Глиган или кифла

• 121 875
  • 1 807
  •   1
Отговори
И двете крайности не са ОК, това е ясно.
Но да побъбрим,  е така да попетъчним, както искате го наречете  Simple Smile
Колко е зле да си кифла и колко е зле да си глиган у нас ?
Жените са супер критични една към друга,  това е отдавна известно и  личи  особено в такъв форум , но защо мислите  е така? Кое провокира да го правим?
От Компроматната до Черешката - примери колкото щеш от жени към жени. Цветущи, вонящи, смешни, откровенно груби, всякакви. Също забавни, дори духовити и такива, на които съм се смята с глас.  Laughing
И  все пак ми се струва, че на  топа са кифлите,  глиганите са една идея, идея и половина по-пощадени.  Simple Smile
И последно - ако за злощастие имахте само тези две насретни опции, честно признайте коя бихте избрали за себе си?
Шеговито и петъчно, дами и дамички   Hug

# 1
Доколкото съм останала с впечатление от другите теми, глиганите нямат право да коментират подобни въпроси.
Затова  smile3505 newsm62

# 2
  • Най-красивата страна
Не бих искала да съм кифла,нито пък да съм глиган. Crossing Arms

# 3
Ох, ами... не може да няма "златна среда"...

# 4
Не знам, аз съм главно философ-нинджа.

Всъщност жените са критични, защото инстинктивно знаем, че разпасат ли се жените, цивилизацията отива по дяволите и всичко ще се омаже, а ценните ни Златни Яйца няма да имат хубаво бъдеще. И затова от жените се очаква да се "стегнат". Всякакви ексцесии не са позволени, защото залогът е висок.

А най-първата категория момичета за осмиване са захлупените, непохватните, неориентирани. После от тях стават или кифли, или глигани, или си остават залюхани и са извън конкуренцията и класациите, та затова сред големите жени никой не им се подиграва- просто не ги забелязва.

Но аз си мисля, че по критериите на жените от порода
Скрит текст:
фея несеряща, по Уишмастър и ко
аз съм някакъв ужасен горски звяр.

А моят любим стил между кифла и глиган е "Садистичната Баронеса", женски пазвантин с високи ботуши и кожено яке, с лек дъх на Гестапо. Не знам защо, по принцип се оказах кротка жена, но понякога се обличам така без да искам.

# 5
Мен ми се струва, че кифлите повече не се вписват в наличната ни житейска среда.

Често се е случвало да ме напуши на смях, виждайки някоя качена на тънки високи токчета да се мъчи да върви по центъра при положение, че дори нямаме настилки за подобни обувки.  Rolling Eyes Камо ли да минеш по кварталните улици - сигурна съм, че не можеш да се прибереш цял до вкъщи.

Имаме тука една особа, която много обича да се качи пък на колело с токчетата и да развява ефирни шалчета, като че ли сме в Прованс.

Или пък някакви толкоз прекалили с пресата за коса, че все едно са си сложили каска.  Sick Sick

Разбира се и глиган с анцунг не е удачно да си!!!

За мен човек има добър имидж, когато е съобразил средата, в която се намира, атмосферните условия и т.н.

# 6
Прекрасен кроасан съм, на видима възраст отговаряща на действителната, в добро здраве , психично и физческо, ориентирана за време и място.

# 7
  • Ямбол
А какво да се разбира под кифла и съответно - глиган? Щото всеки май различно го приема.
А какво е "насретни"?

И накрая по молбата за петъчното и шеговитото да питам - това ли ще е темата за гащите глигански/кифленски?

# 8
  • София
По средата - небрежен шик. Въпреки че вчера си бях направила косата и без грим не илизам. И селфита обичам. Абе - кифлея си когато ми е кеф.

# 9
По-скоро с токчета по заледеното бих тръгнала, отколкото с анцунг , пуловер и коса, невиждала фризьор от 3 месеца .

# 10
  • Варна
За кифлата е ясно, но моля обяснете какво е жена-глиган? Защото си представям силно окосмена, вечно нападаща и грухтяща жена, а едва ли това е имала предвид авторката на темата  Laughing

# 11
  • Най-красивата страна
Гледам кифлите идват на площадката с тесни къси поли и високи токчета и после се чудят как да се наведат или как да догонят отрочето.
А глиганите с анцуг и маратонки се чувстват комфортно и се подхилват...

# 12
  • София
няма начин да са само двете опции.

оценката е в ръцете на оценителя. за един глиган може да съм кифла, за една кифла може да съм глиган.
пък аз всъщност да съм Грейс Кели в тялото на Цола Драгойчева Wink

глиганът си е глиган. той проблем с персонализацията няма.
виж при кифлите е по-сложно. там вариации много. като започнеш от вида, та до пълнежа.
пък и някои са омесени с френско масло, други със свинска мас. с какъвто материал разполага творецът.

най-неприятно е, когато накрая вземе че излезе нещо глетаво и с малко пълнеж Simple Smile
нали петъчно Wink

# 13
най-неприятно е, когато накрая вземе че излезе нещо глетаво и с малко пълнеж Simple Smile
нали петъчно Wink
Нещо като кофти тутманик?

Това за Грейс Кели в тялото на Цола Драгойчева беше уникално добро. Наведе ме над идеята за размислите и страстите на тутманика от баничарницата, който си мечтае да е кроасан в парижка пекарна. Та, и с някои родни кифли така.

# 14
  • София
Аз съм глифла. По-практично е.

Общи условия

Активация на акаунт