Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 34 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 79 835
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
  • Вестерос
В последно време вятърът все не може да ме отвее до ДМ или Лили, но днес вече съм запланувала да ходя...  Ако не ми мине котка път.
Трябва ми лак за нокти - траен, телесен цвят. И спирала - не съм ползвала на Боржуа нито Volume 1 second, нито "триъгълната"  и ще си избера една от двете. Миглите ми хич не ми застават добре и вече се чудя дали вместо за спирала не съм за Бонилаш Confused Чудя се що така става...
Може да пробваш и розовата Лаш на Мейбалин, намалени са на около 8 лева .

Телесните ми лакове и моите са на Флормар, но от обикновените. Доволна съм  Grinning Особен харесвам Пър  Кат

# 46
Sladkishi, за четката за лице на Браун ли говориш?

# 47
Обърках темите Embarassed

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 12:14 от DeepSpace

# 48
Ох, не ми действа добре като ви чета, само ме карате да си набелязвам нови неща. Laughing
Намаленият фон дьо тен на Буржоа е страхотен, лек, изглежда красиво и не се набива на очи изобщо. А и ми се струва, че ще е икономичен - само с една помпичка успях да покрия навсякъде, а ползвам четка. С този на Ревлон ми трябваше помпичка и половина, даже две понякога (а той е тежък и пуска по доста повече от Буржоа наведнъж).
Аз ползвам мицеларната вода на Микса за суха кожа, но сякаш бързо я свършвам. Според вас този тип дегримьори изсушават ли кожата? Моята е много суха и ме е страх, че мицеларната вода само допринася, а ми е толкова по-удобна от тоалетно мляко. ooooh! За очите обаче не я ползвам, защото трябва много време да се търкам, за там ми е тоалетното мляко на Талодерма за чувствителна кожа. Peace

Щях да забравя да спомена, че и аз забърсах четките от Лидл за подаръка ми за 14-ти. Blush Сториха ми се добри, мекички, а и точно ми трябваха още 2 големи четки (а калъфчето е много сладко и определено ще си го ползвам). Peace

# 49
Имате ли отзиви от матиращата база на Лореал Infallible Primer Matte Base? Досега ползвах малко по-скъпи кремчета от Ремедиум за матиране, но уви никое не се справи добре. Даже напротив, доста приятно си ме хидратират. Базата матира ли и изсушава ли? Hug

# 50
Имате ли отзиви от матиращата база на Лореал Infallible Primer Matte Base? Досега ползвах малко по-скъпи кремчета от Ремедиум за матиране, но уви никое не се справи добре. Даже напротив, доста приятно си ме хидратират. Базата матира ли и изсушава ли? Hug
За тази база съм чувала само хубави отзиви, особено от чуждестранни влогърки (които имат достъп до много скъпа козметика). За суха кожа мисля не е препоръчителна, защото ще изсушава (както и матиращият им фон дьо тен), но за мазна е страхотна базата. Нека каже и някой, който я е ползвал де, но аз съм чувала големи хвалби за нея. Peace

# 51
  • София
Ох, не ми действа добре като ви чета, само ме карате да си набелязвам нови неща. Laughing
Щях да забравя да спомена, че и аз забърсах четките от Лидл за подаръка ми за 14-ти. Blush Сториха ми се добри, мекички, а и точно ми трябваха още 2 големи четки (а калъфчето е много сладко и определено ще си го ползвам). Peace
+1
nevituuu, от кой Лидл /ако си от София/ си купи тези четки за грим? В старата тема четох, че още 1-2 потребителки са доволни от тези четки, но в Лидла, който ми е напът, няма такъв асортимент.

