Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-14

• 93 408
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Доста ме притеснява кешът Shocked Да не разбият у вас, докато сте на подписването. Или, ако си ги носите с вас, да ви бамнат по пътя #Crazy Това с кеша не биваше да го пишеш въобще. Пипирудо, вземи го изтрий, че казина и заложни къщи горят Mr. Green Познават ви визуално, знаят ви адрес, не сте трудни за проследяване ooooh! Дано не се филмирам, но  #2gunfire

# 376
Всички страни по сделката изглеждаме супер коректни, дори и управителя на агенцията, накара ги да извадят документи каквото може да се сети човек, дори брачния договор на дядото отпреди 60 години да не би да е имал други жени и т.н. Има я тази клауза в договора. В интерес на истина не съм сигурен дали утре ще плащаме брокерската комисионна не го спомена днес, може и да е при изповядването на сделката. Голяма агенция са, не са 2ма човека работещи от мазето си.
Ще купувате имота, за който питахте ли? Агенцията Венера плюс ли е?
Доста ме притеснява кешът Shocked
Скрит текст:
Да не разбият у вас, докато сте на подписването. Или, ако си ги носите с вас, да ви бамнат по пътя #Crazy Това с кеша не биваше да го пишеш въобще. Пипирудо, вземи го изтрий, че казина и заложни къщи горят Mr. Green Познават ви визуално, знаят ви адрес, не сте трудни за проследяване ooooh! Дано не се филмирам, но  #2gunfire

# 377
Всички страни по сделката изглеждаме супер коректни, дори и управителя на агенцията, накара ги да извадят документи каквото може да се сети човек, дори брачния договор на дядото отпреди 60 години да не би да е имал други жени и т.н. Има я тази клауза в договора. В интерес на истина не съм сигурен дали утре ще плащаме брокерската комисионна не го спомена днес, може и да е при изповядването на сделката. Голяма агенция са, не са 2ма човека работещи от мазето си.
Ще купувате имота, за който питахте ли? Агенцията Венера плюс ли е?
Павче, имаш време да дойдеш от Варна. Да не се сбием за обира Joy В колко ще подписвате Joy

# 378
sandokanchev,
Скоро бях в София, ама на, трябвало да поостана още малко.  Sunglasses
Нека  peperudka___ отговори на последния ми въпрос,
че кристалната топка "проговори". Mr. Green

# 379
sandokanchev,
Скоро бях в София, ама на, трябвало да поостана още малко.  Sunglasses
Нека  peperudka___ отговори на последния ми въпрос,
че кристалната топка "проговори". Mr. Green

По добре да не отговаря, и мод да ни затрие, поне да се знае, че не сме ние #Crazy

# 380
.

Последна редакция: чт, 23 фев 2017, 21:18 от Татко Мецан

# 381
........

Последна редакция: чт, 23 фев 2017, 22:51 от peperudka___

# 382
Абе Сандо, как ти мина през ума, че като са кеш, у тях си ги държат? Rolling Eyes

# 383
Видяхме смъртен акт, удостоверението за наследници, нотариалния акт, всичко изглежда супер чисто,
Добре фалшифицирани.
По-компетентния човек с мен е майка ми, която е минала през доста имотни сделки, тя беше и днес на срещата, тя е супер спокойна,
А защо лично Вие не проверихте в Имотния регистър собствеността?
Така:
Към момента (от 08.11.2013 г. 14:31:05) собственик/управител на Венера плюс е КИРЧО САШКОВ, който участва в доста фирми:
http://tr.bivol.bg/view.php?guid=DB0D4C87B0A1B5AD85422FF0A904082 … 6F0F9473E461A7CDC
И "черешката на тортата":
Цитат
Скрит текст:
Дело за източване на 77 000 лева от държавата под формата на данъчен кредит гледа окръжният съд в Монтана. Подсъдими са ромските "бизнесмени" Таско Денков (50 г.) от Лом и Кирчо Сашков (42 г.) от Видин.
Двамата са обвинени, че с документална измама за фиктивни сделки помежду си през 1998 г. са изтеглили близо 80 хил. лв. от клона на ОББ в Монтана. За сделката "бизнесмените" са използвали фалшиви фактури, представили са и писма за насрещни данъчни проверки на фирмите им, които също били фалшиви. След разпит на няколко свидетели делото бе отложено заради поискани от обвиняемите допълнителни експертизи.
Процесът срещу Денков и Сашков се води за втори път. През 2002 г. окръжният съд в Монтана ги осъди на по 10 години затвор, но апелативният съд в София върна делото за ново преразглеждане от друг състав заради допуснати процесуални нарушения......
http://bgsever.info/br-09_2006/stranici/str-3.htm

# 384
  • София
peperudka___  успешна сделка и да се похвалиш Peace

# 385
По принцип темите в бгмамма много помагат, но в случаи като този направо се изумявам...
Направо се чудя с каква цел се пишат тези неща?
Дано жената не прочете какво сте изписали  Laughing

# 386
Абе Сандо, как ти мина през ума, че като са кеш, у тях си ги държат? Rolling Eyes
Ми, жената каза без банки, кво да ми мине през ум, айде де. Моят си го поливам редовно, кешът де, камината също не паля, чее Joy Joy

# 387
.........

Последна редакция: чт, 23 фев 2017, 22:51 от peperudka___

# 388
По принцип в предварителния договор може да се напише, че те са длъжни да набавят всички документи и ако нещо не е наред трябва да върнат капарото в двоен размер.

Но водещото си остава чувството от разговора с хората, защото ако някой иска да те измами никакъв договор не те спасява. Но ако чувстваш, че хората са свестни най-голямата опасност е те самите да не са наясно с някой подводен камък.
[/quote]
 Peace
Peperudka,ако наистина сте харесали имота и искате да го купите отивайте утре на сделката.Това,което щях да изискам аз е  поне  проверка за тежести върху имота,но той се издава за 3 дена(мисля,че може и за един ден,струва 50лв).
Можеше поне една бърза справка да искате от агенцията да  ви направи сутринта,преди сделката(става веднага в Агенцията по вписвания),поне да видите дали няма някоя ипотека.За това  настоявайте да ви направят или идете вие сами да направите такава.
Пишете в предварителния договор за неустойката ,която се плаща ,ако имота се окаже че има някакви тежести и се изброяват всички възможни ,които се пишат и в нотариалните актове.Ясно е,че при всяка една добра за купувача сделка има някакъв риск,но понякога трябва да се действа бързо,иначе при динамичния пазар ,който е сега много бързо изчезват добрите имоти с добра цена.От друга страна не са малко измамите с имоти.Затова ,ако искате да сте по-спокойни,заверете нотариално предварителния договор(това само при условие,че изповядвате на реална стойност).Подпишете с агенцията някакъв документ ,че ще платите комисионната при изповядване на сделката(малко вероятно е обаче да се съгласят)

# 389
Държат, държат много хора си държат кеш вкъщи. Пенсионерите редовно гърмят с хиляди левове кеш.

Общи условия

Активация на акаунт