Глиган или кифла

• 121 892
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 60
  • гр.Пловдив
Цитат
Най-характерната черта на  жената, наричана кифла, е че е тъпа.  Тя не е просто хубавка  глезена кукличка, а някакво глупаво wanna be, което се е родило грозно,  но не му стига мозъка да осъзнае, че това няма как да  промени.

Нищо им няма на миличките,много са си добре те,бръмчат си по цял ден по салончета и молчета,крак яърху крак,1 работен ден нямат,живи да ги ожалиш,живот си живеят,нека са тъпи и грозни,ама са си търсенки от баламурници родени със златна лъжица в устата,дето потни вода не са пили...
Ехх,дай боже всеки му.. Mr. Green

# 61
Една родителка кифла имаме..
Има си грим,прическа,нокти като на орел,модерна е,но останалите майчета странят от нея.
Лошото е ,че постоянно млящи дъвка и прави големи балони.Това характерно ли е за кифлите? Thinking

Тази не е кифла, а чиста селска пръчка.

Извинявам се, не изчетох цялата тема.

Нека съм кифла!

# 62
  • Варна
Абсолютно се чудя коя опция бих избрала. Обичам да кифлея понякога. И глиган съм понякога.
Не съм кифла_ рядко се гримирам, ходя само на фризьор. Анцуг не нося навън.
Нещо средно съм. Ама ха де_ какво съм.
Ща,ще се доуточняване. Не става с твоята класификация.Simple Smile

# 63
НЕпетъчно, мисля че е ясно какво значи глиган и какво кифла.
И уж петъчната тема на Ша, е нищо повече от петъчни "гащи".
Тук ще се съглася донякъде с Лиляна.

# 64
Не знам и аз какво съм   newsm78
Няколо пъти са ми казвали "Когато те видях за първи път те помислих за кифла." Което ме обижда, защото нито ходя с токченца, нито с тесни къси поли/рокли, нито съм наивна. Не знам къде го виждат това, може би, защото обичам да се гримирам  Thinking
И глиган не знам дали съм, защото не разбрах кои са глиганите  Mr. Green
Абе, както се казва "Аз съм си... обикновен човек съм си."

# 65
Я, Шантал възкръснала като феникс от пепелта и пуснала тема! Обаче, пет навъртяни страници и нито едни гащи!?  Thinking Не съм вярвала, че ще дойде ден, в който Шанталчето ще предпочете да се причисли към глиганите с анцузи.  Crazy

# 66
  • Countryside
Ооо, да си кифла си е далавера, яко бръмчене, салони, молове, зора е само да си намериш кой да те спонсорира. Ама се намира, справка НиЛо  Laughing Все пак не всички са Парис Хилтън. Глиган да си е загубена работа, само слугуваш, нямаш време за един фризьор, за анцуга да не почвам.
Иначе съм си кифла по душа и то козуначена. Тръпна в очакване да доживея до истинска кифла, трябва да наритам миУото да се напъне повече с финансите, няма цял живот да ходя на работа ама-ха Crossing Arms

# 67
Лиле, вместо да броиш  активност,  учааствай. Ти традиционно в моите теми не участваш, а току  размахваш пръчката е така колкото да засвидетелстваш любовта си  Laughing
Станала съм в събота в 8  Party, отиваме на волейбол, съвсем през просото я подкарах  Mr. Green

# 68
Върви, върви...едвам 5 странции е навъртяла темата ти, колко време ти беше нужно да измислиш такъв задълбочен въпрос към беге мамите, а Шантал?

# 69
  • Пловдив
Ооо, да си кифла си е далавера, яко бръмчене, салони, молове, зора е само да си намериш кой да те спонсорира. Ама се намира, справка НиЛо  Laughing Все пак не всички са Парис Хилтън. Глиган да си е загубена работа, само слугуваш, нямаш време за един фризьор, за анцуга да не почвам.
Иначе съм си кифла по душа и то козуначена. Тръпна в очакване да доживея до истинска кифла, трябва да наритам миУото да се напъне повече с финансите, няма цял живот да ходя на работа ама-ха Crossing Arms
В грешка си, аз съм глиган в анцунг и даже не ми се налага да работя. Вместо за кифлеене парите ги наливам в анцузи.

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 10:24 от Янтра

# 70
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Предпочитам да съм тази с хубавата глава.
И сега ще тръгне вечният спор стига ли да си щека, за да си мацка. И ще полетят селфита по гащи  Laughing

По темата- напоследък ми се налага близък контакт с квинтесенциална кифла и категорично избирам за себе си глиганстване доживот.

# 71
Предпочитам да съм тази с хубавата глава.
И сега ще тръгне вечният спор стига ли да си щека, за да си мацка. И ще полетят селфита по гащи  Laughing

По темата- напоследък ми се налага близък контакт с квинтесенциална кифла и категорично избирам за себе си глиганстване доживот.
Е айде, де! Всички това чакаме...  Laughing
Ша, готин аватар. Темата е тъпа. Сега е актуално "четенето с разбиране", разбираш ли?  Mr. Green

# 72
  • Ямбол
...
Станала съм в събота в 8  Party, отиваме на волейбол, съвсем през просото я подкарах  Mr. Green
Това кифленско ли да се приема или глиганско?
Я дай една снимчица на глиганската си закуска и после на кифленското бельо, че да преценим, дали си тръгнала през просото или просто си - преоблякъл се Илия, погледнал се, пак в тия.

Аз станах в 6,20, нормално - все имам нещо да свърша.

# 73
  • София
Ако позволите ще се самоопределя като клоняща към глиган кифла!  Mr. Green
Имам едно долнище, което прилича на анцуг, но не е. Ходя с него до магазина, че ми е удобно.

Станах в 9,30. Не е кифленско, но не е и като да съм го подкарала през просото с ранно ставане.  Grinning После заведохме детето на рисуване.

Сега ще метна един обилен глигански обяд (за мен мазничко кисело зеленце с ребърца, а за мъжа и детето кавърма). После ще се опъна на спалнята и ще се отдам на мързелуване - четене на книга.  Heart Eyes

# 74
"долнище, което прилича на анцуг" - бихте ли пояснили, моля. То е ясно, че гащи няма да видим, поне една долничка...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт