Милано - 7

• 85 977
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • Вестерос
Мерси Сий и на теб приятно Simple Smile

# 601
  • тук-там
Здравейте. Кацам на Бергамо в 8,30, излитам от Малпенса в 11,45.
За шатъла няма подходящ час.
Мога ли да рискувам с Теравижън:  Бергамо-Чентрале/Чентрале -Малпенса? На едно  и също место ли спират/тръгват от Чентрале?
Други идеи за транспорт освен такси?
Благодаря.

# 602
  • София
Не. Шатълите от Бергамо спират отдясно на Чентрале, а тези от Малпенса отляво. Като застанете с лице към гарата откъм площада. Трябва да заобиколите гарата. От гарата до Малпенса шатъла пътува малко повече от час. За полет от Малпенса в 12ч на обед хванахме шатъла от гарата в 9ч. бяхме на летището 10.15ч.
Вижте разписанията на влаковете поне в посока Малпенса.

# 603
  • тук-там
Благодаря!  Peace
И влакът е около час. Късичко ми идва - ще го мисля.

# 604
  • Вестерос
На летището продават ли карти на града или от Чентрале да търся

# 605
  • София

Ние си взехме безплатна от хотела.  Simple Smile

# 606
Здравейте, ако успея да се свържа по телефона за билети за Тайната вечеря, всъщност така ще ги резервирам само, нали?  И какво е необходимо за тази резервация, тоест какви данни? Кога се плащат?
Благодаря

Някой да помогне?

# 607
  • София
На летището веднага след граничен контрол има щендери с всякакви брошури, листовки и информационни материали, вкл. туристически карти на града.

# 608
  • Milano
По телефона съм запазвала само за Галлерия Боргезе - име, фамилия, мейл и номер на кредитната карта - плащане веднага. Не помня за адрес.

Незнам дали ''Тайната вечеря'' има опция да платиш впоследствие.

Мога ли да рискувам с Теравижън:  Бергамо-Чентрале/Чентрале -Малпенса? На едно  и също место ли спират/тръгват от Чентрале?
Благодаря.

За мен хващането на вторият полет е от серията ''понякога стават чудеса'', особено ако е делничен ден.

Такситата от Малпенса до Милано са с регламентирани твърди тарифи (90 евро), Малпенса - Линате -105 евро, докато тези от Орио не са и ще е от 150евро нагоре, а ако попадне в задръстване, което е нормално предвид часа...

Приятно изкарване Тиф и Реджина, аз другата седмица съм към Лондон.  photo

Реджи, приятно изкарване!

Аз много се вълнувам, другата седмица заминаваме  Crazy

Мерси, и на вас приятна ваканция!

Тифани, после ще те чакаме с разказ как си се справила като водач на групата. Simple Smile

Много е топло - в момента 31градуса.

# 609
  • Вестерос
Благодаря ви  Hug

Супер за времето, ще вземам летни дрешки  Blush

# 610
Мога ли да рискувам с Теравижън:  Бергамо-Чентрале/Чентрале -Малпенса? На едно  и също место ли спират/тръгват от Чентрале?
Благодаря.

това няма как да стане при тукашния трафик , освен такси няма друг транспорт, от орио до малпенса тарифите са минимум  170-180 евро в посока ,но сте чужденци така че сигурно ще ви поискат повече,което не е много впредвид разстоянието ,таксата за магистрала и  цената на горивото .

# 611
Здравейте,
Моето пътуване отмина... всичко беше прекрасно  Heart Eyes времето беше доста горещо около 28 -30 градуса през деня (16 до 19 май) едната вечер се разходихме до Bosco verticale интересно е, но бързо разгледахме. Вечеряхме наблизо в едно заведение Bio.it Simple Smile Храната беше много вкусна! Относно полета на връщане, летяхме с Rayanair. Полета беше за 9:10 сутринта, бяхме там 2 часа по-рано, макар и само с ръчен багаж. Обявиха изхода в 8:30, при положение, че уж трябваше 30 мин. по-рано да сме пред него, когато отидохме  самолета не беше кацнал дори...  О и да не забравя Simple Smile хотела в който бяхме отседнали се казва Mythos (резервирах го на промоция през booking), близо е до метрото и закуската е страхотна! Разнообразие от кексове, кроасани и солени закуски разбира се.  Sunglasses

# 612
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз сега замислям едно пътуване за 3 дни в края на юни, но доста се притеснявам, защото ми се вижда много оплетено с транспорта.

JaSssi, благодаря за отзива за хотела.Днес точно го разглеждах.Приемам и други предложения за нощуване.

# 613
  • Вестерос
Какво те притеснява?

# 614
ina__, направих изключение, Laughing всичко прочетох, то най-хубавото е накрая. Laughing Heart Eyes

Много хубав разказ, благодаря че сподели.

Не съм чела назад, нямам и време.

Страхотен поздрав, много много благодаря!

Напълно разбирам какво имаш предвид... Усещането е омагьосващо! Не разбирам хората, които ми казват "С тези големи сгради в Ню Йорк човек се чувства много малък, не вижда небето дори..." ... Аз по-добре не съм се чувствала, пък не знам  Laughing Благородно ти завиждам за новата среща с този шеметен град и ти пожелавам незабравимо прекарване  Heart Eyes

Pyjamka, denissa22, Tiffany Aching благодаря, момичета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт