разбира се, се надяваме и вярваме, че нищо няма да се случи и бебчо ще си чака датата, но за всеки случай, искам да знам коя е добрата болница в града, където да отида в случай на спешност?

Аз лично съм си избрала АГ Селена, някой я оплюват защото се смята за предимно частна. Има много добра детска неонатология и добри специалисти. Аз си мисля, че ако ти се наложи нещо на теб ти е по-близо и то много Смолян.

# 440
  • София
Да, писах на една приятелка от Пловдив и тя ми каза, че пътят е два часа, което за спешен случай не е ок Confused Ми - Смолян - Смолян. Родилното им е с осем легла Laughing, ама каквото - такова!

Козуначко, да си седиш на топличко Mr. Green

# 441
Здравейте момичета, имам спешно питане: Търси се връзка в Хамбург, става въпрос за квартира. ММ търси квартира в Хамбург, но не говори език и е трудничко. Моля ако някой може да помогне да пише. В помощ ще ми е информация как стои въпроса с квартирите - какво се предплаща, трябват ли ти препоръки, като цяло всякаква информация от първа ръка. Simple Smile

Ако работата много се закучи, защо не отиде на адреса на почетния български консул в Хамбург. Човека е немец, но предполагам че е възможно да знае български. Може да му помогне  newsm78

# 442
  • София
Ииии, болницата в Смолян работи по програмата "Приятели на бебетата" и бебетата са при майките Grinning В неонатологията има кувьози и респиратори, според сайта. Ох, поуспокоих се Grinning

# 443
Ииии, болницата в Смолян работи по програмата "Приятели на бебетата" и бебетата са при майките Grinning В неонатологията има кувьози и респиратори, според сайта. Ох, поуспокоих се Grinning

Не е лоша болница, много познати раждаха там (нали е областен град). Даже и сестра ми преди повече от 8 год. се следеше там и ражда там и всичко беше наред. Може би условията са малко по-мизерни. теб ти е раничко за болници да си мислиш, отивай и се наслаждавай на чистия въздух на Пампорово, а в Смолян като ти се ходи по-добре до Планетариума Wink

# 444
  • София
Абе, за раждане ми е рано, за мислене - не е Laughing Аз обичам да съм подготвена с план, така ми е по-спокойно Wink

# 445
  • Бургас
Нана, шоколадовите фунийки са в тарелка, опаковката е кафяво-бяла с едни житни класове. Пише Waffer Rolls, марката е  Tastino.

Опитвам се да събирам слънчеви лъчи, ама нещо не ми се получава. Санират ни блока и някакви черни братя работят пред нашата тераса и не мога да изляза. Запретнала съм пердето с 30 см и съм си подала само едната ръка навън, пък току виж тя успее да източи малко витамин Д  Joy

# 446
Нана, шоколадовите фунийки са в тарелка, опаковката е кафяво-бяла с едни житни класове. Пише Waffer Rolls, марката е  Tastino.

Опитвам се да събирам слънчеви лъчи, ама нещо не ми се получава. Санират ни блока и някакви черни братя работят пред нашата тераса и не мога да изляза. Запретнала съм пердето с 30 см и съм си подала само едната ръка навън, пък току виж тя успее да източи малко витамин Д  Joy

Мерси, Мис Simple Smile пратих описанието на ММ Laughing
и в Плд е мн яко времето ама мен такъв мързел ме е ударил днес, от обед се каня прах да бърша и не ми се получава  Crossing Arms

# 447
На мен днес ме боли глава и гърло  Sad
Пих половин парацетамол и гледам от предното болвдуване са ми останали шуслерови соли,ще изпия и от тах 1, 2.
ММ ми даде и прополки, дано не се разболея.. Praynig

# 448
Ей с това описание да видя и на мен ММ ми какви пури ще ми донесе  Joy
Че то с такова описание чак и на мен ми се преяде  Blush
Белинда и аз щях да ти кажа Селена но за близо не ти много за спешни случи да знаеш, Смолян е по близо.
Нана и аз бях на преглед днес преди обед, ние да не сме се засекли?? Че имаше там и други мами с кореми.
Аз да се отчета с моя преглед, вече е ясно секцио съм, (основно заради диоптъра и налягането) и май май с термин 8.04 доктора каза, че ще се следим, но може и края на март да го правим, че около десетина дни преди термин се планирало. Все пак ми каза че ако се заинатя да е нормално, ще се съгласи и на нормално но не ми препоръчва риска  newsm78
Сега уж мисля  Thinking, но май ме е страх да рискувам, според вас не си струва нали?

# 449
  • София
Лили, честното ми мнение е, че в днешно време, понеже секциото се прави на конвеир и лекарите го предпочитат, рисковите фактори се преувеличават и едва ли не всяка дребна спънка по пътя е "показание" за секцио. Така че ако вътрешното ти чувство е, че непременно искаш нормално и факторите ти не са 100% за секцио /като плацента превия например, там няма какво да се мисли/, си струва да се заинатиш и да се пробваш.
Ако обаче нормалното не ти е супер важно, не виждам причина да не последваш съвета на лекаря си. Също така съм наясно, че когато лекар, на когото вярваш, ти каже - абе, има риск - трябва да си много, ама много инат, за да си държиш на твоето. Аз си признавам, че ако при мен се появи някакво усложнение и, предвид и възрастта ми, моят доктор ми каже, че препоръчва секцио, ще се съглася. Да, предпочитам вагиналното - правила съм го, знам какво е, вярвам, че ще се справя и освен това вярвам, че е по-лесният за организма начин, но не ми е на всяка цена. Важно ми е с бебето да сме добре, все тая как ще го родя.

Ох, много се смях с тия пурички от Лидл Joy Вчера нали ви писах, че и аз се черпя със сладичко - а, познайте с какво Mr. Green Не е истина просто...вече и едно и също ядем hahaha Като родим може и циклите да ни се синхронизират Crazy

Общи условия

Активация на акаунт