Глиган или кифла

• 121 879
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Истинската кифла е на 50 с плитки.

# 46
  • Русе, България
А истинските глигани не грухтят ли в чуждите панички злобно и неканено?

# 47
  • София

Аз пък съм шматка - ни кифла, ни глиган, ни глифла, ни кифган....чиста шматка съм си  Crazy
Шматките общо взето са един симпатичен компромисен вариант ако не си съвсем глиган,но не си толкова прекрасна и неотразима колкото кифлата  Laughing
Самоиронията във всички случаи помага за всички състояния  Laughing
Важното е да се чувстваш добре със себе си и да не се терзаеш цял живот че си глиган, пък искаш да си кифла! За свободата на кифльосване и глиганстване съм, само мир в света да има ! Praynig

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 17:37 от Линдичка

# 48
  • Куциндрел
Коза, пасяща кифли. Mr. Green Се моа.

# 49
Аз глигани не познавам. Честно.
 Crossing Arms
Но и с типични кифли също нямам близки отношения.. #Crazy

# 50
  • В Космоса
Предпочитам да съм тази с хубавата глава.
...стига да не се получи ефект "кит с човешко лице".

Стига наистина телесата да не са от ранга на тези на Джаба Хатянина, предпочитам пред фина снага, но с глава на баба Яга.

# 51
  • Sofia
 newsm78 и аз не знам какво съм  Thinking.Повече кифла, отколкото глиган, обаче...вафла,някаква. Достатъчно си се харесвам (в повечето случаи), че да се тревожа дали съм кифла, вафла или добитък.
Абе, друго си е да гризнеш една кифла, от колкото да те ръфа глиган  Mr. Green.
Кифлеенето символизира престиж някакъв  newsm78.
Ако сравнявам майките от класа, да кажем- 4-5 кифли и преобладаващо глигани  Rolling Eyes. Ама според тях си,едва ли са глигани  newsm78. Всеки си има собствени критерии за глиганизъм   Whistling.
Имат ли горна възрастова граница двете състояния? Предполагам една кифла  може да се превърне в глиган и обратното  Peace!

# 52
Не разбрах само темата отчетно-преброителна ли е, или разграничителна - "Не обичам, как'Сийке, и не съм от тия, дето се бъркат в хорските работи" с елементи на разсъждание?

# 53
  • Най-красивата страна
Една родителка кифла имаме..
Има си грим,прическа,нокти като на орел,модерна е,но останалите майчета странят от нея.
Лошото е ,че постоянно млящи дъвка и прави големи балони.Това характерно ли е за кифлите? Thinking

# 54
Най-характерната черта на  жената, наричана кифла, е че е тъпа.  Тя не е просто хубавка  глезена кукличка, а някакво глупаво wanna be, което се е родило грозно,  но не му стига мозъка да осъзнае, че това няма как да  промени.Поне аз така я възпеиемам.И вероятно е точно така, защото кой човек с поне малко ум би си причинил съответните гротескни устни или огромни силиконови импланти.
Та в този ред на мисли, за мен кифлата е  доста негативно натоварено определение и да призная почти никога не го използвам.
При такава ситуация бих предпочела да съм глиган, защото той поне може да отслабне.И евентуално да си хвърли анцуга. Mr. Green

# 55
Сетих се, че познавам една "видна" кифла..
Която също така е страстна планинарка.
Та - прави се, защото това се очаква от нея.
Иначе е супер мъжко и здраво работещо момиче.

# 56
Та - прави се, защото това се очаква от нея.
А кой го очаква от нея?

# 57
Има и такива, под прикритие, да Wink

# 58
А "глифла" откъде идва?
Че аз се сетих за гръцката дума "глифо/γλείφω",която в превод значи "лижа".. Crazy

П.п.За протокола..Кифла с глигански бивни съм

Една родителка кифла имаме..
Има си грим,прическа,нокти като на орел,модерна е,но останалите майчета странят от нея.
Лошото е ,че постоянно млящи дъвка и прави големи балони.Това характерно ли е за кифлите? Thinking

Ми с дъвката се поддържа  във форма жената..За някои дейности се искат стабилни челюстни мускули..
Петък е,нали? Crazy

Цитат
А глигана е дебела жена облечена в анцуг .
Че аз съм си глиган отвсякъде тогава. Кое му е толкова срамното?

Но всъщност глигани с анцузи беше май терминът, срещан тук... и излиза, че дебела жена без анцуг е глиган без анцуг, или глиган значи не дебела жена с анцуг, а дебела жена изобщо.  Sunglasses

Допълвам. Последният официален анцуг, който обмислям да си купя, е ей този по-долу. Както писах, нямам фигурата на модела.

Лоши времена са настанали..Света май наистина върви към война..
Доскоро хората си купуваха анцузи за сватба,сега-камуфлажни..
 :crazy

Кифган звучи по-мъжествено някак...  Laughing Sunglasses
.

Мхм...Направо също "каган" е работата.. Mr. Green

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 20:27 от Какво?

# 59
  • Ямбол
Не разбрах само темата отчетно-преброителна ли е, или разграничителна - "Не обичам, как'Сийке, и не съм от тия, дето се бъркат в хорските работи" с елементи на разсъждание?
Какви разсъждения, какви пет лева. Голям си оптимист.
Предишната за събличането се беше получила добре, поне по активност. Тази обаче не успява да улови клюкарския ген и върви на никъде.

Общи условия

Активация на акаунт