# 52
+1
nevituuu, от кой Лидл /ако си от София/ си купи тези четки за грим? В старата тема четох, че още 1-2 потребителки са доволни от тези четки, но в Лидла, който ми е напът, няма такъв асортимент.
Хм, много странно, по принцип трябва навсякъде да ги заредят. Да не би да са ги изкупили? newsm78
Не съм от София, от Търново ги купих, но тук имаше добро количество и не изглеждаха разграбени. Ако искаш виж в темата за Лидл и попитай там, те ще ти кажат къде в София ги има. Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=963518;topicrefid=14

# 53
  • София
+1
Хм, много странно, по принцип трябва навсякъде да ги заредят. Да не би да са ги изкупили? newsm78
Не съм от София, от Търново ги купих, но тук имаше добро количество и не изглеждаха разграбени. Ако искаш виж в темата за Лидл и попитай там, те ще ти кажат къде в София ги има. Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=963518;topicrefid=14
Благодаря за насоката,сега ще питам и там.

# 54
Аз ползвам мицеларната вода на Микса за суха кожа, но сякаш бързо я свършвам. Според вас този тип дегримьори изсушават ли кожата? Моята е много суха и ме е страх, че мицеларната вода само допринася, а ми е толкова по-удобна от тоалетно мляко. ooooh! За очите обаче не я ползвам, защото трябва много време да се търкам, за там ми е тоалетното мляко на Талодерма за чувствителна кожа. Peace
При мен мицеларната на Микса не изсушава, но оставя някакъв странен филм върху кожата. Не съм забелязала негативно въздействие, но определено не ми харесва да го усещам. Кожата ми е сухичка, но не е от най-чувствителните.

# 55
  • Варна
Едно питане за коса, но всички продукти са взети от LIlly/Етилис. Кой е най-хубавия бюджетен тонер за руса коса ?
Prestige ползвам редовно, но откакто смениха опаковката ми е трудно и свършва с едно ползване.

Leganza шампоан-оцветител-ужасна капачка и всеки път е див ужас да го отворя. По-силен цвят и оцветява за по-дълго

И има един BlondTime

Искам ефект бяло русо с лек сребърен нюанс. Косата ми е светла и посивява ит тонерите, но от тези трите кое е по-добро или друга марка?

# 56
Постигам ефекта само с боя и бяло сивото(с лилав отенък) се задържа до седмица преди да дойде ред за ново боядисване.
Бяхме решили с приятелка да си вземем четките от Лидл, но тя каза, че не са същите като единичните. По-рехави, по-меки... Аз не съм ги виждала, но се и отказах да ходя за тях.
Моята мицеларна на Mixa е против изсушаване и наистина не ми изсушава лицето. Изсушаваше ми го розовата на Гарние и я ползва приятелката на сина ми като са в нас.

# 57
  • Варна
И аз трябва да купя мицеларна вода този месец, ще се почудя още малко между Нивеа, новите големи опаковки на Лореал и Гарние.
Взех и аз ФДТ на Боржуа, но още не съм го пробвала на лицето, евентуално днес по-късно. Купих и един Афинитон, исках повече Better Skin, но нямаше всички нюанси. Като цяло реших да заложа на декоративната козметика на Мейбълин - купих бежовия цвят от color tattoo, по-светлата палитра сенки, розовата спирала и едно матово червило, на което нямаше тестери и може изобщо да не ми пасне.
Някой - друг шампоан ще ми трябва още и кремове за ръце и приключвам за февруари.

Взех и една от новите еднократни маски на Гарие, дано са добри.
От лимитираните колекции на Катрис и Есенс нищо не ми хвана окото, ще се въздържа.

# 58
  • Пловдив
Като цяло реших да заложа на декоративната козметика на Мейбълин - купих бежовия цвят от color tattoo, по-светлата палитра сенки, розовата спирала и едно матово червило, на което нямаше тестери и може изобщо да не ми пасне.

Тайга, коя розова спирала - Lash Sensational ли?
Аз си взех тази /лилавата/, беше последна бройка в Елитис:

Ефектът й е напълно еднакъв с този на One by one:

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 22:19 от marzeliva

# 59
  • Варна
Да, Lash Sensationa. С другите спирали на Мейбълин, за жалост, опитът ми е все негативен.
Някой има ли отзив за ружовете им впрочем?

Общи условия

Активация на акаунт