Глиган или кифла

• 121 937
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
Не й е увиснал, кукумицинке, ама според мен има сколиоза.

# 1 576
Айде, почнаха диагнозите по снимка. Mr. Green

# 1 577
Какъв увиснал гръб   Laughing?  Наистина цвиля и аз вече... Joy

Изглеждаше кожата отпусната като след рязко отслабване, самият гръб беше слаб, но не стегнат и тонизиран,  а с недобра мускулатура. Задната горна част на ръцете също беше отпусната. Мое мнение, разбира се.

п.п. Не съм сигурна какво е сколиоза.

# 1 578
О, добре че се намира все някой през два-три поста да дойде и да каже колко е грозно това, което пишем и обсъждаме и колко грозна и жалка е станала темата.
Ами, замисли се, сигурно има причина
Защо си мислиш, че имам нужда някой да ми казва да се замислям или дали не съм мислила и след това да съм писала?
Направление на мислите и на изразяването си не искам. Ти се замисли, че вече ми правиш впечатление, че се включваш само заради това в темните - да се опитваш да моделираш чуждите мнения. Ай, нямаме нужда от такива като теб, досадно е, една свекърва вкъщи ми стига.
Ако наистина мислиш, преди да пишеш, то явно съм се объркала - изобщо не си личи. Включвам се, не за да моделирам чуждите мнения, а за да изкажа позиция. Това, как го разбираш ти, е друг въпрос.
Не знам какво е да живееш в една къща и то с гадна свекърва, съжалявам, че ти напомням на нея. Ти говорител на общество от колко души си?

# 1 579
Поне разбрахме причината за киселото настроение на Лиляна: свекървата  Crazy

# 1 580
  • Ямбол
...Включвам се, не за да моделирам чуждите мнения, а за да изкажа позиция. Това, как го разбираш ти, е друг въпрос.
....
О, да, все позиции твои са това:
От друга заключена тема:
Но в тази тема е добре да коментират хора, които имат гледна точка.

...
Не знам какво е да живееш в една къща и то с гадна свекърва, съжалявам, че ти напомням на нея. Ти говорител на общество от колко души си?
Думата "вкъщи" я употребих не съвсем буквално. А иначе обобщавам поне две мнения.

# 1 581
Цитатите, които си отделила не доказват нищо.
Съветвайки те да се замислиш, защо все някой, през няколко страници, намеква, че темата придобива грозен вид какво моделирам?
Апел, в темата за толерантност към бежанците, да дадат мнение хора, които имат гледна точка - да ги познават, да са контактували с такива, или да познават хора, които са контактували с такива, мислиш ли, че ме злепоставя?
Ясно е единствено желанието ти (и на поне още един незнаен човек) да се опиташ да ме провокираш и обидиш, но не се получи.
Дразни те единствено това, че защитавам сирена. За кавгите ви (респективно отношенията ви) нито имам информация, нито ме интересува как са станали. Просто забелязах, че се нападат определени хора, по грозен и неуместен начин, а аз никога не мога да си замълча, когато има някаква (според мен) несправедливост. Така съм преценила спрямо поглед над определена тема, не години назад, така съм постъпила. А и ми харесва да съм от различните Simple Smile
Не съм достатъчно интересна и известна, все още, че да занимаваме аудиторията със спор между нас двете. Приключвам я така, пък кой разбрал, разбрал:
Хиената отишла при лъва и го предизвикала на бой. Лъвът я погледнал презрително и изобщо не ѝ обърнал внимание. Хиената ядосано му казала:
- Ако не се биеш с мен, ще разкажа на всички, че лъвът се страхува от мен!
- По-добре да ми се присмиват, че съм страхлив, отколкото да ме презират, че се бия с хиени. - отговорил лъвът.
Всеки да си знае мястото!

# 1 582
Мислех, че темата ще си остане весела и позитивна, пък то.... Whistling

# 1 583
  • Ямбол
Ето я поредната...
Весела и позитивна тема на Шантал - весело е на всички, които се забавляват с вечните гащи, които рано или късно развява. Но сега чинно си изпълнява задълженията и поради липса на гащи, темата се развива в посока - ах, каква била темата.

# 1 584
Ма, прикаляват някои. Петък е днес, ден за забавление. Пускам копито с косъм, гледайте само там. Отзад са ми двете щерки, там да не се гледа, ай моля http://prikachi.com/images/341/9043341D.jpg

# 1 585
  • На топло
Сандоканчев и той има мания да се показва, особено в малките часове  Laughing
Щерката ти е симпатяга, ама много я глезиш  Crazy

# 1 586
Сандоканчев и той има мания да се показва, особено в малките часове  Laughing
Щерката ти е симпатяга, ама много я глезиш  Crazy
И двете са симпатяги. И двете ги глезя много. Нямам комплекси, готин съм, показвам се. Ти виж голите задници на дюшеците отзад, хах, че и аз сега ги виждам чак, хохохо Shocked

# 1 587
  • София - Рим и обратно
Хохохо, ма сега ако се познае някой от глиганите, упс...сирените, ще видиш колко весело ще стане.

# 1 588
  • София
Тази тема си е кифленска поначало, ама сега, след като гледах филма за експеримента със затвора в Станфордския университет, ми е блудкаво-кифленска. Баси тапътата!

# 1 589
Ето я поредната...
Да, поредната на която и писна дудненето ти.Да се чуди човек що щещ в подобна тема.

Общи условия

Активация на акаунт